Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2014, 18:49   #5 (permalink)
Hak Sever

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2014


Mesajlar: 29
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Standart

Bilgiler için teşekkür ederiz. Sayın ahyed eğer şii Seyyid Muhammed Hakimin şii kökenli olmasına bakarsanız, ebced hesabıda kabala kökenlidir. Asıl adı gematriadır. Bediizaman Said Nursinin bahsettiği cevşeni kebir de şii kökenlidir. Yine aynı zatın bahsettiği celcelutiye ise süryanicedir. Yani kökü süryanilere dayanır.
Kökende3n dolayı yanlışlık arasak ebced hesabıda, cevşeni kebirde, celcelutiyede yanlış ve hatalıdır. Kim tarafından bildirildiğine bakarsak şii kökenli duayı aklımıza yatan insan büyük dua yatmayan insan ise şeytani dua yapamaz. İşte burda sizin dediğiniz değerli hoca ulvi hocanın sözü gerçekleşir.
Dikkat edin insanlar melek kabul etti diye kimse melek olmuyor, Müslüman dedi diye kimse Müslüman olmuyor. Bilmediğiniz varlıklara sırf sizle irtibat kurdular yada keşfinize haklarında bilgi geldi diye Müslüman diyemezsiniz. Bu sadece sizin hatanız ve insanları yanıltmanızdır.
Bediizaman said nurside ilham ehlidir ve şii kökenli bir duayla, kabala asıllı ebced hesabını, süryani kökenli celcelutiyeyi dinin esası gibi, büyük dua gibi, ismi azam gösterebilmektidir.
Hak Sever isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla