Ruhani  

Go Back   Ruhani > Evrensel Enerjiler > Astral Seyahat > Teknikler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-27-2012, 03:22   #1 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2012


Mesajlar: 49
Konular: 49

Karma Puanı: 2

Standart Astral Plandaki Serüvenler

Kendi âlemimizi elle tutulur ve katı bir yapı olarak düşünmeye öyle alışmışızdır ki, ağırlığın güvenilmez olduğu, düşüncenize göre şekillerin değiştiği ve sanki sizden hiç ayrılmamış gibi tanıdık ölmüşlerin bulunduğu bir âleme projeksiyon yaptığımız zaman şaşkınlık duyarız.

Astral âlem emosyonel (heyecansal) bir maddeden yapdmıştır ve herhangi bir insan veya yaratık bir şey hissettiği zaman, astral âlem içerisinde, astral yoğunlukta bir cisim yaratır. İnsanları düşündüğünüz zaman; savaş meydanlarında acıyla veya dehşetle ölen ve hepsi astral formların duyarlı âlemine katılanların binlercesi; herhangi bir anda gerçekten düşünce formu olur. Böylece, astral âlem çeşitli düzen ya da planlardaki astral veya hisseden madde'den oluşmuştur.

Astral plânların en düşük seviyelerinde, bu plânların maddeleri; dehşet, korku, nefret, ıstırap, şehvet v.s. gibi düşük ve menfî duygu vibrasyonlarından tekabül eder.
Buna uygun olarak,bu astral plânlarda benzer düzenin astral insan formları yaşar. Burada gerçek hayattaki caniler, mütecavizler ve her türlü kötü karakterli varlıklar toplanmıştır.

"Tencere yuvarlandı, kapağını buldu" ifadesi, astral âlem için de uygundur. Astral âlemin çok yüksek plânları da vardır. Aşağı seviyeler ne kadar kötüyse, yukarı seviyeler o kadar muhteşemdir. Bu yüksek seviyeye çeşitli adlar verilmiştir, örneğin Hristiyanların Cennet Plânları, Budistlerin Devachan'i, Norveçlilerin Valhalla'sı, Kızdderililerin Yaz Ülkesi v.b. gibi. İnsanlar ırklarına, karmalarına, spiritüel gelişmelerine ve diğer birçok faktöre uygun olarak buralarda biraraya gelmişlerdir.

Müridin en yüksek realiteye ulaşma yolundaki uzun mücadelesi içerisindeler varlık bütün bu plânların tecrübesini yaşamalıdır. Hatta büyük Emanuel Swedenborg bile, Cennet ve Cehennem'i ziyaret ederek, bize tecrübeleriyle ilgili harikulade bilgiler bırakmıştır.

Pickwick Yaşıyor!
Bir insan ne düşünürse ya da ne hissederse, astral âlemdeki bir yere astral form içerisinde kaydedilir. Charles Dickens'in Kahramanları astral âlemde mevcuttur! Bir kimse ne zaman Bay Pickwick gibi, Charles Dickens'nin bir kahramanım bir kitapta okusa, "Enerji Düşünceyi İzler" düsturu altında Bay Pickwick'in astral bedenini enerjiler.

Bay Pickwick'le güldüğümüz ya da Bay Pickvvick'îe ağladığımız zaman, astral âleme kuvvetli emosyonel (duygusal) enerjiler göndeririz. Bu enerjiler, Bay Pickvvick'in astral formunu besler ve böylece, onun varlığı, Charles Dickens'in ölümsüz karakterinin en son andan tarih içerisinde kaybolana kadar devam eder. Bundan böyle, karakteri fizik âleme irtibatlayan "göbek" ba*ğı kopar ve Bay Pickvvick'in astral kabuğu kaybolur.

Belki de, astral âlemde birçok defa yaşadığım bir tecrübe vasıtasıyla gayet iyi açıklanabilir. Bir seferinde, bahçelere ve çiçeklere âşık biri olarak, astral âlemdeki bir bahçeyi dolaşmaktaydım. Orada, her türlü tarifin ötesinde en güzel çiçekleri görmüştüm. Bir gülü tııtup avuçlarıma aldım ve kendi kendime, "Ne harika bir gonca!" dedim. Birdenbire, ona sevgiyle bakarken, çiçek değişime uğradı. Giderek büyüdü ve diğer goncalara oranla dev gibi oldu. Benim devamlı dikkatim ya da yönlendirilmiş sevgi enerjilerimle, büyümüş ve serpilmişti. Oysa, benzer şekilde "kutsanmayan" diğerleri etkilenmemişlerdi.

Böylelikle bu örnekten, birçok durumda kendi fizik âlemimizde kopyalara sahip olan astral âlemde mevcut şeylerin ya da İnsanların imajları üzerindeki sevgi veya nefret dolu düşüncelerimizin etkisini görebiliriz.

Eşikteki Sakin
İnsanın düşünce ve duygularıyla astral âlemde yaratıcı olduğu hususu, "insan, yapılmakta olan bir Tanrıdır", okült ifadesindeki gerçeği göstermektedir. Bu, en üstün şekilde yaratıcı olabileceğimizi ve astral projeksiyon vasıtasıyla iç âlemlerde insanın neler yapabileceğini görme ve hatta deneme şansını elde edebileceğimizi gösterir. Orada yollar, güzel evler, kenar mahalleler, darağaçları, mahkûmlar ve fabrikalar görebiliriz. Fakat başka bir fenomene daha şahit oluruz. însan, astral âlemde, istemeyerek de, nefret ettiği veya sevdiği, korktuğu veya arzu ettiği bütün şeylerin imajını yaratabilir. Ve kendisine ait bu yaratıklar, daha önce bahsedilen aynı tür "göbek" bağı vasıtasıyla kendisi ile temasta kalır.
Yönlendirilen Sevgi Enerjileri
İnsanın yarattığı her imajın astral âlemde bir kopyası vardır. Kişi örümceklerden, Özellikle belli türden bir örümcekten korkuyor diyelim. Bu durumda, tiksindiği örümceklerin aynısı astral madde içinde gözükecektir. Ve bu gerçek yaratıklar, kişi uyuşa da, uyanık olsa da, etrafından hiç ayrılmayacaktır. Onlardan güçlü bir şekilde korktuğu sürece, onları besleyip hayat verecektir. Şayet kişi yapı olarak duyarlı ve durugörür ise, bu imajlar yüzünden taciz olacaktır. Bu imajlar "Eşikteki sakin" denilen şeyi oluştururlar. Yukardakine ilâveten, eğer kişi genellikle korku sıkıntı durumlarında az miktarda ektoplâzrnâ çıkarıyorsa ve oda karanlıksa, imaj materyalize edecektir. Birçok çocuk bu kategoriye girer. Bir çocuk, "karanlıkta bir şeyler görme" hususunda duyarlı ise veya kâbus görüyorsa, geceleri, odasını asla ışıksız bırakmamalıdır. Daha önce ifade edildiği gibi, beyaz ışık ektoplazmayı dağıtacağından, bu gibi tecrübeler önlenecektir.

Büyük okült yazar Bulvver Lytton'de Eşik Sakini'nden söz etmektedir. Meşhur okült klâsiği Zanoni'de bir müridin Kendi Eşik Sakini ile karşılaşmasını anlatır. Hiç kimse kendi Eşik Sakini ile yüzyüze gelmeden üçüncü inisiyasyonu kazanamaz; hasmıyla karşılaşmalı ve onu yok etmelidir. Onun ne olduğunu anladığı zaman, kendi korkularından dolayı meydana geldiğini anladığı zaman, onu yok eder.

Oscar YVilde, Dorian Gray'in Portresi adlı eserinde, Eşik Sakini'ni işaret eder. Orada Sakin, bütün korkuların ve yaşlanmayan bir delikanlı tarafından işlenen suçların yansıtddığı bir yağlı boya portre şeklini almıştır.

Kelimelerin Gücü
Daha önce solunum faktörünün ne kadar önemli olduğunu görmüştük. Gerektiği şekilde ayarlanarak ve uygun zamanda kullanılarak, bu, kişinin iç âlemlerde yaratıcı faaliyetler yapması gerektiğinde, astral projeksiyonuna ilâve bir güç katabilir.
Bazen, bir kelimenin sesinin, nefesin kullanmasını da içerdiği gerçeğini gözden kaçırırız. Söylenen kelime, soluk çıkışma ritim ve kontrol verir. Tabii ki, bu durumda, meşhur mantramlar, dualar, epik şiirler ve kahramanlık şarkılarındaki kelimeler, astral plânda kullanıldığı zaman güçlü hâller meydana getirirler.
Eşikteki Kadın
Yazar, birçok defa, güçlü sonuçlar veren İsa'nın Dua'sını kullanmıştır: "Gökte olduğu gibi yerde de Senin iraden olsun."Bu sözler, bazen şekilde tasvir edildiği gibi sürür, vecd ve görsel deneyimlere varan birçok tecrübeyi yaşamama yol açan tetikleyici bir unsur olmuştu. İç plânlarda tam uyanık hâlde iken. Atım sesi. bana Doğu'yla ilgili mistik tecrübeler yaşatmıştı.

İnsan, astral projeksiyonda birçok yardım faaliyetinde bulunabilir. Bir defasında, astral âlemde şaşkın vaziyette bir grup insana rastladım. Bunlar bir uçak kazasının kurbanlarıydı. Etraflarına hâlâ için için yanan uçak parçalan saçılmıştı. Kurtulanlar uçağın çarptığı dağm bir yamacında birbirlerine sokulmuşlar, korkuyla ağlaşıyorlardı. Bir kazanın kurbanları olduklarını ve gördükleri gibi ölümden kurtulduklarından, böyle dehşet içinde olmaları için hiçbir sebep olmadığını söyleyerek, onları korkmamaya çağırdım. Fakat sözlerim onları daha fazla korkutmaktan ve dehşetlerini artırmaktan başka bir işe yaramadı. Beceriksizliğimden dolayı utanarak geri döndüm.'


Daha sonra, birdenbire arka tarafımda tekrar o parlaklığı hissettim. Üstad Brovvnihg'in yakınımda olduğunu anlamıştım. Büyük bir güç beni çekip, kendi etrafımda bir kere döndürdü ve tekrar biraraya toplanmış o insanlarla karşı karşıya getirdi. Yapıma tamamen yabancı bir şekilde, kendimi onları takdis ederken buldum. Bunu yaptığım sırada, benden şiddetli bir ışık büzmesi çıkıp onların üzerine gitti. Yüzleri aydınlandı ve kendimi dua eder hâlde buldum. Daha sonra, mutlu ve sevgi dolu bir hâlde bana bakarak ayağa kalktılar ve huzur içerisinde, şimdi aydınlık bir sahanın görülür hâle geldiği Batı'ya doğru yürümeye başladılar. Oysa kendi isteğimle herhangi bir şey yapmamıştım.

Hatta bir Üstad'ın yardımıyla bile, insan astral âlemdeki yardım faaliyetlerinde her zaman çok başarılı olamıyor. Yaşlı insanların, uyku veya ölümden önceki koma hâlleri sırasında, hasta ve enkaz hâline gelmiş bedenlerini terketmeleri için gönüllerini yapmak da, iç âlemlerde tam şuurlu olarak dolaşanlardan daima talep edilen başka bir hizmettir.

İdama Mahkûmiyet
Üstadın yardımı veya tasvibi olmadan, kişinin yaptığı yardım faaliyetleri kesin olarak tehlikeli ve nahoş olabilir. Çok seneler önce. Güney Afrika'da iken, bir arkadaşım, benden Pretoria hapishanesine giderek, ölüm cezasına çarptırılan kardeşiyle konuşmamı istemişti. Marc.us VVerther, bir otobüs kondüktörünü öldürdüğü için idama mahkûm edilmişti. Asılmadan önce onu ancak yarım saat görebildim. Bu kısa süre içerisinde, onunla ölüm ötesi ve ölümden sonra yaşam tecrübesi hakkında konuştum. O zamana kadar, bu konular hakkında kimseden tek kelime duymamıştı. İlk huzursuzluktan sonra söylediklerimi kabul etti. İlmik boğazını sıktıktan sonraki anlarda da yaşayacağım söyledim.

Bir Göksel Deneyim
Büyük bir aptallıkla, sanırım yardım etme heyecanım yüzünden, ölümden sonra, astral âlemde kendisine ulaşmayı teklif ettim. Son andan önce, yüzümle ilgili izlenimi çok kuvvetli bir şekilde zihninde tutmaya çalışmasını söyledim. Ben de onun imajını aldım ve böylece, sarsıcı tecrübenin ortadan kalkması için birkaç gün bırakarak, mümkün olduğu kadar çabuk, kendisine projeksiyon yapacağıma söz verdim.

Birkaç gece sonra, astral âlemde uyanık olduğum bir sırada, onun imajına projeksiyon yaptım. Yolumun üzerindeki eterle mücadele ederken, bir daha asla yaşamayı arzu etmediğim, hareketlerime karşı büyük bir engelle karşılaştım. Çok dehşet verici vibrasyonlar beni bir tarafa fırlattı. Sanki yolumun üzerinde buz parçalarından oluşmuş bir nehirle mücadele ediyordum! Tepe taklak oldum ve acımasızca bir tarafa fırlatıldım. Kararlı iradem ve nefesim, beni hedefime götüremeyecekti. Bulunduğum aslınım tarafından böyle bir hizmete katılmamam mı istendi, yoksa Marcııs Werthen'in şimdi işgal ettiği plânın vibrasyonları benim için çok mu ağırdı, bilmiyorum. Ancak ne var ki ona asla ulaşamadım ve daha sonra ayni şeyi tekrar denemeye cesaret edemedim.

Dünyasal İşlere Astral Etkiler
İnsanın tam şuurlu olarak iç âlemlere girmek suretiyle daha yaratıcı olabileceği yollar sayısızdır. Bu, büyük ölçüde, benim kendi olayımda olduğu gibi, kişinin ışınlarının (tesirlerinin) niteliklerine bağlıdır. Üniversitedeyken politika konusunda bir sertifika almıştım. Daha ziyade uluslararası ilişkiler, toplum ve ekonomik sorunlarla ilgileniyordum. Altmışlı yılların başında, Üstad R.B.'nin, İngiltere'nin o sıralar Avrupa Ortak Pazarı'na girmesini onaylamadığının farkına vardım. Bir süre bu konu üzerinde meditasyon yaptım ve onun haklı olduğu ve de İngiltere'nin girmemesi gerektiği sonucuna vardım.

Engelleyici Vibrasyonlar
Anlaşılmayan Engel Derhal kendi mantal çözümlerimi bir tarafa attım. İngiliz Üstadın etrafında bütün grup, hepimiz düşüncelerimizi, girişe karşı olmak üzere yönlendirdik. General de Gauile'un girişe olan anlaşılmayan muhalefetinde, kısmen de olsa, sorumlu olup olmadığımızın takdirini okuyucuya bırakıyoruz. Fakat, General de Gauile'un varlığı astral plândayken, kendisine birçok defa yapılan projeksiyonların ve yöneltilen güçlü düşünce telkinlerinin, kesin olarak etkisi oldu gibi geliyor bana. Bir zamanlar Agincourt fatihi Kral V.Henry olarak, Robert Brovvning, iradesini bu konuda kimbilir ne kadar güçlü bir şekilde yönlendirmiştir.
Bütün dünya Fransa'nın. İngiltere'nin girişine ilişkin muvafakatini nasıl tekrar, tekrar geciktirdiğini bilir.

Eşit derecede, diğerleri de ayni şekilde, gerekli olduğu zaman dünya ilişkilerine müdahale edebilirler. Uganda'nın General Amini gibi heyecanlı bi*rinin sakinleştirilmesi ya da krallığın bazı kötü durumlardaki çıkarlarının uyarılması gibi durumlar astral projeksiyon içerisinde mümkün olabilir.

Astral olarak şuurlu olmak için başka bir sebep daha vardır. Bu yüzyılın sonunda Sırlar ortaya çıkacaktır ve ayrıca, "Üstadın aramızda gezeceği" söylenir. Geldikleri zaman, onlarla, önce astral plânda karşılaşılacaktır ve bu durum, oıüara işlerinde yardım etmek için, birçok müride o plânda güçlü bir şekilde farkındalık şansı sunacaktır!
Projeksiyonda Cinsiyet Faktörü
Eğer arzu faktörü astral projeksiyonda güçlü olması gereken bir faktörse, bazı arzuların cinsellikten ilham alması kaçınılmazdır. Uygun görülmese de bu durumla ilgili birçok örnek vardır. Fakat, bereket versin ki, cinsel niyetlerle yapılan projeksiyonu sonuçsuz bırakan bir faktör mevcuttur.

Bütün erkekler, rüya hayatlarının, sık sık cinsel temalarla dolu olduğunu bilirler. Ayrıca farketmişlerdir ki, cinsel temanın sonucu Uyanmadan tamamlanmaz. Rüya âleminin astral planındaki duyumsal hissedişin kesinliği, fizik plânda hissedilecek derecede, incelik ve şiddet sınırına hiçbir yerde bu kadar yakın değildir. Kişi cinsel tecrübesini sona erdirmek için fiziksel uyanıklığa gelmek zorundadır.Bu mütalâalar önemlidir, zira astral projeksiyon yapan deneycilerin raporuna göre, bu kışkırtıcı duruma karşı konulmadığı takdirde, fiziksel bedene süratli bir dönüş olmaktadır.
Dünya İşlerine Müdahale
Bu konuyla ilgili Life and Action'dan bir örnek aktaralım:
"1913 yılı Nisan ayında, bir aydır Mrietta adlı silâh gemisinin kaptanıydım ve Brooklyn, N.Y.'deki limanda bulunuyordum. Karım Boston'daki evdekalıyordu. Bir gece saat onbir civarında şehirden gemiye döndüm ve geç olduğu için kamarama çekilip ranzaya yattım.
Uyku sırasında, Fizik Bedenmi Terketmiş Olduğumun Şuurundayım ve de kendi odamı ve yatakta alıştığım yeri aramak üzere Boston'a doğru, görünürde büyük bir hızla, yerden belli yükseklikte seyahat etmekteydim.

Yerime vardıktan bir süre sonra, karımın elini omuzuma koyduğunu hissettim ve dönüp, onun dokunuşuna cevap vermek üzere büyük bir çaba harcadım. Bu durumun; odayı ve yatağı terketmeme, ayni yolu takibederek, ayni hızla geri dönmeme, gemi kamarasındaki ranzamı yeniden işgal etmeme ve de uyanmama sebep olduğu görülüyordu.

Derhal bunun psişik bir Tecrübe olduğu hatırıma geldi ve fırlayıp ışığı açarak zaman kaybettim. Ertesi gün, tecrübem hakkında hiç söz etmeden karıma mektup yazdım ve söz konusu gece boyunca herhangi değişik bir şeyin farkına varıp varmadığını sordum.
Kendisinden gelen cevaba göre, o gece beni kuvvetli bir şekilde yatakta hissetmiş ve uzanıp o muzuma dokunmuştu! Bu, ona öyle gerçek görünmüştü ki, kalkıp beni evde aramış, ama hiçbir şey bulamamıştı. Bununla beraber zamanı kaydetmek aklına gelmişti. Her ikimizin kaydettiği zaman da birbirinin ayni idi.''

Hem Sylvan Muldoon ve hemde Oliver Fox, karşı konulmaz kışkırtıcı işlere kapılmanın, dikkati güzel bir hamına çevirmenin kendilerini nasıl şiddetli bir şekilde geri çekip fizik şamandıralarına bağladığını tarif etmekteler.
esmeray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
astral, plandaki, serüvenler


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:31.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner