Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-16-2013, 02:01   #3 (permalink)
A'raf

 
A'raf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Dec 2012


Mesajlar: 33
Konular: 13

Karma Puanı: 2

A'raf - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

II. BÖLÜM

  • Evrenin Ortak Dili DMT
  • Ruh Molekülü(DMT) Nedir ? [METAFİZİK- PARAPSİKOLOJİ]


Evrenin Ortak Dili DMT

İnsanın sinir sistemi, bitkiler, hayvanlar ve daha fazlası DMT ile kaplı. Avatar filminde gezegenle iletişime geçen canlılar DMT'nin bu yönüne vurgu yapan öğelerdir. Aslında hepimiz bu iletişim donanımına sahibiz fakat bu donanımı bilinçli olarak kullanamıyoruz, yeti haline dönüştüremiyoruz. DMT ancak aydınlanma ile gerçek işlevini kazanabilecek bir moleküldür.3 canlıda temel bir yapı olarak bulunan DMT ortak iletişimin kaynağıdır. İstisnasız tüm canlılarda DMT bulunur.

Ruh Molekülü(DMT) Nedir ? [METAFİZİK- PARAPSİKOLOJİ]

Parapsikolojinin ilgilendiği en baş konulardan biri ölüm ve ötesidir. DMT'yi bu alanda ve fizik ötesinde alanda inceleyecek ve açıklayacak olursak DMT sayesinde bir insan ölümü ve doğumu deneyimleyebilir, ölüm korkusunu yenebilir, insan hiç görmediği ve bilmediği alemlere(boyutlara) geçiş yaparak evreni keşfedebilir.
Bu durumu bir rüya gibi düşünün nasıl bir insan rüya esnasında hiç bilmediği ve görmediği yerlere gidip normal hayatta olmayacak psikozlar yaşabiliyorsa aynı şey dmt'yi bilinçi kullanarakta yaşanabilir. Fakat bu bir rüya değildir tam aksine gerçeğin ta kendisidir. Rüya esnasında gördüğümüz insanlar, yerler, görüntüler,ve objeler 4. Boyuta geçişin bizlere sunduğu bir ikramıdır. Ruhumuzu 3. Boyuttan sıyırıp 4. Boyuta götüren DMT bizleri gerçekliğin bir üst katmanına götürerek yaradana bir adım daha yaklaştırmaktadır.
Meditasyon, oruç, ilahi söylemek ya da başka herhangi bir teknik ile özden kaynaklanan DMT seviyesinde bir patlama oluşabilir. Bu da mistik ve ölüme yakın deneyimle bağlantılıdır.
DMT'nin vücudda doğal olarak sentezlenmesi 2. ana bölüme ayrılır, biri doğum anı diğeri ise ölüm anıdır. Normal de nefes aldığımız her an sentezlenir fakat bu çok küçük bir miktar. Koca okyanusun içnde tek bir su damlası gibi.. Sentezi arttıra bilmek için beynimiz belirli bir nefes ritmine ihtiyaç duyar. Çünkü hayat insana aldığı nefes üzerinden akmaktadır. Bu ritimi de yakalaya bilmek hiç kolay değildir. Maditasyon yaparak, oruç tutarak, ilahi söyleyerek ve belirli teknikler kullanılarak ritim bir miktar arttırılabilir. Amaç nefesi belirli bir düzene sokmaktır. Gece uykuya daldığımızda nefesimiz yavaş yavaş azalarak bir ritim yakalar ve bu sayede DMT sentezini arttırarak yavaş yavaş rüyaya giriş yaparız. Sentezleme ne kadar yüksek ise algılayacağımız gerçeklik ve boyut da ayı doğrultuda artmaktadır.
Rüyalar bilincimiz kapalı olarak başlar. Eğer ki rüyadayken bilincinizi açmayı başarırsanız "gerçekler aleminize hoş geldiniz". Korkularınızı(şeytanı) yenebilirseniz yaradanın bu büyük lütfundan bir parçada siz yiyebilirsiniz. Unutmayın burda kararları sadece siz vermiyorsunuz bir de geçmişimizin saklandığı bir bilinç altı faktörü mevcut.







II. BÖLÜM SONU



III. BÖLÜMDE NELER VAR ?
  • Evrenin Boyutları
  • DMT'nin Etki Mekanizması
A'raf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla