Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-31-2012, 04:56   #1 (permalink)
zeinarda

 
zeinarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 1.884
Konular: 657

Karma Puanı: 2

Standart Zecr Kasemi (Cinleri Uzaklaştırmak İçin)

Bu büyük bir Kasem olup, Zecr Kasemi diye isimlendirilmiştir. Büyük olan bu kasem Cin'leri zecr (Men etme, kovma) etmede kullanılır. Bir, üç, beş veya yedi defa bu kasemi okursan, Cinler sana karşı koyamaz ve geç kalan olursada yanar.


Zecr Kasemi budur:

يَايَفْمُوشٍ اَيْلَغْمُوشٍ اَوْغَامُوشٍ مَرْغَامُوشٍ مُوشٍ مُوشٍ مَرْيُوشٍ مَرْيُوشٍ جَلَّ الْجَلِيلُ صَاحِبُ اْلاِسْمِ الْكَبِيرُ اْلاَرْضُ بِكُمْ تَرْجِفُ وَالرِّيَاحِ بِكُمْ تَع ْصِفُ وَاْلاَوْدِيَةِ بِكُمْ تَخْطِفُ وَالْجِبَالِ بِكُمْ تُزَلْزِلُ وَالسَّمَاءُ مِنْ فَوْقِكُمْ تَمْتُرُ شُهُبًا ثَوَاقِبًا وَاَسْمَاءُ اللهِ نَارٌ مُحْرِقَةٌ بِكُمْ يَاعُمَّارَ هَذَا الْمَكَانْ وَاِلاَّ يُرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِنْ نَارٍ وَنُحَاسٌ فَلاَ تَنْتَصِرَانِ

Yâ yefmûşin eylağmûşin evğâmûşin merğâmûşin mûşin mûşin meryûşin meryûşin cellel celîlü sâhi- bül ismil kebîrül ardu biküm tercifü ver riyâhı biküm ta'sıfü vel evdiyeti biküm tahtıfü vel cibâli biküm tüzelzilü ves semâ-i min fevkıküm temturu şühüben sevâkıben ve esmâ-ullâhi nârun muhrika- tün biküm yâ ummâra hâzal mekân ve illâ. Yurselü aleykümâ şüvâzun min nârin ve nühâsün felâ tentesirân.
zeinarda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla