Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-30-2012, 00:33   #35 (permalink)
Bahamra

 
Bahamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Feb 2012


Mesajlar: 116
Konular: 23

Karma Puanı: 2

Bahamra - İCQ üzeri Mesaj gönder
Standart

Fatiha suresi her kapının anahtarıdır kardeşim. Birde Ayetel Kürsinin formülünü yap. Daha önce siteye eklemiştim ama senin için bir kez daha yazayım.

2 rekat namaz kılıp, Yarabbi şu hacetim için Ayetel Kürsi okumaya başlıyorum sen niyetimi kabul eyle denir.

1. gün 50
2. gün 170
3. gün 225
4. gün 313
5. gün 50
6. gün 170
7. gün 313 adet okursun. Allahın izni ile hacetin olur.

Bu arada çözülmemiş, bağlı işler için 4444 Selaten Tefriciyye çoooook etkilidir.
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Anlamı: “Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüO’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât
et.”
Bahamra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla