Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2012, 06:11   #1 (permalink)
masum_cadi

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Nov 2012


Mesajlar: 6
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Arrow Selamun Aleykum

s.a arkadaşlar büyüük bir problemimi araştırırken tesadüfen ruhsesinin ruhani olduğunu gördüm hem şaşırdım hem çok sevindim tabi hemende atladım üyeliğim hayırlı olsun
Sorunumuda paylaşmak istiyorum yardımcı olmanız ümidiyle :(

Problem şu ki :
Şimdi arkadaşlar problemim şu ki :
Erkek arkadaşım birinin onunla konuştuğunu yani beyninden bişeyin onunla konuştuğunu söylüyor. 6 yıldır tanıyorum kendisini daha önce böyle birşey yoktu 2 yıldır ayrıydık ama konuşuyorduk bu zaman içinde şuan tekrar beraberiz son 2 yıldır bu kafasındaki herneyse sürekli benimle ilgili aklına şüphe soktuğunu söylüyor kimi zamansa ben olarak görüyormuş iyice sordum hayal olarak görüyorum varla yok gibi diyor (tabiki şizofreni olma şüphesini düşünerek abisiyle birlikte pskyatris arkadaşına götürdük oda anlam veremedi belirtilerin hepsini taşımadığını gayet sağlıklı oldugunu söyledi)
Ben okul dolayısı ile farklı bir şehirdeyim bazen arayıp sen burda değilsin dimi falan dediği oluyor. Tabiki ben değilim o ayrı .s Bunun dışında benim yaşadığım şehirdeki evime hiç gelmemesine hiç görmemesine rağmen evi benden iyi tarif ediyor nerde ne eşya olduğuna kadar. Durup duruken arıyor şu şöyle bu böyle olcak diyor işin garip tarafı söyledikleride çıkıyor. Dinimizede bağlıdır ama gel bilen birine danışalım dediğimde kıyametleri koparıyor pskyatrse gitmeyi kabul ediyor ama hadi gel birlikte bi kuran okuyalım deyince yanaşmıyor.
Daha önce böyle bi sorun yoktu ve dinimizede düşkündü. Şimdi ezan okunuyo toplan derim sanki ben hiç öyle birşey demedim. Çok afedersiniz duş alırken bile yanında olduğumu iddia ediyor ben evdeyim delimisin sen deyincede tabi biton problem çıkıyor. Sen şurdasın burdasın ben biliyorum o bana söylüyor diyor fakat ben evde oturuyor oluyorum. Ben çözemedim yorumlarınıza ihtiyacım var.

Musallat olma ihtimali varmıdır .S Doktordanda emin olduktan sonra aklıma başka bişey gelmiyor.

masum_cadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla