Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-13-2012, 22:29   #20 (permalink)
Guest

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Dec 2011


Mesajlar: 0
Konular: 37

Karma Puanı: 10

Standart

hiddet duygusunuda onlar veriyordur şüphen olmasın.

Bunda endişelenecek birşey yok. Çok nadir insan hariç herkesin hayatındalar şuan zaten.
Özellikle son yıllarda atmosferin delinmesi, güneş akımlarının daha net yer yüzüne ulaşması vs. sonucunda mağma ile güneş arasındaki çekim arttığı için onların insanlara etkiside arttı. 3000 yıl önceki haline gelir oldu. Ozamanlarda atmosfer sağlamdı ama mağma sıcaktı. Aynı durumlar oluyordu. O tarihlerde Zülkarneyn a.s ve ordusu onları çıplak gözle görüyordu.
Aralarında amansız bir savaş vardı. Cinlere karşı cihat !
Gün ışığı olduğunda cinler saklanıyordu çünkü güneş onların bedenlerini yakıyordu. Geceleri ise savaş halindeydiler. Zülkarneyn a.s kendi ordusuna astral beden eğitimi verdi. Böylece onlarla aynı hızda olabiliyorlardı. Sonrasında bu savaşşları bırakmak zorunda kaldılar. Çünkü yecuc ve mecuclar devreye girmişleri. İş birliği yaptılar. Daha doğrusu Allah c.c ifritleri Zülkarneyn a.s ın hizmetine verdi ve ifritler kırk günlük yolda olan demir ve bakırı eriterek birbirine karıştırıyorlardı ve saniyeler içinde o kırk günlük yoldan gelip duvara eklyorlardı. Ördükleri o duvarla yecuc mecuc hapsoldu yerin altına.
İşte yakın zamanda cinlerle savaş başlayacak, tarih tekerrür edecek ve kıyamete yakın yine 3000 yıl evvel olduğu gibi yecuc mecuc gelecek. Bu kez hz. Mehti onlarla savaşacak ama başedemeyecek. Sonrasında Allah c.c yecuc mecucun çenesine yapışan deve kurtlarını göndererek onları öldürecek.
Kaptırdım anlatıyorum ama kısaca konuşmak gerekirse senin bu hissettiklerinin çok çok daha fazlasını yakın zamanda bütün insanlar çıplak gözle görecek.
Durumlar karışık yani...
Guest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla