Konu: yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2012, 03:15   #25 (permalink)
güneşdeniz

 
güneşdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Dec 2011


Mesajlar: 413
Konular: 234

Karma Puanı: 100

Standart

Alıntı:
الدّجّال‎ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bu konu ile ilgili olarak yazmak istediklerim sunlardir.Esinizle uzlasmaya bakin.Herseyi karsi taraftaki insandan bekleyemeyiniz.Esinin nasil sorumluluklari varsa seninde sorumluluklarin vardir onu birak senin sorumluluklarin daha fazladir cunkü Esine morel verip onu motive edende yine sizsiniz yada olmalisiniz.Bu isler "öffleyerek" sürekli sucu baskalarin üzerine atarak olmuyor.Herkes kendi üzerinde calisacak.Evinize gelen misafirlerden rahatsiz oluyorsunuz sanirim.Yillardir Yurtlarda Babalar ve Anneler gününde "biri gelipte elimden öpecek"diye torun ve evlat bekleyin Yaslilarimiz var.Onlar sizin yasadiklarinizi yasayabilmek icin bir nefesle bu dünyaya veda ederler ama siz fazla Misafirden sikayetcisiniz sanirim.Bence ya siz Misafir sevmiyorsunuz yada gelenler tabiri caizse "adam degil".Bu durumda bilgisayar ortaminda özelikle Majiyi konu alan sitelerde vakit gecirmeseniz daha iyi olur.Mutlaka yapabileceginiz daha hayirli bir is vardir diye düsünüyorum!Erkek oldugum icin sadece tahmin edebilirim ama "Dogum konusu" ile ilgili olarak bayan kardeslerimiz mutlaka az da olsa sikinti cekecektir ama karsiliginda aldiklari mükafata bakarsaniz bu acinin Tatli bir aci oldugunu anlarsiniz insallah.
teşekkür ederim uyarılarınız ve önerileriniz için. lakin içinde bulunduğum durum sinir krizi geçirtme noktasındaysa bundan çıkarılacak tek sonuç benim misafir sevmemem, tüm sorumluluğu eşime yüklemem gibi basit şeyler olamaz diye düşünüyorum.
ayrıca sitede her ne kadar majiler yer alsada ben burda eski dostlarım için ve bazı dua paylaşımlarımız için bulunuyorum sorunum oldugundada burda paylaşıyorum, bir nevi terapi oluyor. sıkıntılar paylaştıkça azalır.

huzur evi örneğini vermişsiniz o bambaşka bişey. gider büyüklerinizin elini öpersiniz yada misafirliğe gider sohbet vs paylaşımlarda bulunup ev sahibine zarar vermeden evinize vakitlice dönersiniz, ziyaret demek budur bence.

ama misafirlik adı altında 9 aylık hamile bir bayanın evine hergün hergün öğle vakti gidip onu yatagından kaldırıp, kendinize yemek vs yaptırıp üstüne evini didik didik ediyor, onun eşyalarına göz koyuyorsa hatta çalıyorsa eşyalarınızı, üstüne çocugu bilgisayarınızı oynıcam diye başınızın etini yiyip üstüne bozuyorsa,
ve akşam kocasınıda davet edip gece 1 e kadar oturuyorlarsa hergün öğlen akşam yemek bulaşık uğraşıp üstüne dolabınıza yaptıgınız alışveriş 2 günde bitiyorsa, onlar gidince de derli toplu evinizi darmadağın kirli halde görüyorsanız ve temizlik yapamıcak güçteyseniz, tüm düzeniniz bozulup pis evde yaşamaya mecbur kalıyorsanız emin olun sinir krizi geçirmekten fazlasını yapardınız. 9 aylık hamile bayan ne demek bunu yaşamanız gerekir önce.
benim bu günler sürekli yatmam gerekli, yorulmadan, çocugum erken doğarsa yorgunluk sinir ve dinlenememek yüzünden yoğun bakım masraflarını onlar mı karşılıcak (geceliği 2 bin tl civarı), üstüne bide çocuguma bişey olacak mı stresini onlar mı yaşıcak?
zaten tekrar geldiğinde bıçakla kovalıcam o hatunu.


















__________________

aynı anda başka insanlara,
seni seviyorum demişizdir....
mutlak güven duygusuyla,
başımızı başka omuzlara dayamışızdır
olamaz mı? olabilir.
onca yıl sen burada
onca yıl ben burada
yollarımız hiç kesişmemiş
şu eylül akşamı dışında
güneşdeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla