Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2012, 19:11   #6 (permalink)
Hanedan

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Dec 2011


Mesajlar: 536
Konular: 144

Karma Puanı: 22

Standart

Alıntı:
ruh sesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin kıldığın camideki imamı oraya yollayan makam diyorki;
Allah caminin içinde var ama dışında yok.
Bu seni rahatsız etmiyormu?
O imamın kim olduğu belirsiz. Bir yahudide olabilir. Sen bir yahudinin arkasında namaz kılarken kendini nasıl hissediyorsun?
ecdatların neden cuma namazında halifeye imamlık yaptırmıştır. Bu senin aklını karıştırmıyormu. Başka kimse yokmuydu sence imamlık edecek?
''Allah caminin içinde var ama dışında yok. '' bunu söyleyen makam hangisidir bilmiyorum ,söylediğini de duymadım ama o cümleyi kullananın İslam dinini tanımamış,Kur'an'ı Kerim'i okumamış ya da islamla yeni tanışmış birisi söyler ise derim ki ; yeni geçmiş dine,ilerde öğrenir..ama ülkemizde Allah nerede diye 7 yaşında ki çocuğa sorsan camimin içinde demez bundan eminim.Ayrıca ben her ne olursa olsun Diyanet'in imamlarımızı seçerken kılı kırk yardığına inanıyorum ,ülkeme güveniyorum.Diğer konu , bu imamlarımız nasıl geçinecek ?Bir parantez daha açmak istiyorum ,hükümetin senin istediğin gibi insanlara imamlık yolu açmak için bir çabası olmuştu sanıyorum 2 ay kadar önce,hatta muhalefet hoplamıştı bu olacak şey mi vs diyerekten bunu da belirtmek isterim ,)
Hanedan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla