Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2019, 00:05   #4 (permalink)
haznedar

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Jul 2019


Mesajlar: 16
Konular: 0

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
zeinarda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumun moderatörü de var üyesi de var,admini de var.

cyberaskim bu forumun çalışkan bir üyesidir.Elindeki kitabı birilerine faydası dokunsun diye burada paylaşıyor,kendisi ne büyücü ne de falcıdır,zaten paylaştığı konuları ancak havas ilmine vakıf olan birisi anlar ve uygular..

Hani çok değerli diye köşe bucak saklanan kitaplar var ya,tam da onları buraya aktarıyor.Birilerine havas ilmini öğretmek ya da uygulatmak amacında değil.
hocam siz lahutiyede de moderatörsünüz galiba. neyse konumuz bu değil.

o zaman kaynak göstersin ve ben de o kaynaktan öğreniyim. tam aksine hiç kimseye faydası dokunmuyor. büyücü yada falcı olmadığını biliyorum. peki geri kalanlar? ben havas ilmine pek vakıf değilim. zaten öğrenmek için bu forumda takılıyorum. forumların amacı her kişinin bildiği şeyleri birbirleriyle paylaşmasıdır. o bana bir şey öğretir, ben de ona bir şeyler öğretirim. ha ben de çok cahil biri değilim. bildiğim güzel ilimler var. ama forum bana boş gözüküyor. bu yüzden herhangi bir konu falan paylaşmak istemiyorum.

hem öğretsin demiyorum ki sadece şu yazdığı sayıları nasıl kullanılacağını göstersin. sanki çok şey istiyorum. neyse iyi günler.

---------------

moderatör olarak yalnızca sizle konuştum buranın moderatörü bir tek sizsiniz galiba
haznedar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla