Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2015, 02:46   #4 (permalink)
AbinEhad

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Mar 2015


Mesajlar: 8
Konular: 2

Karma Puanı: 2

Standart

İbadetlerimi tam yapmaya yeni başladım tövbe ettim .
Kuran-ı kerim okuyamıyorum neden bilmiyorum ben çocukluğumdan beri Arapça öğrenemiyorum.Okadar camilere gittim derslere gittim olmuyor çok deniyorum ama.Zikir çekmiyorum son bir kaç aydır sık sık İhlas suresi ve Esmaul hüsna okuyorum bu zikir yerine geçer mi bilmiyorum.
Cumalara gidebiliyorum çok şükür.. Artık normal vakitlerede gidicem Allah'ın izniyle.İstiğfar'a gelince inanılmaz pişman oluyorum fakat daha fazla günah işliyorum anlam veremiyorum çok inanılmaz tuhafım gerçekten bu ben değilim ..
Zeinarda

---------------

Mahkum biz demon daveti için Marbas çağırıyorduk.. sonra bağlantılar kesti abi birşeyler oldu falan..Ben Paimon diye bir varlık olduğunu yani Demon olduğunu yeni öğrenmiştim o olayları yaşadıktan sonra araştırdım..Fakat neden bana böyle birşey oldu..Yani davetsiz nasıl bana geldi..sadece 1 kere kulağıma fısıldadı sonra birşeylerle boğuştum anlattığım gibi.Sonra hiç iletişime geçmedi..Eğer ki benimle hala uğraşan Demon veya Lejyonları ise hiç iletişime geçmezmiydi benimle ? Yada hissettirmezmiydi bunu bana.Ve yararı olurmu bilmiyorum ben çocukluğumdan beri Cin görürüm.Bir zamanlar Ailem seferber olmuştu benim için gitmediğimiz hoca yoktu beni hep geri çevirirlerdi yeni bir hocaya gittiğimizde önce ailem girer sonra beni çağırırlardı ve hoca beni gördüğünde dışarı çıkmamı isterdi..Sonra birgün bir hoca bana muskalar yazdı falan her odaya farklı muska üstümde taşıyıcağım farklı muska.yatağımda bulunan dolabımda bulunun vs.. sonra bir kaç yıl durgundu..Sonra yeniden paranormal durumlar başladı..Fazla geçmeden bahsettiğim kişiyle tanıştım ve dururmum bu .. ne oluyor gerçekten anlamıyorum ..

---------------

-Mahkum
Son olarak maddi durumumuz inanılmaz kötü durumda yani şuan metafiziği geçelim normal hocaya gidebilicek yol parası vs anca bulabiliriz. Mahkum bu yüzden kendimi tamamiyle çıkmazda hissediyorum..Yani beni bu durumdan Beni yaradan rabbim ve benden başkası yardımcı olamıyıcak gibi gözüküyor ama bilmiyorum hala bir umut var içimde

---------------

VE BU KONUYU ARKADAŞLARA TAVSİYEM VE RİCAM !
Kesinlikle Demon'u geçtim eğer ilminiz,maneviyatınız,inancınız,kuvvetiniz ve korumanız tam değilse fincanla cin bile çağırmayın ! SAKIN !!
Hee ben müslümanım yaa falan..Gerçekten inanç müslümanım demekle olmuyor..Uzak durun..Namaz kılın,dua edin.Kendinize Ailenize yazık edersiniz pişman olursunuz kahrolursunuz !!
AbinEhad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla