Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-25-2014, 02:00   #1 (permalink)
blotkhayser

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Aug 2014


Mesajlar: 2
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Standart bize büyü yapıldı yardım edebilir misiniz ?

merhabalar arkadaşlar eşim ve ben bundan 2 ay öncesine kadar çok mutluyduk daha sonra etrafından insanların birşeyler yaptığını duymaya başladım. bazı kişilerin büyü yaptığını hatta birisinin ona iki cini musallat ettiğini.

eşim 2 ay önce bir hafta içerisinde 180 derece değişti inancını kaybetti şüpeler başladı dahada sonrasında sürekli yanında olduğum halde ondan gizli işler yaptığıma dair görüntüler görmeye ve bunlara inanmaya başladı. olmayan olayları olmuş olarak görüyordu. en sonundada bir ay önce kaçtı ve şu an hiç ulaşamıyorum. eşim ailesi ile yıllar önce bağlarını kopardığı için aileyede ulaşamıyorum. ailesi sürekli olarak bu tarz işlerle uğraşıyormuş zaten. muhtarlıktan telefonu istediğim halde vermediler. maddi imkanlarım hiç olmadığı için otobüse bile atlayıp gidemiyorum. eşim şu anda kayıp tahminimce istanbulda bir yerlerde. ben onu geri getirmek istiyorum ama benimde üzerimde sıkıntılar var özellikle merih saatlerinde çok baskı oluyor intihar eğilimi oluyor sürekli fısıltılar. kendimi tutmaya çalışıyorum. düşüncelere takılmamaya uğraşıyorum.

az çok ne yapmam gerektiğini eski bilgilerime dayalı olarak düşündüm

yapılan büyülerin geçersiz kılınması

etraftaki negatif varlıkların def edilmesi etkilerinin sıfırlanması

büyüyü yapanların yaptıklarını çekmesi için kuvvetlerinin sıfırlanması

yeni bir büyü yapılamaması için koruma

kaçan eşim için celb uygulaması

bağlama için celb

bunları tek başıma maddi bir sıkıntıya girmeden yapmam gerekiyor

kimsenin başına böyle bir olayın gelmesini istemem insanın bu tip şeyler yaşaması hayatını mahvediyor. çok zor durumdayım 1 ay oldu denemediğim şey kalmadı halen haber yok. Allah yardımcımız olsun
blotkhayser isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla