Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-23-2014, 18:42   #21 (permalink)
esm

 
esm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: May 2014


Mesajlar: 9
Konular: 0

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
Oğuz-Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kusura kalmayın ama bu davet büyük ihtimal başarısız olacak çünki havas kitaplarından alınmış. Havas kitaplarına pek fazla güvenmiyorum çünki 99.9% bilgiler ya yalnış yada eksik. Büyü yapmak veya ruhani alemle ilişki kurmak için yetenek gerekir, bu yetenek çoğu zaman kan bağıyla gelir yani doğuştan. Bu her alanda böyledir özel bir yeteneğin var ise doğuştan sana verilir. Şairler ve s gibi.
Suda göz daveti için -- su, su için bronz veya gümüşde olabilir kap, cocuk 6-10 yaş arası, bazen kan bazen ise başka sıvı yani davete göre değişir, ağaç dalı buda davete göre değişir yani hangi ağacın dalı olması, kağıt-kalem, davetin kendisi ve bunu yapacak olan kişinin işnin ehli olması gerekir. Bi başka Yolu'da var onuda herkes yapamaz zaten direk kişi suya bakarak daveti okur ve suya bakar bunu yapmak için çok üst seviye medyum olmanız gerekir.
Gerçekten emin olmasa vede olacağından şüphe duysa bukadar kesin yazarmiydi sence. Henüz yapmadim bu uygulamayı cok istyrm yapmak.hurani ablanin tecrübe ve bilgisine guveniyrm.
esm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla