Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2014, 00:53   #5 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Standart

Alıntı:
karabeyoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selamun aleyküm sayın Zeniarda sitenin başka bir bölümüne yazmıştım ancak tatmin edici bir cevap alamadım.Namaz oruç gibi ibadetlerini yapan biri olarak bir iki konuyu sormak istiyorum her gece yatarken 3 kez ayetel kürsi yi okuyorum. bu surenin hadimleri bildiğim kadarıyla beni koruyor.Peki bunlar benimle iletişime geçer mi şunun için soruyorum son birkaç aydır elime kalem bir şey düşündüğmde kendiliğinden yazdığını farkettim.sonra merak edip sorular sorup kimin yazdırdığını bulmaya çalıştım .ve sonuç olarak yazdıran bir peri olduğunu ismini ve dinini yazdırdı .bunun üzerine ben de ona Müslüman olursa dost olabileceğimizi söyledim.görüntü yok sadece kalemle yazdırıyor.sonra bir iki gün geçince tekrar


sordum Müslüman olduğunu söyledi..şu anda ramazandayız yine


sorularıma cevap veriyor.sizce bu zararlı mı yanlış bir şey yapmıyorum umarım. doğrusu Müslüman olması beni çok mulu etse de tam emin değilim.kelimei şehadeti yaz diyorum yazdırıyor.ne dersiniz onunla dostolmamalı mıyım.bu bir hadim olabilir mi...

---------------

selamlar ve saygılar sayı zeinarda yukarıda bahsettiğim konu hakkında acil bir açıklama yaparsanız cok memnun olurum.
Sayin Karabeyoglu,
Su anki yapmis oldugunuz asama otomatik yazma asamasidir.
Iletisim kurdugunuz gucun iyiligini hemen anlayamazsiniz, bunu anlamaniz icin deneyomden gecirmeniz gerekiyor, yani bu peri, cin, yada ruh'a bir takim ciddi sorular sarmaniz gerekiyor. Sorulari soramdan once, neden sizinle irtibata gectigini sorunuz, neler yazmak istedigini sorunuz, hangi satleri yazmak icin tercih ettgini sorunuz egerki tercih ettgi saatler 2 ile 3 asri sabahin erken saati olur ise dikkat etmeniz gerekiyor.
denemek icin sorucaginiz sorularda kisi ismi ve yer isimleri kullanmayiniz ve birde kendisine sunu sorunuz " Ben yazan bir medyum muyum?"
Eger sorunuzun cevabi evet olur ise size gelen peri, sizin enerjiniz vasitasi ile bazi mesjlari aktarmak icin gelmistir ve onunda size guven mesi icin sizi denemeye tutucaktir. Bu islem karsilikli bir kac ay surebilir. Sabirli olun ve sakin size verilen harhangi bir mejasi kalkip yerine getirmye kalkismayin bekleyin eger sizi rahatsiz etmez ve surekli ayni sekilde davarnir ise sizin icin iyi bir hediye ve calisma arkadasi edindiniz demektir.
Ben bazi islerim nedeniyle ve Ramazan orucu nedeniyle foruma sik gelemiyorum eger bir sorunuz olur ise saat 10:00m den sonra cevaplamaya calisirim.
Saygilar
  Alıntı ile Cevapla