Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2014, 12:00   #6 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Standart

ceki arkadas, esinin duruma uzuldum, Allah sifalar versin.Bizler insaniz, her yerden bir medet umariz ve yardim isteriz, bu bizim ne kada olagan ustu bir yaratik oldugumuzu gosterir. Cinlele ugrasmak yada yadim almak zararli degildir, yeterki nasil olucagini ve nasil yapilacagini bilmek gerekir. Cin lerin boyutlarina saygiyla ve naziklikle ulasirsan, hirs ve sinirden uzak durusan bir zarari olmaz. Su bir gercektir, insanin basina gelenlerin %95 si kendi ailesinin sorunlarindan gelmektedir,cekememezlikten, hirsdan, seytansal emmelerden ve kendisinin asiri aptalligindan gelmektedir. Eger esinizin durumu halen iyi degil ise size bir onerim var, bunu siz kendiniz evde yapabilirsiniz.
Evinizde kuvet varsa su ile doldurunuz ve 200ml lavanda yagisi dokunuz, buyuk bir avuc dolusu saf tuz tasi koyunuz ve 200ml sirke koyunuz.
esinizin gogusune Ayetelkursu'yu ve Fatiha, surelerini arapca olarak yaziniz ve esinizi kuvetin icine uzandiriniz, elinizi esinizin anlina koyunuz ve hangi dili iyi biliyor iseniz o dil ile emir vererekten normal yukseklikte bir ses ile once Fatiha okuyunuz ve sonra sunu soyleyiniz" Allah'in adi ve meleklerinin yardimi ile sana bu kadini birakmani soyluyorum, adin nedir soyle"
bunu defalarca tekrarlayiniz. Bu islemi haftada en az uc kere yapiniz ve esinize kendisini surekli olaraktan su sozleri soylemesini isteiniz "Allah'in koruyucu nuru altindayim"
Eger esinizi kuvvetli bir seytan isgal etmemis ise her ne cin olursa olsun fazla surmeden cikar. Unutmayiniz cinler nasil biz onlardan korkuyoruz onalrda bizlerden o kadar korkarlar, yeterki ice giren Seytan'in cocuklarindan biri olmasin ki bu olay nadir olur.

Allah sifalar versin.
  Alıntı ile Cevapla