Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2014, 21:22   #22 (permalink)
Yorumister

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: May 2014


Mesajlar: 1
Konular: 0

Karma Puanı: 2

Standart

Şimdi senas34 ben çok durdum cevap vermemek için zorladım kendimi fakat dayanamadım.
Zeinarda'nın bilgisini zeinardanın görüp geçirdiğini senin benim sorgulamaya emin ol gücümüz yetmez. Belli ki heveslisin bu işe fakat, bu bilgi o bildiğin çoğaltılacak bir bilgi değil.

Gelelim soruna, "budamı gizli ?" demişsin. Doğaüstü varlıklarla ilgilenen, iletişimde olan kişiler bunu sen kimsin de sana açıklasın? Elbette gizli...

Madem ihtiyaç var bu Allah'tan istenir, Allah'ın yarattığından değil. Klişe cevaplar dediğiniz nokta da ki üslubunuzu şiddetle kınıyorum.

Gelelim "Var olan bilginiz" konusuna. Şu yazdığınızdan sonra ben açık ve net söyleyebilirim ki sizin bildiğiniz sadece 3-5 kulaktan dolma bilgi. Çünkü eğer bilgili olsaydınız "var olan bilginizi" burada çoğaltamayacağınızı, burada sadece bunlar hakkında ön bilgi sahibi olabileceğinizi bilirdiniz.

Eğer bilgi ehli, irfan bir kişi olsaydınız burada aramak yerine şu anda başka şekillerde " var olan bilginizi(!) " geliştiriyor olurdunuz.

Yanlış anlaşılmasın, bende burada bildiğimi dökmek için geldim yazdım!

Alıntı:
senas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yasın yanında kuru da yansın gitsin diyorsunuz yani.kendi derdine düşmüs insanlar bi umut bu işlere kafa yoranlar yapsın.eminim cevabınız sudur.efendim esma çeksin birsürü dilek duası var.allahtan istesin vs.klise cevaplar.sayın zeinarda sizin bu konuyla ilgili tecrübe ve deneyiminiz nedir.anlatın demiyorum yanlıs anlasılmasın.varmıdır yokmudur.budamı gizli bilgi yoksa

---------------

Dediğim gibi yanlış anlaşılmasın lütfen ben bu siteye üye oldum çünkü bilgilenmek olanı dahada çoğaltmak istedim.peki sizin amacınız nedir.ve bu devamlı yeren eleştiren azarlayan insanların amaçları ne? Hadi iyi niyetli olayım diyorum ama nafile.ilim paylaşarak büyürmüş tamam kötü niyetliler var oonlar her daim var.amma niyet rahmaniyse bunu anlamak ta hiç zor değil olsa gerek ne dersiniz?

---------------

Türkçem için kusura bakmayın lütfen
Yorumister isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla