Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-26-2014, 15:50   #9 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Standart

[QUOTE=mhunter;13886]sa. Sayın hurani söylediklerinize katılıyorum.
Soylediklemrinme katildiginiza sevindim, tabiki eger gercekten oylediyorsaniz.(bence oyle gelmiyor ama herneyse)

Dediğiniz doğrudur, belki de ben bilmiyorum.
Bilmediginizi sannedmiyorum, sadece yenililere yermeye hazirdegilsiniz sanirim.
Yıllardır havasla uğraşırım.
Havas ile ugrasmakla havasi tecrube etmek arasinda cok fark vardir, ozelile ruhen( ucuncu gozunuz acik ise ve enerji merkeziniz uyanik ise fazla ugrasmaniza gerek yoktur cogu ruhsal ilim kendiliginden ilham olarak gelir) ne demisler,
"Dervis'in you ile ermisin yolu bir olmaz."

havas kitaplarıda tercüme ediyorum. "Extra ordinary hadim" veya "extra ordinary varlık" gibi kavramlarla hiç karşılaşmadım, bunları ilk kez sizden duyuyorum.
Evet herseyin bir ilki vardir degilmi, sizde yeni bir sey ogrenmis oldunuz,arastirmalarinizi yaparken gonlunuzu genis tutunuz ve dusuncelrinizi olumlu kiliniz bakin goruceksiniz yaptiginiz aratirmalar degisik boyutlar alicak ve degisik ilhamalar gelicek.

sayenizde yeni tür bir hadim grubunu da öğrenmiş oldum. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp, değil mi?
Sizler bu tur iletisim varliklarina Hadim diyorsunuz, ve bende oyle kabul ederekten aciklama yapiyorum ( Dogu ilminde astral varliklarin farkli isimleri vardir, bir arastirmaci olaraktan bunlari bildiginizi umuyorum)

Kanımca bu extra ordinaryüs varlıklar nedir, nasıldır iyice bilmeden azimete girişilmemeli. sayenizde bunları da öğreneceğiz.
Bu kismin cevabini sizin arastirmaci ozelliginize birakiyorum ve sanirim bulursunuz, akilli ve siniki birisine benziyorsunuz.Ama ruhen gelismeniz icin henuz hazir degilsiniz.

Efendim azimetin arapçasını verirsiniz altına latin harfleriylede yazarsınız bilen arapçasını okur, bilmeyen latincesini, öyle değil mi?
Burda size yorum yapmiycam cunku gerek gormuyorum.
sakıncası yoksa iloğlu'nun kitabının kaçıncı cildin kaçıncı sayfasında geçiyor bu azimet söyleyebilrmisiniz.

Bu kisimdada sanirim benimle dalga geciyorsunuz ve bir arastirmaci olarak bu sekilde soru sormanizi size uygun gormuyorum cunku diger yorumunuzu okursaniz bana nerenin yanlis ve doguru yazilmasi gerektigini yazmistiniz ve aciklamalar yapmistiniz, bu demek oluyor ki kitabin hangi bolumde ve hangi cildinde oldugunu biliyorsunuzdur, ege malumya havas kitaplari ceviren bir arastirmaci bu kadarinida bilir sanirim.

Siz herhalde isminizin anlam gorevini yapmaya calisiyorsunuz ama yanlis yerde enerjinizi sarf ediyorsunuz.

Size tafsiyem, arastirmis oldugunuz kitaplari objectif olarak ele aliniz,daha verimli sonuclar elde edebilirsiniz
Umarim calismalarinizin sonucuna ulasir ve aydinlaga cavusursunuz. Hoscakaliniz.
  Alıntı ile Cevapla