Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2014, 23:59   #4 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Standart

Alıntı:
mhunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sa. buradaki göz daveti değil, kulak davetinde bahsediyor. azimette "kulak" ifadesi geçiyor. birde arapçayı türkçe yazarken bariz yazım hataları yapıyorsunuz. anlam bütünüyle farklılaşıyor. mesela "ve'tini" yazımı hatalıdır. başka yazım hatalarıda var. ayrıca bu azimeti iloğlunun kitabında bulamadım. azimet bu şekilde okunursa faydası olmaz.

saygılarımla.
Mhunter, yazilan goz davetidir ve benim kendi tarafimdan ele alinip yapilmistir. Belki bazi yazim hatalari olabilir, bu da benim Turkce'min yeterli olmayisindan gelmektedir ama anlsilmayan bir bicinde oldugunuda zannetmiyoru.
"ve 'tini" yerini hatali goruyorsun, bu davet kitaptan oldugu gibi copya edilmistir, o zaman demekki yazarin hatasidir.
Kulak daveti degildir, cunku uygulama amaci goz daveti olarak yapilmistir ve bir cok defada basariya ulasilmistir. Bu yontem ile bir cok kisinin kaybolan degerli malzemeleri bulunmustur. Su ana kadar yazmis oldugum butun davetlerin hepsi denenmis ve basiriya ulasilmis davetlerdir. Calismalarimi gerceklestiren gonullu kisilerin hepsi yabanci insanlardir, eger bu kafir denilen kisiler calismalrinda basariya ulasabiliyor iseler, bizim Musluman inancli insanlarimiz dahada basarili olmasi gerekir diye dusunerekten yazdim. Basarili olucam diye baslayin ve bakalim nasil bir sonuc alicaksiniz. Ilogulu yazmis oldugu tariflerin cogunu kendisi denememistir ve cogu yerlerinde eksiklik vardir. Ben sadeve uygungordugum calsimalari alter yapip uygulayip ondan sonra okuyucularla paylasiyorum.
Yazdiklarimi umarim okuyup anlaya bilmissinizdir, eger bir sorununz olursa lutfen yaziniz cevaplamaya calisirim.
Allaha emanet olunuz.
  Alıntı ile Cevapla