Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2014, 22:36   #1 (permalink)
adyalice

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2014


Mesajlar: 23
Konular: 4

Karma Puanı: 2

Standart Sizce bu rüyada bir mesaj var mıdır ?

merhaba arkadaşlar. İlk başlarda rüyalarımın bilinçaltı olduğunu düşünüyordum fakat yaklaşık 1 aydır belli aralıklarda sürekli aynı rüyayı görmenin bir mesaj içerdiğini düşünmeye başladım. Neden diyecek olursanız rüyamın içeriği ve kişiler hep aynı sadece mekanda farklılık var. bilinçaltı olsa rüyayı farklı şekillerde görürdüm diye düşünmekteyim. sözü uzatmadan sizlere rüyamdan bahsetmek istiyorum.

2 ay önce ciddi bir beraberliğim bitti. Rüyamda eski erkek arkadaşım bana yaklaşmak yakınlaşmak istiyor ama bir yandan da kendini sürekli geri çekiyor, nasıl desem onda bir tedirginlik hali, kararsızlık durumu gibi haller var .. Onun bu tutumu rüyamda bana da yansıyor ve ben de kendisine yaklaşamıyorum. Aslında ikimiz de kabuklarımızı kırmak istiyoruz ama sanki bir şeyler bizi durduruyor .. bir de bu kişiyle birlikte onun annesi de dahil rüyama, normalde kendisini bizzat görmedim sadece resmini görmüştüm ve rüyamdaki kişiyle resmimdeki kişi aynı. Annesi ise eski erkek arkadaşımın aksine bana karşı hep güler yüzlü, cana yakın bir kadın olarak görüyorum ..

Dediğim gibi rüyam hep aynı şekilde, aynı kişiler, bazen ablasını da gördüğüm oluyor ama daha çok anne-oğul görüyorum sadece farklı mekanlarda görüyorum. Sizce bu rüyada bir mesaj var mıdır ya da nasıl yorumlanabilir ?
adyalice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla