Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-23-2014, 07:53   #29 (permalink)
Hak Sever

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Feb 2014


Mesajlar: 29
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
Esedullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bismillahirrahmanirrahim
Esselatu vesselamu aleyke ya ResulAllah

İnnemel mû’minûne ihvetun ayeti sıırrınca derizki ....


Amaç insanlara Kuran ve Sünnet ışığında bilgileri sunmaktır. Bunu yapmazsak eğer bir grup çıkar ben 18 bin alemin yetkisini dağıtıyorum der, diğeri çıkar Ehli Sünnetim der ama kişileri zina ile isnat eder, bir kısmı kendisini ruhani varlıkların üstünde görür ama aslında onlara esir olmuştur,diğer yandan kişi Hakkı savunur kulağında bir küpe Kurana ve Sünnete karşı oan kişilerle omuz omuza olur. Bir kısmı kalkar daha evvelden duasına muhtaç olduğunu ve önünde saygı durduğunu söyleyen kişilere baş kaldırır. Bir kısım daha önce bilgilerinin eşsizliğini her fırsatta dile getirdiği Efsane dediği kişileri çıkarlarına ters düşerse bir anda alaşağı edebilir.

Bunlar bir kaç örnektir.İbret alınması gereken BEN yada SEN kavgası değil ilmini Hakk yolunda harcamaktır.

Haklısın muhterem esedullah, inşallah eksiklerini ben tamamlamak istiyorum. Birileri çıkar adam gibi adamdır yanlış insanlarla ve tacizcilerle sonuna kadar mücadele eder, birileride çıkar el etek öperek adamlık ilan etmeye kalkar, doğruyu saklar, haklıyı suçlar utanmadan Allah rızasından bahseder.
Birilerinin birilerini zaten devirmesine ihtiyaç yoktur, zaten yalana muhtaç olan birileri devrilmiş demektir.

Özür dilerim ayrıldığım halde girdiğim için dediğim gibi haksızlığı pek sevmeyen hak ve adaletten yana bir insanım. Fotoğrafı bulunca dayanamadım. Ama forum kurallarına aykırı olduğu için yayınlamıyorum. Fotoğrafta muhterem ....... yazdıkları vardır.
Ulaşmak isterseniz muhterem esedullahın hocalarının yakın arkadaşıdır kendileri.
Fotoğrafta bahsettiği ise ifrit musallatı ve çeşitli büyülere uğramışken kurtulabilmek için zamanında ismi l ile başlayan bir site üyeleri tarafından ismi e ile başlayan bir hocaya yönlendirildiği ve bu hoca tarafından dolandırıldığı ve sonra ayağına çağrılarak taciz edildiği ve tecavüz edilmeye kalktığıdır.
Sonra inancını yitirmişken çok muhterem 18.000 alemin yetki dağıtıcısı u... hoca dan yardım istediği ve aynı gece düzeldiğidir. Bu arada vurguladığı u... hocanın isiim adres almadığı ve ayağına çağırmadığıdır.

---------------

Konu: CAHİLLİĞİN SONUCU, KADİR KIYMET BİLMELİ Perş. Şub. 25, 2010 6:22 pm




Bu konuyu görünce başımdan geçenleri anlatmak istedim bazı arkadaşlar bilir ama bilmeyenlere gerçekten ibret olsun.

Daha önce bahsettiğim gibi uzun süredir bana musallat bir ifrit arkadaşları ve topladığım diğer varlıklar vardı. Bunlardan kurtulmak için yıllarca uğraştım ama sonuç şikayetlerim artarak devam etti. En son l.... sitesinde bakınırken bir kişinin önerisi üstüne e..... adında kişiye başvurdum bana bazı şeyler yolladı ve sirke ile yıkanmamı vs söyledi parasınıda ptt ile yolladım. Söylediklerini yaptım iyileşeceğime daha kötü oldum sirkenin kokusu rahatsız ederdi artık duymaz noktaya geldim her gün sirke ile yıkanmaktan neyse bende düzelme yok vücudumdaki bir noktada dayanılmaz ağrı var sonunda yanına çağırdı beni (bu arada sirkenin ocakta kaynaması ve bazı maddelerin ilavesi ile tütsü falanda yaptım) kalktım gitti ama salak benim adamın yanına gecenin bir yarısı varacaksın ne işin var otur oturduğun yerde neyse beni transa geçirmeye çalıştı nafile sonunda o transa geçip ifritimle beni konuşturmak istedi. Evet ifritimle beni konuşturmak istemesinin bedeli rivayete göre kendinde değilmiş üstüme saldırması oldu o gece nasıl bitti ve ben o adamın elinden nasıl kurtuldum bilemiyorum hatırlamak bile istemiyorum kolum yüzüm gözüm mosmor sonuç ne ağrılar daha da arttı. Tabi benimde bu yoldakilere inancım bitti ama aklıma bir yazı takılmıştı l... den .... hocam neden bazı hocalar kadınları kızları ayağına çağırıyor ervahları olduğu yerden almaya yetmiyor mu diye bir yazı yazmıştı sonra Allah rızası için yardımlaşmayı okudum ve mesaj attım Allah razı olsun cevap geldi ve 1 gecede üstümdeki her şey gitti tüm varlıklar büyüler üstelik ..... hocam ne anne adımı biliyordu ne resmimi gördü ne adımı biliyordu ve karşılığında hiçbir şey istemedi. Allah razı olsun kadim dostum dünyada iyi ve ilim sahibi olan insanların olduğunu umudumu yitirdiğim anda gösterdin bana.

Arkadaşlar gözünüzü açın dikkatli olun şarlatanları hoca sanmayın namusa göz diken değil hoca insan bile olamaz...




En son tarafından Ptsi Ekim 25, 2010 8:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Konu zeinarda tarafından (02-23-2014 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir..
Hak Sever isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla