Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-29-2014, 11:34   #4 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Smile

Alıntı:
zeinarda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir uygulama ama yaşananlar ilginç,duaların gücünü sorgulamak amacında değilim,bu tür manevi kazanımlar çok kolay anlatılmaz,hatta hiç anlatılmaz,zira herkesi etkileme süreci ve herkesde meydana gelen enerji farklıdır....
Ancak üyelerimizin uygulamalardan azami yararı sağlamaları açısından aşağıdaki bilgiyi de paylaşma gereği vardır......


Üstelik en sonda verdiğiniz 100 defada " Kalenhudunbersanin"zikri zaten ruhlarla iletişim
içindir...

Aslı aşağıda yazdığı gibidir,yani
Kalenhûd, Berşân dır..


Ruhlar ile konuşabilmek için, ıssız bir odada mangal üzerinde birer çorba kaşığı günlük, mahleb yakılarak oda buhurlanır.

Kalenhûd, Berşân ism-i şerifleri de okunmaya devam edilirse ruhlar oraya toplanır, istediğini sorup onlardan öğrenebilirsin.

Kalenhûd ism-i celilinin esma-i hüsnadan karşılığı Yâ Muğni, Yâ Muhiyt, Yâ Metiyn, Yâ Semiy'u, Yâ Basıry, Yâ Bediy'u isimleridir.

Berşân ism-i celilinin esma-i hüsnadan karşılığı Yâ Allah, Yâ Aziyz, Yâ Muhiyt ism-i şerifleridir.




bu bir berhetiyye tertibidir




Gunaydin Zeinarda ve diger uyeler,
Yazmis oldugunuz aciklama cok dogurudur evet vermis oldugunuz aciklamayi dusunup yazmam gerkiyordu, dusuncesizligimden dolayi ozurdiliyorum, umarim kimseyi yanlis yonlendirmemisimdir. Yukarida yazmis oldugum uygulama sadece kendim tarafimdan hergun yapilan bir uygulamadir ve bana vermis oldugu etkileri aynen acikladigim gibidir.
Bu yapmis oldugum uygulama benim tarafimdan belirtmis oldugum saatler arasinda yapilmaktadir ve eger ayni saatlerde yapilir ise ayni etkiyi vericegini dusunmekteyim, isteyen arkadaslar uygun olduklari saatte uygulaya bilirler.
Paylasimda herhangi bir sakincasi oldugunu dusunmuyorum cunku, bizler insanlariz ve surekli arayis icerisindeyiz, eger bir doktor kansere care bulup paylasmiyor ise doktorlugunun ne anlami kalmistir. Insanlarin buldugu ve yarattigi guzellikler paylasilmali eger paylasilmiyor ise mutlaka kotu sebeplere alet olacaktir ve zarardan, bencillkten baska bir amac tasimiycaktir.
Hz. Isa, Hz. Muhammad,Hz. Musa ve diger butun yuce peygamberler sartsiz kosulsuz elerindeki ve gonullerindeki butun guzellikleri insanliga vermislerdir ve insanlara sevgi paylasim ogutleri ogretmislerdir.
  Alıntı ile Cevapla