Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-28-2014, 20:20   #1 (permalink)
Hurani

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Smile Tecrube edilmis iletisim, siz deyin "cin" bendeyim "Ruh"

Degerli Ruhani sakinleri,
Sizlerle defalarca tecrube etmis oldugum ve her gun devamli olaraktan okudugum davet dualarini sizinle paylasmak itiyorum.
Neden paylasmak istiyorum? sorusuna gelince bu benim kararim olmayip bana verilmis olan bir mesajdir. Denemek iteyenler denemek cin degil, inanaraktan baslamalari gerekiyor.

Yapilmasi gerekenler:
Oncelikle, surekli olaraktan yasamis oldugunuz yerin temizlligine dikkat etmeniz gerekiyor.
Sigara icmemelisiniz ve evde alkohol bulundurmamalisiniz.
Yapilmasi gereken gun sayisi 12 gundur.
yapilmaya baslandigi saat ogleden sonra 4 ile 8 arasidir.
Okunmasi gereken esmalar ve sureler ise:
100 defa "ihlas"
100 defa " Fatiha"
200 defa "Ya Kuddus" ve her bes defada bir kerede "Subbuhun Kuddusun Rabbul Melaketin ver Ruh"
300 defa " Ya Allah Cellu Cellalu"
300 defa" Bismillahrrahmanirrahim"
100 defada " Kalenhudunbersanin"
bunlar okunduktan sonra bes dakika ara verip derin nefes aliniz ve butun koruyucu meleklerinizi davet ediniz " Allaha hiamet eden ve beni koruyan koruyucu meleklerime sesleniyorum, benimle oldugunuzu biliyorum ve beni korudugunuz icin Allahin sevgisi ve selami sizlerle olsun" deyip bitirin.

bazen ayni gecede etkisini gorursunuz, saat sabahin 1:30 inda yada 2:30 bazen 3:300 arasi aniden gozleriniz kendiliginden acilip sanki hic uyumamis gibi uyanirsiniz ve karsinizda top buyuklugunde bir parlak isik gorursunuz, bu ikiktan size doguru bazi dusuncelrin kafaniza aktigini sanki duyuyormus gibi iletisim kurarsiniz.
Eger korkamaz ve icinizi olumlu birsekilde tutariseniz karsinizdaki isik ile iletisim kurabilirsiniz sesli yada sessiz olarak tan soru sorabilirsiniz.

Meydana cikan isik surekli olaraktan evein ayni yerinde belirir ve her gun gectikce icinizde bir sicaklik bir hafiflik hissedersiniz.

Ben hergun gorurum ve olacak olaylar, gitmem gereken yerler bana bildirilir.

Bana nasil yardimi olur diye sorarsaniz?

Nederler Allahin bir kapisi kapanirken obur kapisi acilir. Aynen boyle durumlar olusmaya baslar ve nerden ne gibi yararli firsatlarin gelecegini hemen bilirsiniz, neyin sizin icin yararli olucagini bilip ona gore davranirsiniz.
Sanki bir magik gibi mutlulgunuz artar. Evet benim isim hergun dahada iyiye gidiyor, ve bana gelen her musteri diger iki yada uc musteriyi getiriyor.

" Bu isleme basladiginiz ve basarili oldugunuz zaman lutfen devam ediniz birakmayiniz, birakirsaniz kisa zamanda kaybedersiniz"

Sorunuz olursa lutfen sorunuz yanitlamaya calisirim.

Bazan okudugum davetlerde yaptiginiz davetleri kimseye soylemeyiniz, gizlilikte basari vardir diye yaziyorlar. Ben buna katilmiyorum, insanlar dunyaya paylasmak icin getirilmislerdir, ne kadar guzel bilgileri ve tecrubeleri paylasirsaniz okadar ruhunuz yucelr ve mutlu olursunuz. SOyledikler gibi olsaydi kitaplar yaizilmazdi!!!!
  Alıntı ile Cevapla