Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2013, 00:54   #1 (permalink)
irmikhelvası

 
irmikhelvası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Jun 2013


Mesajlar: 26
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Standart Ruyamı yorumlayabilirmisiniz?

ruyamda okul arkadaşımı gördüm.en son düğününde görüşük ve nerdeyse 7 yıldır kendisini görmedim.
ruyamda bu kız arkadaşımın nişanı oluyormuş ,kırmızı ve tesettürlü nişanlık giymiş ,halay çekiyor.tabi bir çok kişi var bilindik bir düğün manzarası.fakat ilginç olan bu kızın aslında ölü olduğu bana hissettiriliyor.aslında ölü ama ben film gibi onun nişanını izliyorum.gelin olacağı yeri izliyorum. eski kerpiç evler var,gecekondu mahallesi gibi bir yer, tek tük güzel evler büyük binalar var ama genel manada çok hoşlanmıyorum.sonra bu kızı yanaklarından öpüyorum.her fırsatta hasretle öpüyorum ;ölü olan birini bana gösteriyolar diye bu fırsatı bir daha bulamam diye içim dolu dolu özlemle öpüyorum.fotoğraflarına bakıyorum . gülümseyen fotoğrafına.öylece uyandım.ama hala etkisindeyim.


şaşırdığım bir nokta da şu oldu ;bu akşam kardeşim gibi sevdiğim bir kız arkadaşım nişanına davet etti.fakat aşık olmadığını söylemişti bana daha önce.heyecan yok içimde diyordu.acaba bir ilgisi olabilirmi?

---------------

kimse yok mu?


















__________________

Benimle yaşlansana? Kitap okurum, çay demler şiir yazarım sana. Ha birde, her sabah için şükrederim, sonra gözlerine bakar "amin" derim. Amin,bu günde gördüm seni, bu günde güzel geçecek demek ki... Ben herkes gibi değilde, duam gibi severim seni, kalbimden, gönlümden kopan gizli saklı sözler gibi.. Kim duasını sevmeden diler ki?
irmikhelvası isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla