Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2013, 14:23   #96 (permalink)
mavituna79

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Sep 2013


Mesajlar: 1
Konular: 0

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
gavuristan-bul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar herkese

Arkadaşlar birçok yerde hep kopyala yapıştır yapılmış dualar görüyoruz. Bunları herkes yapıyor ama neredeyse çok azının fayda gördüğüne şahit oldum. Ben bu şekilde ne olduğu belirsiz paylaşımlar yerine çok az kişi tarafından bilinen duaların daha kolaylıkla faydası olduğuna şahidim. Bizim mahallede bir amca var. Ona bu konuda sorduğumda bana dediki, dua sırdır herkesin bildiği dualar sır olmaktan çıkar. Bence haklıydı. Sonra bana bazı öğütlerde bulundu ve salatı kaime duasını öğretti. Öyle her şeydeki gibi iki üç saat okumaya gerek yok bunda. 2007 yılından beri her okuduğumda faydasını görüyorum. Bunu sizinle paylaşmak için adminlerinde izni olursa ne için okuyacağınızı öğrendikten sonra eğer meşru bulursam özelden yazıcam. Ve kime öğrettiysem o kişi kimseyle paylaşmayacak. Herkesin bildiği sır değildir. Sadece Gerçekten ihtiyacı olanlara vericem ama sizden istediğim sadece bana söylediğiniz şey için okuyacaksınız ve ondan başka hiçbirşeye kullanmayacaksınız.
Bunda diğer dualar gibi birsürü hazırlık yapmaya yada tütsü filan yakmaya gerek yok. Akşam saat 12 civarında temiz bir boy abdesti almış olarak iki rekat hacet namazı kılacaksınız. Sonra 11 fatiha 11 ayetel kürsü 11 amener resulü ve en sonundada 21 salatı kaime duasını okuyup duanızı yapıyorsunuz. Aklınıza gelecek herşey için fayda sağlar, her duanın kabulüne vesiledir ama size faydası olmayacak yada haram olan şeyler için okursanız günahınız size. Kötü bişey için okuyuncada kabul olacağını görürsünüz ama bu sizi doğru birşey yaptığınızı sandırmasın. Günah defterinize işlenir haberiniz olsun...
Banada bir Allah Razı Olsun demeniz yeterlidir.
merhaba yazınızı okudum teşekkürler. Çok zor durumdayım yardımcı olursanız durumumu anlatmak isterim teşekkür ederim şimdiden.
mavituna79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla