Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Ulvi Hüddam Davetleri (https://www.ruhani.net/ulvi-huddam-davetleri/)
-   -   İblis'in Ordusu Desifre Oldu - Garip Bir Mevzu ..!! (https://www.ruhani.net/ulvi-huddam-davetleri/3425-iblisin-ordusu-desifre-oldu-garip-bir-mevzu.html)

SırlarAlemi 12-17-2012 04:37

İblis'in Ordusu Desifre Oldu - Garip Bir Mevzu ..!!
 
İblis'in Ordusu Desifre Oldu - Garip Bir Mevzu ..!!

Korkmayınız ..!! Bu Sohbetin Ve Görüşmenin Gerçeklik Payı Var Mıdır Bilmiyorum Ama İnsanlara Musallat Olan Cinlerin Hasta Şahısların Diliyle Konuştuklarını Biliriz..
Tabiki Ulvi Ve Sufli Cinler Arasında Fark Muhakkak Vardır ..!! Cinlerin Doğru , Yalansız Ve Hakikati Açıklamada Dürüst Bir Varlığa Sahip Olduğunu Söylemeyiz..Ama Cinlerden Tabiki İman Eden , Rabbimizi Zikreden Ve Onun Kitabıyla , Resulullah S.a.v Efendimizin Sünnetiyle Müslümanlığı Yaşayan Ve Hatta İslama Hizmet Eden Kavimlerde Mevcuttur..!!
Her Müslüman Kendi Fikrini , Bilgisini Ve Görüşünü Açıklar , Ben Bir Açıklama Yapmak İstedimm ..!!

SUMASALI 12-17-2012 18:53

allah razı olsun...

azbilen 12-18-2012 03:33

Bir büyüğüm şöyle demişti. Bu gün müslüman bir ülkede yaşıyoruz kaç tanesine tanıdıklarında dahil emanet bırakabilirsin.? Ulvisi süflisi farklı ama,müslüman dediklerinde memleketimin hali gibidir. Bunu senin(avamın)ayıt etmesi mümkün değildir.Bunlar insanlara tatlı geliyor ama Efendimizin Buyurdığu ğibi uzak durmak çok daha hayırlıdır.Sayın Sırlar Alemi çok teşekkür ederiz.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:08.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0