Ruhani  

Go Back   Ruhani > Evrensel Enerjiler > Psişik Yetenekler > Telekinezi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 01-14-2013, 21:26   #1 (permalink)

 
DieSeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Jan 2013


Mesajlar: 8
Konular: 2

Karma Puanı: 2

Unhappy Yardım Lütfen

Arkadaşlar ben telekineziye merak salmış bir kişiyim ama ne kadar uğraşsamda pek fazla bişe yapamıyorum çalıştığım alan PSİ-Whell Lütfen Yardım Edin
DieSeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2013, 21:52   #2 (permalink)
Hun

 
Hun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Nov 2012


Mesajlar: 976
Konular: 577

Karma Puanı: 2

Standart

Telekinezi uzaktan eller veya gözlerle maddeyi harekete geçirme sanatı olarak ilk defa Mayalar, İnkalar ve Astekler zamanında keşfedilmiş; Mayalar demiri, İnkalar bakırı, Astekler ise tahtaları uzaktan manyetik enerji akımları ile hareket ettirmişlerdir. Telekinetik yeteneğin ilk başlangıç noktası manyetizmadır. Manyetizma ilk defa Franz Anton Mesmer tarafından insan fizyolojisine yönelik hastalıkların tedavisinde kullanılmış daha sonra da manyetizma alanı genişleyerek parapsikoloji sahasında insanları etkileme sanatı olaraktan kaşık-çatal bükme şekliyle kendini göstermiştir. Parapsikoloji literatürüne bakıldığında telekinezi televizyonlarda veya sihirbaz ortamlarında göründüğü gibi kaşık-çatal bükme olayı değildir. Kaşık-çatal bükme olayları sadece şov niteliğinde olup, bu tip şov sihirbazlığı telekinezi olarak kaideye alınamaz.
Telekinezi; insan vücudunda var olan statik enerji akımının, transendental (taşkın) konumu yani 2 volt ile 40 volt elektrik akımına ulaşarak, herhangi bir madde ile sürtünme kuvvetiyle(manyetizma) hareket ettirme veya beyin gücü aracılığıyla bir madde de transformasyon (bozulma-değişme) oluşturarak hal değiştirme olgusuna telekinezi denir. Manyetik-hipnotizmanın kurucusu olan Mesmer insan vücudunun en önemli manyetik alanı olan burun altı ve ellere mıknatıs çubuklar vurarak statik enerji yapısının yarı iletken durumunu telekinetik formulasyona çevirmeyi başarmıştır. Telekinezinin çıkış noktası insan vücudunda biriken statik elektrik enerjisinin yarı iletken olmasıyla, herhangi bir iletken maddeye doğru akışını sağlayarak madde üzerinde voltajı yükseltmesi ve voltajın yükselmesiyle beraber ısı enerjisiyle herhangi bir maddeyi bükme veya eğme olguyla hareket(ivme) kazandırmasıdır.
Telekinezi doğuştan gelen bir yetenek değildir. Telekinezi yeteneği sonradan kazanılan bir yetenek olup belirli çalışma sistemleriyle insan vücudunda yer alan statik enerji akımını 40 volta çevirdiğimizde, enerji noktası olan eller aracılığıyla madde üzerinde manyetik akım oluşturarak istediğiniz maddeyi kolaylıkla bükebilirsiniz. Çatal-bıçak ve madeni paralar 40 voltluk bir statik enerji akımıyla eğilir. İnsan vücudunun yarı iletken olduğu ve statik elektrik ile donatıldığı tüm fizikçiler veya biyologlar tarafından zaten bilinmektedir. Fakat telekinetik olgunun var olması ancak normal mevcudiyette bulunan 2 voltluk statik enerjinin 40 voltta kadar yükseliş şekli olarak manyetik akımla açığa çıkmaktadır. Yada televizyonlara çıkıp çatal-kaşık veya madeni paralar büken şovmenler insanları etkiliye dursun. Televizyonlarda yayınlanan çatal-kaşık bükme olayı sanki doğaüstü bir olaymış gibi ekranlarda lanse edilmesi ve Üri Geller gibi kendi kendisini kandıran şahısların ve o tip programlarla insanlara doğaüstü gibi gözüken aslında hepsinin sihirbazlık ve ilizyon olduğu gerçeğidir. Metafizik gibi hassas ve sistematik aksiyonu bilmeyen Halk yığınlarını kandırmak şov olarak ta olsa kolaydır. Fenomen programında doğaüstü gösteriler yaptığını sanan bazı şovmenlerin ise telepati dedikleri aslında telepati uygulaması değildir.Havas-ezoterizim-kabala ve üç harfliler ile yapılan sihirler metafizik ve parapsikolojiyle alakası yoktur.
Telekinezi tarihsel olgular içerisinde Dinsel olgular içerisinde de yer alır. Kuran-ı kerim de El-keyf süresinde yer alan H.z Zülkarneyn'in( Kendisine Zülkarneyn denilmesi, başının iki yanında iki boynuza benzer çıkıntıların bulunması, dünyanın şark ve garbını dolaşması, başının iki yanının bakırdan olması.)ye'cüc ve me'cüc kavimlerini iki dağ arasında sıkıştırarak, iki dağın arasını demir kütleleriyle kapatması ve üzerine de erimiş bakırı dökerek tunçtan engel koyması olayı da Telekinezi olayıdır. Demir madeninin eğilmesi ve kütlelerinin kaldırılıp iki dağ arasına dökülmesi olayı telekinetik bir olgudur. Parapsikoloji metafiziğin bir konusudur. Parapsikoloji literatüründeki telekinezi olgusu çatal ve kaşık gibi basit fizik kurallarıyla açıklanan olgular gibi maddeleri hareket ettirme olayı değildir. Parapsikolojik yetenekler doğuştan olup ruhsal(spiritüalist) donanımlıdır.
Telekineziyi uygulamadan önce vücuttaki statik elektrik akımını 2 volttan 40 volta yükseltmek gerekir.40 voltluk statik (durağan) elektrik akım gücü, herhangi bir maddeyi hareket ettirmeye yeterlidir. Parapsikolojik aksiyomda statik(durağan) enerjinin, kinetik (hareketli) enerjiye çevrilmesi olasıdır. Fizik kurallarına göre ise; iletken veya yarım iletken bir statik enerjiyi ancak başka bir statik enerji harekete geçirerek kinetik enerjiye dönüştürür. Ya da statik enerji ile kinetik enerji karşılaştığında ortaya çıkacak enerji tekrar kinetik enerjidir. Parapsikoloji, metafizik sistemin pratik aksiyonudur. Metafizik kurallar diyalektiğinde teorik dizilim ve açılımlarla parapsikolojik ilkelerin hareket alanını belirler. Metafizik sistematiği olmadan, parapsikoloji kendi pratiğini ve uygulamalarını açıklamaktan acizdir. Parapsikoloji eylem stratejisini, metafizik disiplinden ve bilimin agnostik bilinemezciliğinden alır. Metafizik uzmanlığı olarak parapsikolojinin önünü ve çalışma sahasını modern ve klasik bilime uygun gelmese de açmıştır. Parapsikolojinin hareket alanı bilim ve teknoloji dünyasında dar'dır. Metafizik uzmanlığı olarak parapsikolojinin yansımaları ve deneysel kanıtları tüm bilimsel ortamlarda açıklanmaktan ve savunmaktan çekinmez. Akademik ve teknik anlamda bilimsel platformlarda ve üniversite konsorsiyumlarında yeni ontoloji boyutunda, çağın geldiği metafizik boyutu tüm felsefi sistemler dâhilinde; dünyanın tüm belli başlı üniversitelerinde okutulmaya başlanacaktır. Modern-klasik bilimin aciz kaldığı ve açıklayamadığı tüm agnostik(bilime göre açıklanamayan olgular) Metafizik uzmanlığı tarafından terminolojik ve metodolojik temellenmeleri yapılarak yeni bir sistem olarak, bilimin ve bilimle uğraşanların ayaklarına getirilmektedir. Metafizikten uzak kalmış bir bilim örgüsü kuşkularını yok sayar. Çağın gelişen metafizik boyutu artık kütüphanelerin tozlu raflarından çıkartılarak yeniden şekillenerek, çağımıza uyarlanacaktır.2013 yılına giriş artık dünya üzerinde metafizik çağı olarak, tüm dünyadaki akademik ve teknik anlamda profesyonel metafizikçiler tarafından metafizik çağı olarak nitelendirilmekte ve kabul edilmektedir.
Türkiye de ve tüm Avrupa ülkeleri 2013 metafizik çağına girerken özel üniversitelerinde ve akademilerinde metafizik ve parapsikoloji dersleri vermeye başlayacaktır. Bilimin son dayandığı yerde; metafizik teoremler ortaya çıkar. Metafizik teoremler, yeni gelişen bilimin yönünü belirler. Metafizik çağına 2013 ten itibaren girerken yeni doğmuş çocuklarda duyu görü, telepati, telekinezi, psikokinezi ve parapsikolojik yetenekler görülecektir. Metafizik çağla beraber ilahi kitaplarda ve sahih hadislerde açıklanan Deccal olayı ortaya çıkacak. Deccal doğaüstü yetenekleriyle insanları etkileyerek kendi saltanatını kuracak ve bu çağın sonunda H.z Mehdinin ve ordusunun ortaya çıkmasıyla dünyada oluşacak kargaşa ve kaos ortamı, Deccalın öldürülmesiyle son bulacaktır. Kaderi dondurulmuş olan H.z İsa (a.s) gelişi de metafizik çağla başlar. H.z İsa gökyüzüne çekilmeden önce doğaüstü yetenekleriyle donatılmış olduğu unutulmamalıdır. Körlerin gözlerini açması, cansız varlıkları Allahın izniyle canlandırması vb doğaüstü mucizeler. Metafizik çağda tüm geçmiş zamanda doğaüstü yetenekler ile donatılmış tüm varlıklar metafizik çağla beraber görülmeye başlanacaktır. Metafizik çağın doğuşu, geçmiş zamanın doğaüstü yetenekler ülkesi olarak bilinen maya takviminde de rastlanmaktadır.


TELEKİNEZİ İÇİN STATİK ELEKTİRİK ARTIRIM YÖNTEMLERİ:
1.Vücudun statik elektrik gücünü 2 volt elektrikten 40 volt elektrik akımına çıkarmak için; 1 kiloluk demir kütlesini yarım litre suyun içine koyarak 20 dakika bekletilir. Sonra demir yüklü olan su içilir.
2.Demir oranı yüksek sebze veya meyveler ile vücudunuzun elektrik oranını yükseltin.
3.Elektromanyetik oranların fazla olduğu ortamlar veya alanlarda bulunarak vücudunuzun elektriklenmesini sağlayın.
4.Bakır tel ile demir teli birbirine bağlayın ve bu telleri sağ ve sol elinize 20 dakika tutun.
5.Demir ve bakıra devamlı elinizle temas edin.
6.Demir ve bakır metallere devamlı ellerinizle dokunarak, sürtün elleriniz alışsın.
7.İki elinizle mıknatıs tutun ve devamlı tuttuğunuz mıknatısa ellerinizi sürtün.


TELEKİNEZİ UYGULA ÇALIŞMALARI
1.Sağ ve sol ellerinizi birbirine 300 defa hızlı bir şekilde sürtün, ellerinizdeki elektriklenmeyi sağlar.
2.Sağ ve sol ellerinizi birbirine 300 defa sürttükten sonra ellerinizi demir veya bakır metallerine sürterek elinizdeki ısı enerjisinin açığa çıkmasını ve hissetmesini sağlayarak hissedin.
3.Önce kâğıttan başlayarak, kâğıdı elinizde biriken statik elektrik enerjisiyle hareket ettirmeyi deneyin.
4.Sessiz ve sakin bir ortamda konsantrasyon ve motivasyon çalışması için; 1 su bardağına su koyun ve bu su dolu bardağa bakarak hiçbir şey düşünmeden 10 dakika bakma çalışması yapın.
5.Konsantrasyonunuza güveniyorsanız adaptasyon için bir metal kaşık ve çatal elinize alın.
6.Elinize iyice aldığınız çatal ve kaşığı iyice inceleyip en hassas ve en denge noktasını zihninizle belirleyin.
7.Elinize aldığınız düz ve sürtünmesi kolay kaşık veya çatalı sağ ve sol elinizle 10 dakika hafif sürtün.
8.Sol elinizle kaşığı ters olarak tutun. Kaşığın tam denge noktasına sol elle tutarken başparmağınızı kaşığın denge noktasının bir altına yerleştirin. Sonra sağ elin başparmağıyla da kaşığın denge noktasının tam üstünü 300 defa başparmağınızla sürtün.
9.Kaşığın sürtünmeden dolayı ısındığını ve elinizin ısındığını hissedeceksiniz.
10.Ellerinizin ve parmağınızın ısı enerjisiyle yavaş yavaş kaşığın denge noktasından eğildiğini hissedecek ve göreceksiniz.
11.Kaşığın denge noktasındaki sürtünme çalışmalarını devamlı yaparsanız ellerinizin metallere alıştığını göreceksiniz.
12.Daha çok pratik yaparak metal eğmede yada hareket ettirmede pratiğinizin artığını hissettikçe moraliteniz daha çok yükselecektir.
13.Telekinezi çalışmalarından asla yılmayın boş zamanlarınızda bol bol alıştırma yapın.
14. Telekinezi çalışması yoğunlaşma ve sabır işidir.
15.Telekinezi çalışmalarınızda eller ile yaptığınız çalışmalar artıkça beyin gücünüzü de kullanmayı geliştireceksiniz.
16.Bir süre sonra vücudunuzun statik elektrik voltajı artıkça, beyin gücüyle de telekinezik açıdan kontrol edebileceğini göreceksiniz.
17.Unutmayın telekinezi doğuştan gelen bir yetenek değildir.Telekinezi yapabilen insanlar bu işlere yıllarını vermişlerdir.


---------------

diesel yeterlimi bu formül
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2013, 22:03   #3 (permalink)

 
özlem35. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 101
Konular: 57

Karma Puanı: 2

Standart

buse abla bunu bır baslık altında acar mısnız,yine buraya telekıneziye..oldukça uzunmuş çünkü.. herkes daha kolay yaralanablır.
özlem35. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2013, 22:12   #4 (permalink)
Hun

 
Hun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Nov 2012


Mesajlar: 976
Konular: 577

Karma Puanı: 2

Standart

olur acarim özlemcim
Hun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2013, 22:33   #5 (permalink)

 
DieSeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Jan 2013


Mesajlar: 8
Konular: 2

Karma Puanı: 2

Standart

Teşekkür Ederim Buse Kardeş
DieSeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner