Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Sevgi ve Muhabbet İçin (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/)
-   -   Benden Ayrılan Sevgilimin Geri Gelmesini İstiyorum (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/4350-benden-ayrilan-sevgilimin-geri-gelmesini-istiyorum.html)

habibi 05-10-2013 16:36

Benden Ayrılan Sevgilimin Geri Gelmesini İstiyorum
 
Her gecenin içinde bir eşref saat vardır. Bir mü’min o saate rastlayıp dünya ve ahret için her ne dilediği varsa, dilediğinde Allah Teala (cc) o kulunun duasını kabul eder. O saati yakalamanın da bir yolu vardır. Yatağına abdestli olarak yatan kimse aşağıdaki ayeti sonuna kadar okumalı, okuyuşunu 1, 3, 5 veya 7 kere tekrarlamalıdır. O mübarek saatte kalkıp, iki rekat Allah rızası için namaz kılmak niyetiyle uykuya varmalı, anılan saat gelince uyanıp, iki rekat namaz kılmalı ve dileğini Allah Teala’dan dilemelidir. Bu husus hayli denenmiş, istenen sonuca ulaşılmıştır. Geri döndürme niyeti ile okuma yapabilirsiniz.
Ayet-i celile şudur:
İnnellezîne âmenû ve amilus sâlihâti kânet lehüm cennâtül firdevsi nüzülâ* Hâlidîne fîhâ lâ yebğûne anhâ hıvelâ* Kul lev kânel bahru midâden li kelimâti rabbî lenefidel bahru kable en tenfede kelimâtü rabbî ve lev ci’nâ bi mislihî mededâ* Kul innemâ ene beşerun misliküm yûhâ ileyye ennemâ ilâhüküm ilâhün vâhıd* Fe men kâne yercû likâe rabbihî felya’mel amelen sâlihan ve lâ yüşrik bi ıbâdeti rabbihî ehadâ*


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:58.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0