Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Sevgi ve Muhabbet İçin (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/)
-   -   ayetel Kürsi ile Muhabbet Duası (https://www.ruhani.net/sevgi-ve-muhabbet-icin/3317-ayetel-kursi-ile-muhabbet-duasi.html)

SUMASALI 12-05-2012 05:37

ayetel Kürsi ile Muhabbet Duası
 
3 ihlas 1 felak 1 nas 1 fatiha

NİYET:(NE İÇİN NE MAKSATLA OKUDUGUNA NİYET EDİLİR)


bismillahirrahmanirrahim(rahman ve rahim olan allahın adıyla başlarım)
istigfar 7 defa:ESTAĞFİRULLAH(allahtan af isterim)

1 defa:ESTAĞFİRULLAH AMAN YARABBİ MİN KÜLLİ ZENBİN TÖVBE YARABBİ(tüm günahlardan allaha tövbe eder aman dilerim)

1 defa:ESTAGFİRULLAH MİN KÜLLİZENBİN TÜBNE İLALLAH ZAHİR VE BATIN(acık ve gizli tüm günahlardan tevbe eder allahtan af diliyorum)

1 defa:YA MALİKEL MÜLKİL KADİM
ESTAGFİRULLAHEL AZİM(ey bitmez tükenmez mülkün sahibi yüce rabbim beni affet)


bismillahirrahmanirrahim:FERDÜN,HAYYUN,KAYYUMUN,HA KEMUN,ADLUN, KUDDUS.:İNNALLAHE KANE GAFURAN RAHİMA.
(ALLAH TÖVBELERİ ÇOK KABUL EDİCİ VE KULLARINA ÇOK MERHAMET EDİCİDİR)


bismillahirrahmanirrahim:FERDÜN,HAYYUN,KAYYUMUNİHA KEMUN,ADLUN,KUDDUS:İNNLALLAHE KANE SEMİAN BASİRA(allah herseyi hakkıyla işitir ve görür)

7 defa :salavati şerif(allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed)

10 kere:ALLAHU EKBER ( 10.SUNDA ALLAHU EKBERU KEBİRA)

7 kere ayetel kürsi:Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.(okunduktan sonra)

7 kere:Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.okunur.

ALLAHÜMME AHRIK VE HEYYİC VE ECLİPVE ECZİP KALBİ AKLİ VE RUHİ VE CEMİ A'ZAİ VE CEVARİHİ......celp edileck kişi(örk: ahmet)ala hubbi ve aşkı ve muhabbeti ve meveddeti....(örk:ayşe)..bilmuhabbetil keviyyeti veş şediydetimin gayri mühletin bila ihtiyarin bil aceli ves sür'ati.,

1 kere :Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.[LIST=1]7 kere :Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.


1kere:bismillahirrahmanirrahim:FERDÜN,HAYYUN,KAYYU MUN,HAKEMUN,ADLÜN,KUDDUS:VE YEN SURAKALLAHU NESRAN AZİZA(ve allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin)


1kere:bismillahirrahmanirrahim:YA FERDUN YA HAYYUN YA KAYYUMUN YA HAKEMUN YA ADLUN YA KADDÜS:HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLAHU HASBUNALLAHÜ VENİ'MEL VEKİL(allah bana yater ondan başka ilah yoktur allah bize yetr o ne güzel vekildir.)

1 kere :bismillahirrahmanirrahim:ferdun hayyun hakemün adlün kuddus:iyya kena'budü ve iyyake nestain(ancak sana kulluk eder ve ancak senden yardım isterim)

3 kere :ya rabbi ya rabbi yarabi. * hz. yusufla züleyhanın muhabbet şehvet ve meveddedle birleştikleri gibi (örk.ahmet) muhabbet sehevet ve meveddedle bağlılık ve samimiyetle bana birleştir yarabbi.*
hz Allah cc.subhaneh.hz davuda demiri ona musahhar kıldıgı gibi.fatma/oglu ahmet (örk) kalbini aklını tüm azalarını bana karşı musahhar kılarak yumuşak eyle.yarabbi(örk ahmeti) muhabbetle bagla bana.ya rabbi:(ahmeti) bana kuvvetle bagla beni sevsin...ya rabbi (ahmetin) kalbini kalbime bagla benden kopamasın.


bismillahirrahmanirrahim:FERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLUN KUDDUS:FETEKABBEL MİNNİY İNNEKE ENTES SEMİUL ALİYM(rabbim! benden kabul buyur şüpesiz sen işitensin.)
  1. bismillahirrahmanirrahim:FERDUN HAYYUN KAYYUMUN HAKEMUN ADLUN KUDDUS:İNNE RABBİ SEMİY'UD DUA(şüpesiz rabbim duamı çok iyi işitr)
bismillahirrahmanirrahim.ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun kuddus:rabbena takabbel dua( rabbimiz duamı kabulet)
  1. velhamdülillahi rabbil alemin( ve hamd alemlerin rabbi olan allaha mahsustur)
    1. Not: LÜTFEN ANLAMLARINIDA BİRKEZ OLSUN OKUYUN . BUNU OKUYACAGINIZ ZAMAN TEK VE SAKİN Bİ ORTAMDA TEK BAŞINIZA OLUN ZATEN ANLAMLARIYLA OKUNDUGUNDA DEGİŞİK Bİ ATMOSFERE GİRECEGİNİZE İNANIYORUM .ZAMAN MEKAN FARKETMEZ İNANARAK OKUYUN . OKUMA SAYISIDA YOK DİLEDİGİNİZ KADAR OKUYUN . YORUMLARINIZIDA OKUDUKTAN VE KABULÜNDEN SONRA LÜTFEN PAYLAŞIN ALLAHA EMANET DİYORUM VE SON OLARAKTA ANLAMLARINI BİLMEDİGİNİZ ŞEYLERİ OKUMAYIN ŞİRKE GİRE BİLİRSİNİZ ALLAH MUHAFAZA .

zeinarda 12-05-2012 06:12

Eline emeğine sağlık.....

PARADOKS 12-05-2012 10:25

Emegine saglık.............

hayat 01-22-2013 19:47

bunu 1 haftadır uyguluyorum ama henüz degişiklik olmadı aksine dahada kötüye gidiyor

zeinarda 01-22-2013 23:10

Alıntı:

hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 9375)
bunu 1 haftadır uyguluyorum ama henüz degişiklik olmadı aksine dahada kötüye gidiyor

Bu tür uygulamalar zaten 7 gün uygulanır ve bırakılır,bir başka uygulama için 7 gün ara verilir,ara verdiğiniz süre içerisinde de 2 şer rekat tevbe,hacet ve şükür namazları kılınır..

7 gün ara verdikten sonra isterseniz aynı uygulamaya devam edersiniz,isterseniz başka bir uygulama yaparsınız....

Hiç bir uygulamanın hemen etkisini göstermesini beklemeyin,takdir-i ilahinin bizim için takdir ettiği zaman gelmeden hiç bir şey olmaz,
bizler dualarımnızı eder ve tez vakitte olmasını dileyip tevekkülle bekleriz....

hayat 01-22-2013 23:23

teşekkür ederim zeinarda acıklayıcı bilgi verdiğiniz için çok sağolun.

zeinarda 01-22-2013 23:24

Allah kabul etsin....

hayat 01-22-2013 23:29

amiiin inşallah teşekkürederim. Allah razı olsun

SUMASALI 01-23-2013 02:49

allah kabul etsın


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0