Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.ruhani.net/serbest-kursu/)
-   -   özlü sözler.... (https://www.ruhani.net/serbest-kursu/3183-ozlu-sozler.html)

PARADOKS 11-22-2012 00:15

özlü sözler....
 
Gençliğine güvenipte vakit çok erken derken; Bir bakmışsın elveda bile diyememişsin giderken ALLAH bir demektense, ecel teri dökerken Ölüversem, beklenmez bir anda ALLAH bir derken Anladım işi; San'at ALLAH'ı aramakmış, Marifet »
Necip Fazıl KISAKÜRE

AKILLI DELİ 11-28-2012 14:08

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...Hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz.Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur.Gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...Edilen ah'lar bir zaman tutar..Çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer..!Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir ama;hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki...?
Hz.Mevlana

azbilen 11-29-2012 02:10

Vah sana!Bir taraftan müslüman olduğunu iddia ediyorsun.Diğer tarafdan da Aziz ve Celil olan Allah'a ve O'nun salih kullarına itirazda bulunuyorsun.Bu durumda sen,bu iddianda yalancısın.İslam,teslimiyetten gelir.Müslüman, Allah'ın hükmüne ve takdirine teslim olur. O'nun yaptıklarına razı olur.Bununla beraber,O'nun kitabı kuran'ın hükümlerine aynen riayet eder.Allah'ın Resulü peygamber aleyhisselamın sünnetine aynen uyar.Ahlakı ile ahlaklanır. İşte sen bütün bunları yaparsan müslümanlığın ancak o zaman sahih olur. Abdülkadir Geylani(k.s)

AKILLI DELİ 11-29-2012 13:23

"Yeryüzü kendileriyle konuşmaya değmeyen insanla kaynıyor."


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:58.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0