Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Rızık Genişliği ve Bereket İçin (https://www.ruhani.net/rizik-genisligi-ve-bereket-icin/)
-   -   İnşirahla Rızık ve Bereket Celbi (https://www.ruhani.net/rizik-genisligi-ve-bereket-icin/5250-insirahla-rizik-ve-bereket-celbi.html)

zeinarda 12-08-2013 01:36

İnşirahla Rızık ve Bereket Celbi
 
Sabah namazından sonra 10 defa sure-i inşirahı okuyup ardından da aşağıdaki duayı 1 defa okumakla ihtiyacınız olan hayırlı ve bereketli rızkı davet etmiş olursunuz...

İhtiyacınız olan rızka kavuşana kadar okuyabilirsiniz...




Bismillâhirrahmânirrahîm. Allâhümme innî eselüke yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü yâ ilâhel evvelîne vel âhirîne bil kavlillezî kultehü fî nebiyyinâ muhammedin sallallâhü aleyhi ve selem. Elem neşrahleke sadrek. En teşrahlî sadrî ve bil ismillezî şerahte bihi sadra nebiyyinâ muhammedin sallallâhü aleyhi ve selleme ve bil islâmi yâ selâmü yâ mü'minu yâ müheyminu yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü eselüke bi kavlike fî hakki nebiyyike sallallâhü aleyhi ve selleme Ve veda'nâ anke vizrak. Yâ vizra men lâ vizra lehü yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü ve eselüke bi kelâmikel kadîmillezî leyse bi mahlûkın bi kavlike li nebiyyike muhammedin sallallâhü aleyhi ve sellem Ellezî enkada zahrek. Yâ zâhiru yâ bâtınu lâ yahfâ aleyke hâlî ahfinî an ebsâriz zâlimîne yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü eselüke bismikellezî rafeat bihis semâvâti ve besatte bihil ardîne ve bi kavlike li habîbike Ve rafa'nâ leke zikrak. Yâ râfiu yâ zâkiru ezkirnî bi zikriz zâkirîne ellezî yezkürûnellâhe kıyâmen ve kuûden ve alâ cünûbihim yetefekkerûne fî halkıs semâvâti vel ardı Rabbenâ mâ halakte hâzâ bâtılen sübhâneke fekınâ azâben nâri ente vikâyetî minel kavmiz zâlimîne yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü eselüke bi muhkemi kitâbikel azîzi yâ azîzi a'zinî bi i'zâzi ızzihi kudretike ve yessir lî umûrad dünyâ ved dîni yâ hayra men yürcâ yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü Fe inne meal usri yusrâ. İnne meal usri yüsrâ. Eselüke en tüyessiralî küllü mâ teassera alâ bi teysîri minke yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü Fe izâ ferağte fensab. Ve ilâ rabbike ferğab. Eselüke bir râğıbîne ileyke ve bil âyâtil beyyinâti vez zikril hakîmi en tuhfînî an ebsâri men yürîdünî bi sûi min cemîıl halâikı ecmeîne ve en tüsahhiralî hâdime hâzihis sûretiş şerîfeti vel esmâi fî celbir rızkı ilâ haysü künte yâ muînü ve atfü kulûbi ıbâdike alâ ecmeîne ve fî defı cemîmıl mudârri annî yî latîfü yâ hafîzu yâ mübînü yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü yâ vedûdü yâ vedûdü yâ vedûdü yâ rabbü yâ vedûdü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ hayyü yâ kayyûmü yâ zel arşil mecîdi yâ mübdiü yâ muîdü yâ zel batşiş şedîdü yâ men hüve fe'alün limâ yürîdü eselüke bi nûri vechikellezî melet bihi erkâne arşike ve eselüke bi kudretikelletî kadderte bihâ alâ cemîı halkıke ve eselüke bi rahmetikelletî ve siat külle şeyin lâ ilâhe illâ ente bi rahmetike esteğîsü ve min azâbike estecîru yâ ğayyâsel müsteğîsîne ağsinî yâ Allâhü yâ Allâhü yâ Allâhü bi rahmetike yâ erhamer râhimîne Allâhümme rahmetüke ercû felâ tekiltî ilâ nefsî tarfete ayni ve eslıh lî şe'nî küllehü bi rahmetike yâ erhamer râhimîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.

Hun 12-08-2013 07:08

cok güzel bir paylasim zeinarda Rabbim razi olsun

xymay 01-14-2018 01:50

çok güzel

zeinarda 07-13-2020 21:13

Borçluların ve yoksulların sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde maneviyatımızı yüksek tutup inanarak dua etmek gerekir.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:09.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0