Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Rızık Genişliği ve Bereket İçin (https://www.ruhani.net/rizik-genisligi-ve-bereket-icin/)
-   -   Üç Gün İçinde İş Bulmak İçin (https://www.ruhani.net/rizik-genisligi-ve-bereket-icin/4323-uc-gun-icinde-bulmak-icin.html)

şahuban 05-07-2013 23:10

Üç Gün İçinde İş Bulmak İçin
 
yatsı namazından sonra 3 veya 4 gün 101 defa salavatı taç okuyun sonra dua edin ihşallah iş bulacaksın.İş için çok tesirli bir salavatdır.
Her namazdan sonra 7 defa okunur.

Salavatı Taç


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...VJnlSKGubXmUp1


Allahümme salli ala Seyyidina `ve Mevlana Muhammedin sahibid Taci vel-mil` raci vel-burak-i ve'l-`alam Dafi `il-bela'i vel-veba'i vel-kahti vel-Meradi vel-alam. ismuhu maktubum merfu `meşfu um` menkusun fil levhi vel-Kalem. Seyyidil `arabi vel-` acem. cismuhu mukaddesum Mu `attarum mütahherum münevverun fil-Beyti vel-haram. şemsid duha bedrid Duca sadril `ula nuril Hüda kahfil vara misbahiz zulem. Cemilis şiyem Şefi il-Umam'ın. Sahibil cudi vel-kerem. Vallâhü `asimuhu. ve cibrilu kadimuh. vel-b-u-r-a-k-u merkebuhu. vel-mil `racu saferuhu ve sidratu el-Müntehâ makamuh. Ve Kabe gavseyni matlubuhu. vel-matlubu maksuduhu vel-maksudu mevcuduh. Seyyidil mürselin. hatemin nebiyyin şefi `il mudnibin. Anisil garibin rahmetil lil `Alemin. Rahatil `aşikın. Muradil müştakin. şemsil `arifin. Siracis salikın Misbahil mukarrebin. Muhibbil fukara'ay vel-guraba'ay vel-mesakin. Seyyidit fekaleyn nebiyyil harameyn. imamil i kıbleteyn.Vesiletina fid dareyn. Sahibiİ Kabe gavseyn mahbubi rabbil meşrikayni vel-mağribeyn. Ceddil Hasani vel-Hüseyin Mevlana ve mevlah fekaleyn Ebil Kasim Muhammed'in ibni `Abdillah nurim min nurillahi ya eyyühel müştakuna bi nuri cemalihi Sallu` aleyhi ve Alihi ve ashabihi ve sellimu Teslima

Kaynak:Mevlana Celaleddin Rumi (Rahmetullahi Aleyh)

şahuban 05-11-2013 19:46

http://4.bp.blogspot.com/_0J3PH9SFrK...ROOD-E-TAJ.jpg

Allahümme salli ala Seyyidina ve Mevlana Muhammedin sahibid Taci vel-mil` raci vel buraki ve'l-`alam Dafi `il-bela'i vel-veba'i vel-kahti vel-Meradi vel-alam. ismuhu maktubum merfu `meşfu um` menkusun fil levhi vel-Kalem. Seyyidil `arabi vel-` acem. cismuhu mukaddesüm Mu `attarum mütahherum münevverun fil-Beyti vel-haram. şemsid duha bedrid Duca sadril `ula nuril Hüda kahfil vara misbahiz zulem. Cemilis şiyem Şefi il-Umam. Sahibil cudi vel-kerem. Vallâhü `asimuhu. ve cibrilu kadimuh. vel-b-u-r-a-k-u merkebuhu. vel-mil `racu saferuhu ve sidratu el-Müntehâ makamuh. Ve Kabe gavseyni matlubuhu. vel-matlubu maksuduhu vel-maksudu mevcuduh. Seyyidil mürselin. hatemin nebiyyin şefi `il mudnibin. Anisil garibin rahmetil lil `Alemin. Rahatil `aşikın. Muradil müştakin. şemsil `arifin.Siracis salikın Misbahil mukarrebin. Muhibbil fukara'ay vel-guraba'ay vel-mesakin. Seyyidit fekaleyn nebiyyil harameyn. imamil i kıbleteyn.Vesiletina fid dareyn. Sahibiİ Kabe gavseyn mahbubi rabbil meşrikayni vel-mağribeyn. Ceddil Hasani vel-Hüseyin Mevlana ve mevlah fekaleyn Ebil Kasim Muhammed'in ibni `Abdillah nurim min nurillahi ya eyyühel müştakuna bi nuri cemalihi Sallu` aleyhi ve Alihi ve ashabihi ve sellimu Teslima


yatsı ve ilkindi namazından sonra üç kez sabah namazdan sonra 7 kez okunur.

zalim yöneticiler ve düşmanın üstesinden gelmek için yoksulluk ve sefaletden kurtulmak için 40 gün 41 defa okunur.ciddi ekonomik sıkıntılar için etkilidir.
Baskı üzüntü ve kederden kurtlursun.Ezberden okumak gerekir.Günde üç defa

Efendimiz s.a.v rüyada görmek için cuma gecesi 170 defa abdestli olarak okunur.ve kıbleye dönük yatılır.temiz kıyafet giyilir.

kalbi temizlemek cinleri ve şeytanları kovmak için etkili bir salavatı şerifedir.

Bol rızık ve ekonomik skıntılardan kurtulmak için teheccüd (gece) vakti ve sabah namazdan sonra 7 defa okumalısın.

hastalara şifa derti olanlara devadır.mutlu huzurlu ve bolluk içinde yaşam için bu salavatı şerifeyi okuyun.

kaynak:fetava el rashid

şimşek 01-04-2014 16:25

Allah razı olsun kardeşim rabbim kimseyi işsiz bırakmasın


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:45.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0