Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Muhabbet Büyüsü (https://www.ruhani.net/muhabbet-buyusu/)
-   -   Muhabbetin Artması İçin Büyü (https://www.ruhani.net/muhabbet-buyusu/4121-muhabbetin-artmasi-icin-buyu.html)

habibi 03-29-2013 16:08

Muhabbetin Artması İçin Büyü
 
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Kişi Allah'ın kendisine istediği biriyle muhabbetinin artmasını dilerse uykuya yatmadan önce altı rekat namaz kılar. Her iki rekâtta selam verir. İlk iki rekâttan itibaren birinci rekatta fatiha’dan sonra vedduha suresini, ikinci rekatta tin suresini, üçüncü rekatta inşirah suresini, dördüncü rekatta kadr suresini, beşinci rekatta zilal suresini, altıncı rekatta da ihlas suresini okur. Bu şekilde tamamlanan namazdan sonra temiz bir kâğıda arzuhal bir dilekçe yazar. Arzuhaline şöyle başlar:


Eklenti 92


Berâetün ilâ rabbihîl celîlül vedûdül kerîmül azîzül cebbârul mütekebbiru min abdihî fülânün ezzelîlü muhtâcül bâisül fakîrus sâilül mudtarrullezî lem yecid lihâcetihî sivâke yatlubü ve yerğabü minke kezâ ve kezâ*


Buraya muhabbet görmek istediği kimsenin adını yazar, sonrada şöyle devam eder:


Eklenti 93


Bundan sonra kişi muhabbet istediği kişiyi gözünün önüne getirir. Düşüncesini muhabbet istediği kişi üzerine yoğunlaştırır. Yazılan kâğıdı buhur ve en güzel kokacak hale getirir. Bir şişe içerisine koyup ağzını iyice kapatır. Denize veya bir akarsuya bırakır ve son olarak uyur. Bundan sonra o kimsenin muhabbeti varsa artacak yok ise muhabbet olacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:21.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0