Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Magazin (https://www.ruhani.net/magazin/)
-   -   Sigara bile alacak param yok’ (https://www.ruhani.net/magazin/3125-sigara-bile-alacak-param-yok.html)

SUMASALI 11-19-2012 16:30

Sigara bile alacak param yok’
 
Yeşim Erçetin’le evli olan Emre Matraş parasızlıktan ne yapacağını şaşırdı. Deri krallığının veliahtı önceki gün Twitter’dan “Hayat buraya kadarmış” yazdı!..

MATRAŞ Deri’nin veliahtı Emre Matraş 13 yıllık eşi Hale Keleş’ten Temmuz 2010’da boşanmıştı. Emre Matraş 20 milyon dolarlık mal varlığına haciz koyduran eski eşine dava açmıştı.

‘Kapılar kapandı!..’

http://www.tatliaskim.org/resimler/2012/11-13/50025.jpg

Ağustos 2010’da Yeşim Erçetin ile evlenen Emre Matraş haciz nedeniyle beş parasız kaldı. İş de bulamadı. “Hangi kapıyı çalsam yüzüme kapandı” dedi. Bir ara taksi şoförlüğü de yaptı. Emre Matraş, Temmuz 2012’de davanın ilk bölümünü kazandığını, Yeşim Erçetin’e tek taş yüzük ve cip aldığını açıkladı. Şimdi de “Avukatın planına uyup yalan söyledim. Amacım şirketteki hisselerime el koyan 2 amcamı harekete geçirmekti. Hisselerimi başkasına satacağımı duyurunca bana para teklif edeceklerini sandım. Olmadı, yine perişanım” açıklamasını yaptı..

‘Şerefsiz amcalarım’

Emre Matraş 11 Kasım’da twitter hesabından yazdıklarıyla yine akılları karıştırdı. Matraş şunları yazdı: “Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. Sigara alacak param yok. Şerefsiz amcalarım paralarımı yiyor. Sevgili eşim Yeşim’den ve herkesten özür dilerim. Hayat buraya kadarmış.”

Yeşim korktu...

Emre Matraş’tan Destina Masal adlı 8 aylık bir kızı olan ve evliliğini sürdüren Yeşim Erçetin ise “Kocam cinnetin eşiğine geldi. Kötü bir şey yapmasından korkuyorum” diye konuştu…



Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:22.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0