Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Kitap (https://www.ruhani.net/kitap/)
-   -   Büyük Şeytan Savaşı Serisi (https://www.ruhani.net/kitap/2702-buyuk-seytan-savasi-serisi.html)

ARMİ 10-12-2012 00:06

Büyük Şeytan Savaşı Serisi
 
Seri dört kitaptan oluşuyor diyor önsözde. Fakat şu ana kadar sadece iki kitabı dilimize çevrilmiş durumda.


Yazarın adı :
Kenneth Bogh Andersen


http://www.gnoxis.com/attachments/88...nin-ciragi.jpg


Filip adında 13 yaşında bir çocuk çıkıyor karşımıza. Bir melek kadar iyi ve saf bir ruh. Bir yanda ise ölüm döşeğindeki Şeytan. İblislerden hiç birine güvenmeyen Şeytan kendisine varis olarak bir insanı seçer. Ölüm ile yaptığı antlaşma sonucu Şeytana bir hak verilir. İstediği bir ademoğlunu vaktinden önce cehenneme , yanına alarak varis olarak yetiştirecektir. Fakat bir yanlışlık sonucu melek kadar saf Filip i bulur karşısında....

http://www.gnoxis.com/attachments/88...h-andersen.jpg

Tanrı'da , Şeytan'da ve Ölüm de birer zar vardır. Bir insan doğduğunda Tanrı ve Şeytan o insan için zar atarlar. Kimin zarı büyük ise insan o tarafa yakın olmaktadır. Sonra ölüm zarını atar ve ömrünü belirler. Günlerden bir gün bahar zamanı Yaşam çalışmaya başladığında Ölüm yılda bir kez gerçekleşen uykusuna dalar. Uyandığında ise zarı yerinde yoktur. Birisi Ölüm ün zarını çalmıştır. Doğanlar için zar atılamayınca ölümsüz doğanlar ve ardından kaos gelmek üzeredir. Ölüm ise Filip den yardım istemekten başka çare bulamaz. Zira güvenebileceği başka kimse de aklına gelmez Ölüm'ün.


İki kitabı da aldığım gün bitirdim. Oldukça sürükleyici bir şekilde yazıyor Kenneth Bogh Andersen. Bu seriyi kaçırmayın derim.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:46.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0