Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Kişisel Dua İstekleri (https://www.ruhani.net/kisisel-dua-istekleri/)
-   -   Açıklama (https://www.ruhani.net/kisisel-dua-istekleri/1420-aciklama.html)

semender 07-04-2012 15:20

Ya Rabbi, iki dünyada da iyilik ver, bizi ateşin azabından koru, anne babamı ve bütün inananları hesap gününde bağışla. Merhamet diliyoruz ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi !

kunhas 07-04-2012 16:25

Alıntı:

semender Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3079)
Ya Rabbi, iki dünyada da iyilik ver, bizi ateşin azabından koru, anne babamı ve bütün inananları hesap gününde bağışla. Merhamet diliyoruz ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi !

Amin! Amin! Amin!

barrington 08-13-2012 17:50

bilmiyorum ki doğru yerdemiyim, doğru şeylermi yazıyorum.Öncelikle beni şu anda okuyan herkese merhabalar. Bakın ne anlatacağım. Benim bir halam var. İyi bir insan ama gel gelelim son zamanlarda hayal aleminde yaşar oldu Başta rüyasında gördüklerine inanır oldu ölmüş abisinin söylediklerini yapmaya başladı sonra uyanıkken görmeye başladı kızımı nişanladım yeni ev aldım kocam hastaneye gitti geceye mşsafir gelecek hazırlık yapmam gerekiyor gibi gerçek olmayan şeyler. Bunları bizlere gerçek gibi anlatıyor çok korkuyorum bişy mi oldu diye yoksa musallatmı diye ne yapmalıyım çok çaresizim .Saygılar

güneşdeniz 08-13-2012 18:04

çok geçmiş olsun. hanedan arkadaşımız okudugunda size yardımcı olacağını düşünüyorum.

---------------

arkadaşlar kuzenimin başına kötü bi olay gelmiş, eşimde onu almaya 16 saatlik yola gitti, nolur dua edin sağsalim kazasız belasız dönsünler :( çok kötüyüm hiç eşimden ayrılmadım uzun yola hiçte gitmemiştik, hamileyimde korkuyorum şu mübarek günde nolur dua edin.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:25.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0