Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Kehanetler (https://www.ruhani.net/kehanetler/)
-   -   Seyahat acentelerinin geleceği tehlikede (https://www.ruhani.net/kehanetler/1583-seyahat-acentelerinin-gelecegi-tehlikede.html)

Sahir 02-23-2012 18:32

Seyahat acentelerinin geleceği tehlikede
 
Hollanda'da beş yıl sonra seyahat acentelerinin yüzde 20'sinin değişen koşullar ve rekabet ortamı nedeniyle kapanacağı öne sürüldü.
ABN Amro Bankası tarafından yapılan araştırmaya göre, 2015 yılına kadar her beş seyahat acentesinden biri faaliyetini durdurmak zorunda kalacak, acentelerin yaklaşık yüzde 20'si de başka şirketlerle birleşme yoluna gidecek.
İnternetin bu alanda yaygın kullanımıyla seyahat acenteleri ve tüketici arasındaki ilişkilerin önemli oranda değiştiği belirtilen araştırmaya göre, gelecek yıllarda seyahat planları giderek artan şekilde internet aracılığıyla yapılacak. İnternette bu alanda daha gelişmiş arama sistemlerinin devreye gireceği ve sanal acentelerin gerçek acentelerle rekabet gücü artacak.

Araştırmada, gelecekte turizm sektöründe büyük acentelerin etkili rol oynayacağı ve küçük acentelerin büyüklerin etrafında toplanacağı, önümüzdeki iki yıl içinde sektörde kimin kalıcı olacağının daha net ortaya çıkacağı görüşü dile getirildi.
AA

Hanedan 02-23-2012 19:03

hiç birşey olmaz seyahat acentelerine.oraya gelene kadar batmayan iş sektörü kalmaz ,kısaca seyahat acenteleri krize girdiğinde zaten diğer sektörler yerlerde sürünüyodur.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:22.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0