Ruhani  

Go Back   Ruhani > Gizli İlimler > Kehanetler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-23-2012, 18:12   #1 (permalink)

 
Sahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Dec 2011


Mesajlar: 656
Konular: 633

Karma Puanı: 10

Standart Kıyamet Savaşını Türkiye Çıkartacak

Amerikalı ünlü evanjelist vaiz Pat Robertsan İsrail'e karşı yapılacak olan kıyamet savaşını başlatacak ülkelerin arasına Türkiye'yi de koydu.


Televizyon yayınları ile her gün milyonlarca kişiye ulaşan ABD'nin ünlü evanjelist vaizi Pat Robertson, Türkiye'yi, "İsrail'e karşı kıyamet savaşını başlatacak ülkeler" arasında gösterdi.

Hıristiyan Yayın Şebekesi CBN'in kurucusu ve "700 Club" adlı programın sunucusu olan papaz Pat Robertson, Ortadoğu'daki karmaşa ve İran'ın nükleer heveslerinin "kıyametin öncesi" olarak görülebileceğini söyledi.

Robertson, eski Ahit'teki peygamber Ezekiel'den alıntı yaptı. Buna göre, Pat Robertson, son savaşta, İsrail'e karşı bir ülkeler koalisyonunun harekete geçeceğini söyledi. Pat Robertson, bu ülkelerin, Rusya, Türkiye, İran, Sudan ve de diğerleri olacağını belirtti. Vaiz Robertson, "Bütün bunlar şekilleniyor. Son günler içinde, İsrail'i işgal edecekler. Bana göre, bu, elimizdeki anahtar işaret tabelasıdır. Ve, bu olacak" dedi.

Papaz Robertson, Tanrı'nın, 'İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahnedinejad gibi bir çılgının' bir atom bombası ile dünyayı havaya uçurmasına izin vereceğine inanmadığını da söyledi. Robertson, İran, Pakistan ve Kuzey Kore'nin nükleer teknolojiye sahip olmasının ise dehşet verici olduğunu belirtti.


"REFORMCULARI DESTEKLEYELİM"
Amerikalı vaiz, ABD'nin destek sağlaması halinde İranlı gençlerin rejime karşı ayaklanacağını ileri sürdü. Ortadoğu'daki ayaklanmanın "Müslümanın Müslüman'a karşı olduğu" bir durumu ortaya çıkardığını belirterek, halkın bir çeşit özgürlük istediğini kaydetti.

Başkan olmak istemişti
1998 yılında Cumhuriyetçi Parti'den Başkan adayı olmak için yarışan ancak başarısız olan Pat Robertson, "tuhaf" iddialarda bulunmasıyla tanınıyor. Daha önce, Tanrı ile konuştuğunu ve ABD'ye saldırı olacağını söyleyen Robertson, Haiti'deki depremi de "geçmişte şeytan ile ittifak" yapılmasına bağlamıştı. Robertson, zaman zaman kehanetlerde bulunur.

Habertürk Gazetesi
Sahir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2012, 20:47   #2 (permalink)
buğlem00

Avatar Yok
 



Mesajlar: n/a
Konular: 0


Standart

kehanet diye birşey yoktur.Neden büyük düşünmüyor insanlar bunun gibi yazılanlara inananlar çok var.ha diyelim ki bu adamın dediklerinden birkaçı oldu, bu onun yüce biri olduğunu göstermez.akıllı insanlar dünyanın gidişatından neler olabileceği hakkında
tahmin yürütebilir.bunlar Efendimiz vefat ettikten sonra ortaya çıkan yalancı peygamber gibi ve ilgi çekme peşinde.

Alllah'a ve Peygamberine iman eden bir müslüman Efendimizin ''gaybı Allah'tan başka kimse bilemez'' sözüne karşı amenna ve saddakna diye cevap verir.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2012, 23:42   #3 (permalink)

 
kunhas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Feb 2012

Nerede: 1st

Mesajlar: 99
Konular: 50

Karma Puanı: 2

Standart

Alıntı:
Sahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Papaz Robertson, Tanrı'nın, 'İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahnedinejad gibi bir çılgının' bir atom bombası ile dünyayı havaya uçurmasına izin vereceğine inanmadığını da söyledi.
Hangi tanrı ? Baba mı? Oğul mu ? Kutsal ruh mu?

Hâşa..

Ya bu gavurların işi gücü kalmamış.


















__________________

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim
Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.

O, öyle Allah'tır ki, O'ndan başka tanrı yoktur. Görülmeyeni de bilir, görüleni de. O, çok esirgeyen, çok bağışlayandır.(Haşr-22)
kunhas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2012, 18:32   #4 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 9
Konular: 1

Karma Puanı: 2

Standart

Bismillahirrahmanirrahim

Şu deli Peter dedikleri Rus imparatorun hedefi Rusya’yı dünyada bir numara yapıp dünyaya hükmetmekti. Şimdi Avrupa ve Asya arasında tutulmuş durumdalar ama hayalleri sıcak denizlere varmak.

Ve Rusya çok iyi biliyor ki, kim orta doğuyu kontrol ederse üç kıtayı Avrupa, Asya ve Afrika’yı kontrol eder. Orta doğu hem zahir hem batın güç merkezidir. Ruslar'ın hayali oraya gelmektir. Tek engelleri Türkiye ve eskiden Osmanlı İmparatorluğu'ydu. Bu güçlü imparatorluğu bertaraf etmeye çalışıyorlardı ki güneye Hint Okyanusu’na ve orta doğuya yollar açılsın. O zamanları Osmanlı İmparatorluğu vardı. Şimdi ise yolu kesen güçlü Türk Devleti var.

Türk ordusu Kuzey Irak’a girince, Ruslar “Irak bölgelerine girmek uluslararası yasalara karşı diyecekler, niye girdiniz?” diyecekler. Çünkü Bağdat ile Rusya arasında karşılıklı bir askeri yardım anlaşması var ve Rusya şimdi tüm gücünü topluyor ve hazırlanıyor. Türk ordusu Irak’a girdiği vakit, Ruslar kuzeyden gelecekler.

Bu Rusya’nın son şansı yüz yıllarca sürdürdükleri hayali gerçekleştirmeye. Bu fırsatı kaçırırlarsa biliyorlar ki Rusya yerine Amerika dünyaya hüküm sürüp orta doğuyu tamamen kontrol altına alacak – son fırsat Ruslara. Ve şimdi aniden gelmeye hazırlanıyorlar.

Amerikanlar Bağdat’ın işini hızlı bitirip Suudi Arabistan’a gidecekler çünkü ordaki yönetimden mutlu değiller. Emir Abdullâh ve yardımcıları Amerika’ya karşılar. O yüzden Amerika Suudu Arabistan’ı zamanı gelince üç parçaya bölecek. Birinci bölge kutsal yerler. Bu yerler Haşemilere verilecektir. Aynı eskiden olduĝu gibi. Ahlu l’simma wa l-jamâ Mekke ve Riyad yerlerini kontrol altına alacak. Diğer bölgeler anlamsız.

Sonra Amerikanlar Iran’a geçip işini bitirecek. Suriye ellerini havaya kaldıracak. Amerika’ya karşı gücü yok. Suriye, Lübnan ve Mısır Amerika’ya karşı savaşmaya güçleri yok.

O bölgede en önemli ve en tehlikeli hareket Ruslar'ın hareketi olacak. Kendilerini hazırlıyorlar. Asya ve Avrupa’dan da destek bekliyorlar. Avrupa’nın solcularından bekliyorlar. Chirac ve akılsız Alman başbakanın günleri sayılmıştır. Chirac Ingiltere’ye de karşı bir tehlike. Akdeniz'de bulunan Amerikan gemilerini ateşe tutabilir. O yüzden burdan oraya gidiyorlar…

Ama X. söyledi ki bana Rus ordusu Türkiye’nin sınırlarına gelmiş. 800.000 Rus askeri Karabağ bölgesinde toplanıyor. Güçlü bir ordu topluyorlar ve bekliyorlar. Türk ordusu ise Trakya’dan birlikler alıp güneye gönderiyor. Böylece Ruslar'a İstanbul’a girmek kolay olacaktır.

İstanbul boş olacak. Askerlerin coğu Amuk denilen bölgede olacaklar. Burası Aleppo’nun kuzeyinde bir yer. Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) bir hadisine göre bu bölge büyük savaşın olacağı yer. (Melhame-i Kübra -Armageddon) Amerikan Hava Kuvvetleri'nin Üssü bulunduğu İncirlik şehrinin altında bulunuyor bu Amuk ovası. Bu ova beklenen büyük harbin yeri olacak.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.) der ki “bani asfar” yani kırmızı başlılar (koministler) Amuk ovasına gelecekler. 80 birlik olacak ve her birinde 12000 asker. X’in haberine göre şimdi 800.000 asker Türkiye sınırlarında bekliyor. Gelecekler. Amerika gelince, diğerleri de gelecek ve bölge kilitlenecek.

O yüzden Amerika Irak’ın işini çabuk bitirmeye bakacak. Onlar da Rusları bekliyor. Çok asker dolu uçak gemileri geliyor İskenderun’a. Ordular toplanıyor o bölgede. Ve Allah biliyor doğru sayıları ne kadar…

Büyük Şeyh hep bana anlatıyordu Şam’dan da Amuk ovasına Ruslara karşı savaşacak bir güç gelecek diye. Bu ordu üç bölümden olacak: Birinci birlik kaçacak çünkü savaşmaya halleri yok. İkinci birlik savaşacak ve şehit düşecek. Sonra üçüncü birlik çıkacak yola. Allah’tan manevi destek yetişecek ve bu birlik Rus ordusunu darmadağın edecek. Türkiye’ye yollar açılacak. Ruslar bu bölgeden düşecekler. O sırada Alman’lar Avrupa’dan Rusya’ya ve Japon’lar Asya’dan Çin’lere saldıracak… Ve yine bir hadis derki "Al-Malhamat al-kubrâ" (büyük savaş) ve Konstantinopel’in ikinci fethi 6 ay içinde olacak diye. Yedinci ayda Deccal cıkar.

Deccal ordusunu yahudiler ve şerefsiz kadınlardan toplar. Sonra Mehdi Aleyhisselam ve Seyyidina İsa çıkarlar ve Deccal ve inanmayanların işlerini bitirirler… 40 gün sürer Deccal’ın hükmü. Horosan’dan cıkar. Şu an kendisi Hint okyanusun’da bir görünmeyen adada (melekler tarafından) tutuluyor. Zamanı vakti gelince Hindistan’dan gelip, Iran’a ve Horasan’a yürüyecek. Tüm dünyayı gezecek. Gezisi Şam kapularında son bulacak. Seyyidina İsa gelip Deccal’ı öldürecek. Başka kimse deĝil.

Allah bizleri Deccal ve askerlerinden ve yardımcılarından korusun.. her yerde bulunan kötü insan kaynayan kötülük merkezlerine ateş yarısın...

el-Fatiha
25 Şubat 2003
hozir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-13-2012, 20:48   #5 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Sep 2012


Mesajlar: 29
Konular: 2

Karma Puanı: 7

Standart

İlk olarak petrol savaşlarî; şu son 100 yılın yapılan ve hala devam eden savaşlar tûm Dünyanın kaderini belirlemektedir. Rusya' nın tek amacı petrol rezervlerinden gelen kaynaklarını kaybetmeden ortadoğudaki Amerikan ve Yahudi egemenliğini kaldırmaktır. Araplar petrol ve ticaret konusunda gayet serbest olduğu ve bu sebeple kimse için tehdit oluşturmadığından, Araplarîn Ortadoğuda sözü geçmemektedir. Büyük savaş sanılanın aksine Türkiye ile herhangi bir ülke arasında çikmayacaktır. Savaş ortadoğuda yaşyan ve Birçoğu Türkmen asıllı olan Müslümanlar ile Yahudiler arasında çıkacaktır. Ancak Yahudilerin maşası olan Amerikan kaynaklı ve birçoğu NATO ûyesi olan Avrupa Amerika ve Asya ûlkeleri müslúmanlara karşi saf tutacaklardır. Büyük bir ihtimalle Müslümanlar silah ve mûhimmat konusunda zayıf ve yetersiz kalacakları için meydan savaşlari ve karşılık bir savaş az olacak büyük savaşlar çok az ve planlı yapılacaktır. Bu sebeple şîmdiden Müslümalar silahlanlmalı ve beraber bir silah örgütü kurmalıdır.
Canigonulden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
çıkartacak, kıyamet, savaşını, türkiye

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:31.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner