Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Havas İlmi Genel Bilgiler (https://www.ruhani.net/havas-ilmi-genel-bilgiler/)
-   -   kenzül havas (https://www.ruhani.net/havas-ilmi-genel-bilgiler/2126-kenzul-havas.html)

isa 06-15-2012 07:28

kenzül havas
 
kenzül havas ve gizli ilimler hazinesi okuyorum bazı arkadaşlar içindeki bilgilerin bazılarının özellikle verilmediğini söylüyor paylaşımlarınızı bekliyorum

Guest 06-15-2012 10:22

o kitabın yayın evi bu işlerle hiçbir ilgisi olmaması dolayısı ile eksikleri ve yanlışları çok bir kitap. oldukçada tehlikeli.
Zaten havas demek birşeyin inceliği detayı özelliği en ince noktaları anlamına gelir kelime olarak. Bu ince işi basit bir yayın evi yapıyorsa sonuçlarını siz düşünün. Bu kitaptaki bir esma zincirini okuyup şizofren olan bir bayan bana mail atmıştı bir süre önce.

isa 06-16-2012 02:11

peki hangi kitabı önerirsiniz.kenzül havas ve gizli ilimler hazinesi kitabını aldım sadece okuyorum ama bu ilmi çok öğrenmek istiyorum.bu kitaptaki bilgilerin hepsimi yanlış verilmiş

Guest 06-17-2012 22:02

Çok tuhaf bir durum var şuan ortada.

Öncelikle kenzül havas ve türevi kitaplarda havas ilmi öğretilmez. Yani bu kitaplarda sadece teorik olarak öğrenirsin ama neyazıkki teorik olarakta baştan aşşağı yanlışlarla doludur.
Havas öğrenmek istiyorsan bence ilk önce bunu neden öğrenmek istediğini kendine sor muhasebe yap. Daha sonra bu işin içindeki enaz 20 kişiyle bu konuya dair fikir alış verişi yap ve karşılaştır. Bu karşılaştırmayı özellikle yapmanı tavsiye ederim çünkü ezberci çakma havasçılar dışında bütün havasçılar farklı şeyler söyleyecektir. Çünkü havas herkese göre farklı şeyler yaşatan bir ilimdir. Herkesin farklı bir algı türü ve algı biçimi vardır. Tabiatı farklıdır ve farklı iletişim kurar, farklı algılar, farklı algılatır.
Aslında anlatması biraz güç ama havas öğretilmez öğrenilir diyorum ve öğrenmek içinde kitapları değil kalbini kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
dua ile


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:03.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0