Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Havas Bölümü Soru ve Yardım İstekleri (https://www.ruhani.net/havas-bolumu-soru-ve-yardim-istekleri/)
-   -   (Erciye Daveti)Kalpleri ve Rızık Celb Etmek İçin Çok Güçlüdür. (https://www.ruhani.net/havas-bolumu-soru-ve-yardim-istekleri/3962-erciye-daveti-kalpleri-ve-rizik-celb-etmek-icin-cok-gucludur.html)

BİLGE 02-28-2013 18:12

(Erciye Daveti)Kalpleri ve Rızık Celb Etmek İçin Çok Güçlüdür.
 
Okunacak Erciye daveti budur:.


"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ercin ercecin heyûcin heylecin heylûcin câcin ecin yâ ma'şeral ervâhır rûhâniyeti eksûnî envârakümül mudıyyeti ve şuââtekümül behiyyeti ve ahlâkakümür radiyyeti ve enfâsikümül atriyyeti ve kûnû avnen lî alâ celbir rızkı ve teshîril halki bi hakkıl kelimâtil mukaddesetil ezeliyyeti vez zâtil ehadiyyetil ebediyeti bi hakki mâ aksemtü bihi aleyküm.Ve innehü le kasemün lev ta'lemûne azîm. Tekâdüs semavâtü yetefettarne minhü ve ten şakkul ardu ve tehırrül cibâl. Hâzâ zecertiküm zecran ve deavtüküm da'vetel ihlâsi minküm minhâ ve lâ müferra leküm anhâ hattâ tefalû mâ tü'merûne bihi elvâhan elvâhan elacele elacele essâate essâate heyûmin heyûmin heyûcin heyûcin heyûhin heyûhin âhin âhin âhan âhan birahmetike yâ erhamer râhimîn.

(Alıntıdır)"

Bizzat tarafımdan denenmiş ve mücerreb olunmuştur...

zeinarda 02-28-2013 18:56

Eline sağlık bilgeciğim,okuma zamanı ve okuma sayısı
ev özel bir okuma şekli var mı?

Davet olduğuna göre mutlaka korunma yapılması gerekir değil mi?

BİLGE 02-28-2013 20:50

Çok özür dilerim ablacım kendimde koruma gibi bir duruma ihtiyaç duymadığım için sizlerin koruma altına alınmasını unutmuşum.Abdestinizi aldıktan sonra

8 Ayetel kürsi ile kendinizi koruma altına alabilirsiniz.İstediğiniz saatte okuyabilirsiniz ama benim tercihim genelde gece 24/00 dır.

Hun 03-01-2013 14:01

emegine saglik canim

apolat 03-03-2013 09:10

Teşekkür ederiz. kaç kere okunacağını ve kaç gün devam edileceğini yazmamışsınız. birde rızk konusunda nasıl fayda gördünüz biraz açabilirseniz çok sevinirim..

zeinarda 03-03-2013 18:03

her gece 1 ya da 3 kez okunabilir,gece yarısından sonra okunması daha iyi olmakla beraber gün içinde de okuyabiliyorsunuz....

Bu duayı okuduğunuz sürece maddi sıkıntılarınızın bir şekilde üstesinden geliyorsunuz......

apolat 03-05-2013 00:08

Ben başka bir kaynaktan ulaştığım bilgileri aktarmak istiyorum müsaadenizle..

Erciye daveti
Rızkı kolaylaştırmak, kalbleri tesir etmek ve kabül olunmak için hergün sabah namazından sonra üç (3) defa bu daveti okursan,, Allah'ın izniyle dilediğin şeye ulaşırsın.
Okunacak Erciye daveti budur:

بِسْـمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اَرْجٍ اَرْجَجٍ هَيُوجٍ هَيْلَجٍ هَيْلُوجٍ جَاجٍ اَجٍ يَامَعْشَرَ اْلاَرْوَاحِ الرُّوحَانِيَّةِ اَكْسُونِى اَنْوَارَكُمُ الْمُضِيَّةِ وَشُعَا عَاتَكُمُ الْبَهِيَّةِ وَاَخْلاَقَكُمُ الرَّضِيَّةِ وَاَنْفَاسِكُمُ الْعَطْرِيَّةِ وَكُونُوا عَوْنًالِى عَلَى جَلْبِ الرِّزْقِ وَتَسْخِيرِ الْخَلْقِ الْكَلِمَاتِ الْمُقَدَّسَةِ اْلاَزَلِيَّةِ وَالذَّاتِ اْلاَحَدِيَّةِ اْلاَبَدِيَّةِ بِحَقِّ مَا اَقْسَمْتُ بِهِ عَلَيْكُمْ وَاِنَّهُ لَقَسَمٌ لَوْ تَعْلَمُونَ عَظِيمٌ تَكَادُ السَّمَوَاتُ يَتَفَطَّرْنَ مِنْهُ وَتَنْشَقُّ اْلاَرْضُ وَتَخِرُّ الْجِبَالُ هَذَا زَجَرْتِكُمْ زَجْرًا وَدَعَوْتُكُمْ دَعْوَةَ اْلاِخْلاَصِ مِنْكُمْ مِنْهَا وَلاَ مُفَرَّلَكُمْ عَنْهَا حَتَّى تَفْعَلُوا مَاتُؤْمَرُونَ بِهِ اَلْوَاحًا2اَلْعَجَلَ2 اَلسَّاعَةَ 2 هَيُومٍ هَيُومٍ هَيُوجٍ هَيُوجٍ هَيُوهٍ هَيُوهٍ آهٍ آهٍ آحًا آحًا بِرَحْمَتِكَ يَااَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

Bismillâhirrahmânirrahîm. Ercin ercecin heyûcin heylecin heylûcin câcin ecin yâ ma'şeral ervâhır rûhâniyeti eksûnî envârakümül mudıyyeti ve şuââtekümül behiyyeti ve ahlâkakümür radiyyeti ve enfâsikümül atriyyeti ve kûnû avnen lî alâ celbir rızkı ve teshîril halki bi hakkıl kelimâtil mukaddesetil ezeliyyeti vez zâtil ehadiyyetil ebediyeti bi hakki mâ aksemtü bihi aleyküm.Ve innehü le kasemün lev ta'lemûne azîm. Tekâdüs semavâtü yetefettarne minhü ve ten şakkul ardu ve tehırrül cibâl. Hâzâ zecertiküm zecran ve deavtüküm da'vetel ihlâsi minküm minhâ ve lâ müferra leküm anhâ hattâ tefalû mâ tü'merûne bihi elvâhan elvâhan elacele elacele essâate essâate heyûmin heyûmin heyûcin heyûcin heyûhin heyûhin âhin âhin âhan âhan birahmetike yâ erhamer râhimîn.

Kaynak: Elcevahirul lemmaah fi istihdaru mülükil cin.


zeinarda 03-05-2013 00:31

Teşekkürler Apolat...

Kim hangi saati isterse onu uygulayabilir......

apolat 03-05-2013 00:49

Aynen..ama davet olduğu için korunma şart .. birde haram niyetlerde kullanılmamalı...

apcağa 12-19-2017 11:10

ellerinize saglık çok güzel paylşım ALLAH razı olsun.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:04.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0