Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Havas Bölümü Soru ve Yardım İstekleri (https://www.ruhani.net/havas-bolumu-soru-ve-yardim-istekleri/)
-   -   gerçek,tam,eksizsiz,etkili bir celb majisi bilen varmı? (https://www.ruhani.net/havas-bolumu-soru-ve-yardim-istekleri/2067-gercek-tam-eksizsiz-etkili-bir-celb-majisi-bilen-varmi.html)

sale 03-22-2012 22:52

gerçek,tam,eksizsiz,etkili bir celb majisi bilen varmı?
 
çok öenmli bir konu arkadaşlar,öyle sevgili falan için değil, br yuva kurtarmak için yapılacak,yardımlarınızı bekliyorum, mucizeler yüzünüzü güldürsün..

Hanedan 03-29-2012 01:58

Konuyla ilgili elimizden geleni yaparız ancak başka bir yaklaşımdan gireceğim ;temelden..Çok uç bir cümle olacak belki ama bu tür sorunların öncelikle yanlış yaşam tarzımızdan kaynaklandığını belirtmek isterim.Real hayatımda bu güne kadar bana gelip de evde huzursuzuz bir birimizi yok nedenlerle kırıyoruz diyenlerin genelinde evlerinde esasen sorun ( musallat ) olduğuna bizzat defalarca şahit oldum.Musallat neden olur ?Guslü geçiktirmek sabaha bırakmak,evde kedi köpek beslemek,resimler,biblolar,erotik filmler,şakasına da olsa fal bakma baktırma alışkanlığı,günümüzde sıkca rastlanan büyü ve yanlış İBADET ve benzerleri..İbadetin yanlışı mı olur ? Evet malesef oluyor en basiti celp ya da hatta rızık için dahi UZUN okumalarda buna teşebbüs etmemiz kafi gelmekte.Zira uzun okumalar tehlike arzeder.Ne yapmalıyız ?öncelikle ibadet edeceğimiz alanda temizlik yapmalıyız elbette ki evlerimiz temizdir ancak benim bahsettiğim görünmeyen varlıklardan temizlemektir.Bunu nasıl yapacağımız konusuda forumumuzda mevcut biliyorum çok ilginç bir yaklaşım sergiledim ama rızık için dahi uzun okumalar yapacaksanız önce temizlik derim çünki bu çok önemli ve de gereklidir.

Sabir 08-07-2012 18:07

Evde durmayan ve Allah à inanmayan esimi ,nasil evimize baglayabilirim. simdiden yardimlariniz icin tesekkürler . ( Dün gece Yasin `i Serif `i okumaya basladim ) Selam ve dua ile

Guest 08-07-2012 21:34

duha suresinı yazıp yastığının altına koyarsanız ve yine duha suresini üzerine okuduğunuz bir yemeği yedirirseniz kısa zamanda faydasını göreceksiniz inşallah.
dua ile

Sabir 08-08-2012 00:35

Allah razi olsun sizden ,sizin dediginiz gibi yapacagim. Selam ve dua ile

Sabir 08-24-2012 20:45

Sayin Ruh sesi ; Ne dualar kurtarir beni artik , nede zaman
Unutabilmek gerek , bazen aglamadan .

semender 08-25-2012 06:22

Alıntı:

Sabir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3688)
Sayin Ruh sesi ; Ne dualar kurtarir beni artik , nede zaman
Unutabilmek gerek , bazen aglamadan .

Herseyin hayirlisi. Ama umit hicbir zaman tukenmemeli. HasbunAllah ve nimel vekil...


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:21.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0