Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Gündem (https://www.ruhani.net/gundem/)
-   -   Öğrencisini 2. Kez Kaçırdı ! (https://www.ruhani.net/gundem/2093-ogrencisini-2-kez-kacirdi.html)

güneşdeniz 04-19-2012 22:56

Öğrencisini 2. Kez Kaçırdı !
 
SAKARYA’da 3 ay önce, 14 yaşındaki kız öğrenciyi kaçırdığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan öğretmen Mesut T., il dışına tayin edildiği gün aynı öğrenciyi tedavi için getirildiği hastaneden yine kaçırdı.



Adapazarı’nda bir lisede öğrenim gören 14 yaşındaki kız., 3 ay önce öğretmen Mesut T. ile kaçtı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan öğretmen, kızın ’kendi isteğimle kaçtım’ demesi üzerine serbest bırakıldı. Ancak Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hakkında soruşturma başlatıldı. Kız da ailesi tarafından okuldan alındı. Soruşturma sonunda öğretmen Mesut T. il dışına tayin edildi.




HASTANEDE ORTADAN KAYBOLDU


Küçük kız, 2 gün önce ailesi tarafından tedavi için getirildiği Adapazarı Toyota Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi’nde ortadan kayboldu. Aile durumu jandarmaya bildirince, hastanedeki kamera kayıtları incelendi. Kızın tedavi için geldiği hastanenin bahçesinde, daha önce kendisini kaçıran öğretmen Mesut T. ile buluştuğu tesbit edildi. Kızın ailesi, kızlarının yine Mesut T. ile kaçtığını öğrenince sinir krizleri geçirirken, jandarma öğretmen ve kızı bulmak için çalışma başlattı.


(Milliyet)


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:48.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0