Ruhani  

Go Back   Ruhani > Evrensel Enerjiler > Evrensel Enerji Sistemleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11-04-2012, 22:42   #1 (permalink)

 
zeinarda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 1.884
Konular: 657

Karma Puanı: 2

Standart Başmelekler

BAŞMELEKLER

Başmelek Mikail (Michael)

Başmelek Mikail'in adı Allah gibi olan demektir. Mikail'i tüm meleklerin yöneticisi gibi düşünebilirsiniz. Son derece güçlüdür Mikail, ışıktan kılıcını korkuyu bizlerden, dünyadan atmak için kullanır. Akaşik kayıtlara (tüm insanların tüm geçmiş hayatlarına ait kayıtların olduğu eterik kütüphane) yakın olduğundan hepimizin hayatının amacını bilir ve bu yolda ilerlememiz için egoyu, korkuyu bertaraf etmemize yardımcı olur. Her türlü tehlikeden bizi korumaya hazırdır. Rengi laciverde yakın bir koyu mavidir. Bizlerin kendimizi nazardan korumak için kullandığımız nazarlığın renginin Mikail'in mavisi olması hiç de tesadüf değilmiş gibi geliyor bana...
Mikail'i aklınıza gelen her konuda yardıma çağırabilirsiniz, özellikle de kendinizi, sevdiklerinizi, evinizi vs. koruma konusunda.



Başmelek Rafael (Raphael)
Raphael Allah’ın iyileştirici eli demektir. Başmelek Rafael'i her türlü hastalığı şifalandırmak için yardıma çağırabilirsiniz. Hem kendiniz hem de sevdiğiniz hayvanlar için! Rafael, başmelek Mikail ile birlikte çalışır ve iyileştirici yeşil ışığı ile korkunun, her türlü negatif düşüncenin bıraktığı etkiyi şifalandırır. Rengi zümrüt yeşilidir. Durugörü konusunda bize yardım eder. Aynı zamanda yolculuklarınızın güzel, huzurlu geçmesi için yanınızda olmasını isteyebileceğiniz başmelekdir Rafael.


Başmelek Cebrail (Gabriel)
Başmelek Cebrail, ulak başmelek (messenger archangel) diye de anılır. İncilde Meryem'e hamile olduğunu söyleyen başmelektir. Komünikasyonla ilgilenenlere (gazetecilere, yazarlara...) yardımcı olur. Bir konuşma yapacaksanız Gabriel'i yardıma çağırabilirsiniz. Aynı zamanda çocukların ve anne babaların da yanındadır: okul, eğitim, adaptasyon gibi konularda onu yardıma çağırabilirsiniz. Aurası koyu sarıya çalan bakır rengidir.


Başmelek Azrail (Azrael)
Başmelek Azrail, Allah’ın yardımcı eli anlamındadır. Bu dünyadan ayrılanların huzur ve ışık içinde ayrılmalarına yardımcı olur. Kafanızda onunla ilgili kurukafalı, kukuletalı korkunç figür varsa onu hemen kocaman kanatları ve sevecen ışığı ile gülümseyen bir melekle değiştirin, çünkü Azrail'in enerjisi gerçekten de sımsıcaktır.
Başmelek Azrail, ayni zamanda kaybetme acısını da hafifletmeye çalışır, sevdiklerini kaybedenlerin yanındadır. İnsanlara yardımcı olmak amacı ile danışmanlık yapanların da yardımcısıdır. Eğer danışmanlık, yaşam koçluğu gibi işlerle uğraşıyorsanız onu yardıma çağırabilirsiniz.


Başmelek Ariel
Ariel, Allah’ın dişi aslanı anlamına gelir ve doğanın, hayvanların ve bitkilerin koruyucusudur. Çevreyi koruma ile ilgilenenlerin yanındadır. Doğadaki perilerin de başı diye düşünebilirsiniz onu. Geri kazanıma meraklı, doğada yürürken çöpleri toplayan biriyseniz muhtemelen Ariel de, doğa perileri de sizi çok seviyorlardır. Bu konuda daha fazla şey yapmak isterseniz Ariel'den yardım isteyebilirsiniz.
Cesarete ihtiyacım olduğunda aklıma ilk gelen isim Ariel'dir, özellikle de kalbimin istediği yolda gitmem gerektiğinde. Korkudan titreyerek yaptığım bir görüşmede Ariel'in resminin olduğu melek kartımı elime saklamıştım. Tüm görüşme boyunca elim sanki avucumda ateş yanıyormuş gibi yandı ve Ariel'in bana hiç durmaksızın güç ve cesaret verdiğini hissettim. Gözlerimi kapadığımda kartın siluetini koyu mavi renkte görüyordum. Görüşme çok zorlu geçti, ama hayallerimin bile ötesinde sonuçlandı. Ariel'e ömür boyu minnettar kalacağım. Ariel'in rengi açık pembedir. Pembe renk giymek, aslan figürleri görmek sıkça yaptığınız bir şey ise Ariel'e yakınsınız büyük ihtimalle.



Başmelek Jophiel (okunuşu Cofiel)
Jophiel Allah’ın güzelliği anlamına gelir. Düşüncelerinizi, kendinizi, etrafınızı, ortamınızı güzelleştirmek için Jophiel'i yardıma çağırabilirsiniz. Egonuzun esiri mi oldunuz, ya da bir şekilde negatif düşünceler silsilesine mi kapıldınız, Jophiel, lütfen düşüncelerimi güzelleştir şimdi, diyin ve başmelek Mikail ile birlikte anında egonuzu uzaklaştırın. Jophiel'i aynı zamanda Feng Shui başmeleği olarak da düşünürüm - evimi, dolaplarımı düzene sokmam gerektiğinde Jophiel bana sabır ve zevkle bu işleri yapmamda yardımcı olur. Aurası çok koyu pembedir.


Başmelek Haniel
Haniel'in adı Allah’ın zarafeti demektir. Yaptığımız her şeye zarafet katmamıza yardım eder Haniel (güzellik, sükunet, yaptığımızın tadına varma...). Herhangi bir işte, görüşmede, toplantıda, prezantasyonda Haniel'i çağırmak harika bir fikir olabilir.
Aynı zamanda ayın evreleri ile de ilgilidir Haniel, duygularımızı, bilinçaltımızı keşfetmemizi, onurlandırmamızı sağlar. Kadınların adet dönemleri ile ilgili de yardımcı olur Haniel. Haniel'in rengi aytaşı rengine benzeyen soluk mavidir.


Chamuel (okunuşu Şamuel, )
Chamuel'in adı, Allah’ı gören demektir. Chamuel, hayatimizin kaybolmuş (ya da kaybolmuş gibi görünen) parçalarını bulmamıza yardımcı olur. Onu bir şeyleri bulmakta yardıma ihtiyacınız olduğunda çağırabilirisiniz - anahtar, telefon, her ne ise aradığınız, Chamuel, lütfen yardım et bulmama deyin ve sonra vücudunuz, eliniz bir yerlere uzanırsa takip edin. Ya da birdenbire alakasız bir yerleri aramak gelebilir içinizden, yapın, sonucu gülümseyerek göreceksiniz.
Chamuel hayatınızda aradığınız işi, eşi, vs'yi de bulma konusunda da bir numaralı yardımcıdır. Aurası açık renk yaprak yeşilidir.


Jeremiel (okunuşu Ceremayel)
Jeremiel'in adı Allah’ın merhameti demektir. Jeremiel, affetmekle ilgili bize yardımcı olur, ki o konuya, duruma, kişiye saplanıp kalmayalım, gelişip ilerleyebilelim ve kendimizi, duygularımızı şifalandırabilelim. Jeremiel bize içsel rehberlikle ilgili yardımcı olur - eğer hayattaki misyonunuzu bulmak, başkalarına yardım etmekle ilgili bir şeyler yapmak istiyorsanız Jeremiel size yol gösterebilir. Hayatinizi gözden geçirip, değişikliklere gitmek istediğinizde de Jeremiel bir numaralı yardımcınızdır. Jeremiel'in rengi patlıcan morudur, ametist taşı gibi.



Raziel
Raziel'in adı Allah’ın sırrı demektir. Onun Allah’ın tahtına öylesine yakın oturduğu ve bu sayede tüm ezoterik sırları bildiği, duyduğu söylenir. Onu simya, spiritüel değişim (yani gerçek simya), geçmiş yaşamları şifalandırma ve yaratma konusunda yardıma çağırabilirsiniz. Geceleri uykuya dalmadan önce Raziel'in sizinle uykunuzda çalışmasını isteyebilirsiniz. Siz sabah hatırlamasanız da o size öğretmenlik edecektir. Yalnız dikkat: bazen bu iş son derece yorucu olabilir, sabahları dinlenmiş değil çalışmış gibi hissedebilirsinize.


Raguel
Raguel'in adı Allah’ın arkadaşı demektir. İlişkilerle ilgili ilk yardıma çağıracağımız başmelek odur. Adalet getirir Raguel duruma, aklıma hep elinde adaletin terazisi olan kanatlı bir başmelek gelir Raguel diyince. Durumu en adil şekilde çözmeye, her iki tarafın da lehine bir sonuca gitmeye yardımcı olur. Adil olmayan bir durumla karsılaştığınızda Raguel'i yardıma çağırın. Açık mavi renktir aurası.


Uriel
Uriel'in adı Allah ışıktır demektir. Uriel hayatımıza, sorunlu durumlara ve beynimize ışık verir. Bir şeyi unuttuğumuzda Uriel'i imdada çağırabiliriz. Bu nedenle sınavlarda, çocukların okul dönemlerinde yanlarına yollayabileceğimiz başmelektir. Her türlü problemimizi çözmek için yardıma ihtiyacımız olduğunda, cevap aradığımızda Uriel'i çağırabiliriz. Aurası altın sarısı ışık rengindedir.


Zadkiel
Anlamı Allah’ın haklılığıdır. Şefkat ve anlayışın başmeleği diyebiliriz ona. Bir tartışmada karşımızdakinin bakış açısını kendimizi onun yerine koyabilecek kadar anlamamıza, onun için anlayış dolu şefkat duyabilmemize yardım eder. Çok koyu laciverttir aurası Zadkiel'in. Ayrıca, Zadkiel, Uriel gibi hafıza konusunda bize hatırlamamız gereken konularda yardımcı olur.


Başmelek Metatron
Adı “burada olma meleği” (angel of presence) anlamına gelir. İstanbul’da benim belki de en büyük yardımcım Metatron: o zamanı yönetir çünkü. Her sabah o olmasa oğlumu okula yetiştiremezdim! Eşim hala nasıl o saatte Teşvikiye’den çıkıp Hisar üstü’ne vaktinde vardığıma inanamıyor. Sırrı şu: Metatron'a 'lütfen benim vaktinde varmamı sağla' diyorum ve bir daha okula varana kadar saate bakmıyorum, ama kesinlikle. İçimi de bu konuda rahat tutup trafiği, kırmızı ışıkları Metatron'a bırakıyorum ve oğluma sohbet ediyorum. Metatron'un diğer büyük işi kutsal geometridir. Metatron'un küpü diye anılan kutsal geometriden oluşan küpü ile çakralarımızı yumuşak ama son derece etkili şekilde açar. Ayrıca çocuklarla, özellikle de İndigo ve Kristal çocuklar gibi yeniçağın psişik yönden güçlü çocuklarla çalışır, onların adapte olmasına yardımcı olur. Aurası mor ve yeşildir.



Başmelek Sandalphon
Sandalphon'un adı kardeş demektir. Sandalphon müzik ile hayatımıza güzellik, spiritüellik ve iyileşme getirir. Size iyi gelen herhangi bir müziği koyup onun size eşlik etmesini isteyin ve kendinizi notalara bırakın - mucizevi olacaktır. Sandalphon'un aurası turkuaz renklidir.

alıntı........

zeinarda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2012, 22:20   #2 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Nov 2012


Mesajlar: 227
Konular: 73

Karma Puanı: 2

Standart

eline emeğine sağlık ablacım.
BİLGE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 08:15   #3 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Oct 2012


Mesajlar: 290
Konular: 111

Karma Puanı: 2

Standart

Ben baş melerleri 4 diye biliyorum...
PARADOKS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 12:09   #4 (permalink)

Avatar Yok
 

Üyelik tarihi: Nov 2012


Mesajlar: 227
Konular: 73

Karma Puanı: 2

Standart

Başmelek Mikail (Michael)

Başmelek Mikail'in adı Allah gibi olan demektir. Mikail'i tüm meleklerin yöneticisi gibi düşünebilirsiniz. Son derece güçlüdür Mikail, ışıktan kılıcını korkuyu bizlerden, dünyadan atmak için kullanır. Akaşik kayıtlara (tüm insanların tüm geçmiş hayatlarına ait kayıtların olduğu eterik kütüphane) yakın olduğundan hepimizin hayatının amacını bilir ve bu yolda ilerlememiz için egoyu, korkuyu bertaraf etmemize yardımcı olur. Her türlü tehlikeden bizi korumaya hazırdır. Rengi laciverde yakın bir koyu mavidir. Bizlerin kendimizi nazardan korumak için kullandığımız nazarlığın renginin Mikail'in mavisi olması hiç de tesadüf değilmiş gibi geliyor bana...
Mikail'i aklınıza gelen her konuda yardıma çağırabilirsiniz, özellikle de kendinizi, sevdiklerinizi, evinizi vs. koruma konusunda.
Benim uzun zamandır ne zaman zorda ve darda kalsam her zaman yardıma çağırdığım Meleklerdendir MİKAİL a.s
BİLGE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:48.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner