Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ruhani.net/dunyadan-haberler/)
-   -   bence mümkün (https://www.ruhani.net/dunyadan-haberler/2647-bence-mumkun.html)

yok 10-05-2012 01:17

bence mümkün
 

semender 10-05-2012 01:39

londra olimpiyatlarında da bu kartlardaki plan çerçevesinde bir kimyasal saldırı bekledik ama olmadı. belki de kartlar da insanları yönlendirmek için belirli bir amaç çerçevesindedir.

yok 10-05-2012 01:44

insanları yönlendirmek için belli bir amaç çerçevesinde oldukları muhakkak...

ama nasıl bir amaç ve neye yönlendirmek...?

semender 10-05-2012 03:27

ya şimdi biz islam inancına göre Allah'ın her şeye kadir olduğuna ve onun izni olmadan bir toz zerresinin bile kıpırdamayacağına inanıyoruz. belki de bizi kendilerinin de her şeye kadir olduklarına (haşa) inandırmaya çalışıyorlardır. her şey olabilir...

yok 10-05-2012 14:06

çok güzel bir tesbit..tam oturdu meselenin merkezine...

şimdiden geriye doğru gidersek eğer, sürekli teknolojik olarak ilerde olmaları her türlü yeniliğin onların ellerinden çıkması ile insanları önce hayranlık sonra bu teknolojiye bağımlılık hallerini '' her şeye gücü yeter'' şeklinde empoze etmeye çalışmaları...

bir süryani din adamı bana bu konuda konuşurken ''sanırım aklında ,ömründe bunu kavramaya yetmez ancak imanın yeter'' demişti..
imanın desteklediği akılla ben bu yolda kendimce , zihnimde zaman yolculuğu yaparım....

ilk insanın yaradılmasına dönelim.RAB DİĞER YARATTIKLARINA ADEME SECDE EDİN DEDİ...bu hepimizin bilgi birikimi ölçüsünde bildiği bir konu...meselenin detayları olabilir ben ana hatları ile ilerliyorum..
cin taifesinden iblis iman etmedi...kendisine imanı ve ameli ile rahmet verilmiş bu iblis ,kendisine verilenlerle kibre kapıldı...SECDE ETMEDİ..

sonrasında ki detaylara girmeden ilerlersek -( ki bu detayların hepsi çok önemli ve insanın bu dünyadaki yaşamını düzenlemekte çok etkili)başlıklar ve insanın bu dünyada ya ama ben bunları detayları ile tek tek ele almayı öneriyorum.iblis secde etmedi..YARADANIN RAHMETİNDEN KOVULDU..KESİN VE MUTLAK BİR CEZAYA LAYIK GÖRÜLDÜ..ve bu zamandan beri insanla iblis arasında kıyamette son bulacak bir savaş başladı...yaradan bu savaşta insanı uyardı..kitapları ve peygamberleri ve insana verdiği idrak ve muhakeme rahmeti ile...
iblis bu savaşta yenileceğini bildiği ve mutlak sonunu bildiği halde hiç pes etmedi ,ETMEYECEKDE...çeşitli şekillerde bu savaş görünür hale geldi...insanın içinde oluşan kibir ,öfke ,kin ,intikam vs kötü duyguların oluşmasının dışında çok daha gerçek ve elle tutulur halde bu savaş...bunların en görünür hali ve en çok yol kat edeni en istikrarlısı ise kabala....ben eğer siyasi olarak çekinceleri yoksa kişilerin bu konuyuda ayrı bir başlık altında açmayı öneriyorum...

malum forumda kimin hangi yetkilerde oldukları bilinmezlik ve herkes canının istediğine göre hareket edebiliyor....

bu kartlara dönecek olursak kabala ekseninde bir oluşum illuminati..
bu oluşumun yaptığı ise bu savaşı akılcı metodlarla sürdürmek,bu savaşı artık mekanik olarak gözle görülür hale getirmek...film, müzik ,uluslar arası siyaset ve daha pek çok konu ile..EN ÖNEMLİSİDE BU SAVAŞI KAZANAN TARAFIN İBLİS OLACAĞINI (ÖNCEDEN KURGULANMIŞ DÜZENEK VE GELİŞEN OLAYLARLA..) İNSANLARA İNANDIRMAYA ÇALIŞMAK....bu kurgu ve düzenekler için zamanın içinde şöyle bir gezintiye çıksak her şey çok net ..mısır ,güney amerika uygarlıkları,çin ve o bölgedeki toplulukların inançları...bu bastettiğim başlıklar o kadar zengin görsel içeriğe sahipki..gökten gelen bilgeler..zamanın çok ötesinde gelişmiş ve yaşanan teknolojiler tam bir çümbüş....motifler hep aynı...neyse dağıtmayalım
günümüzde bu kartlar ve saydığımız diğer unsurlar bu savaşın birer cephesi....

gelelim londrara olimpiyatlarına .bu kartları çok detaylı incelemedim..hangileri gerçekleşti sırada ne var bilmiyorum..ama eğer londra kehaneti ve kurgusu gerçekleşmediyse bu başka bir taktik olabilirmi.????.hedef şaşırtma dikkatleri başka bir yöne çekip sessiz sakince kendileri için daha önemli öncelikli bir konuda hareket etme imkan yaratma gibi..hani hırsızlar suni bir kavga yada başka bir taktikle dikkatleri üstlerine çekerler,takım arkadaşlarıda cepleri çantaları boşaltır ..
KADİRİ MUTLAK BİLİYOR..

BİZE DÜŞEN GÖSTERGELERİ İYİ OKUMAK...VERİLER ZATEN ÇOK NET..

İBLİS VE İNSANLA SÜREN SAVAŞI...

YARADAN istemeden bir toz zerresi kıpırdamaz.elbette öyle..ama bu savaşta
iblise ve yardımcılarına mühlet verildi...kıyamete kadar serbest...bunuda akıldan çıkarmayalım..ki insanları yanılgıya ve gaflete düşürende bu bence...

kunhas 10-05-2012 14:24

Londra olimpiyatlarinda olmasi beklenen kart hangisi ?
Bir tane hatirladigim var o londra gibi gozukuyor ama japonyadan bahsediyordu.

yok 10-05-2012 14:29

olimpiyatlarda kimyasal silah kullanarak yapılacak saldırılardan bahsediliyordu...
japonya ile ilgili olan kehanet gerçekleşti diyor bu videoyu hazırlayanlar

Bahamra 10-05-2012 14:34

Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime İllimunati...

İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.

Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.

İlluminati en basit tanımıyla 'dünyayı yöneten gizli güçler'dir.

Simgesi ise tek gözdür. (Ra Tanrısının gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir.

Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir.

En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir.

Lady Gaga, Jay Z bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson'dur. Örgüte katılıp ününe ün kattıktan sonra sıkıldığını söyleyip ayrılmak istediğinde onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti bir hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını... Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı... Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem'in Not Afraid şarkısı yine bu örgüte karşı yazılmış bir şarkıdır.

Örgüt son olarak geçen aylarda gündeme geldi, sitelerinde sayaç doluyordu ve insanlar o sayaç dolunca korkunç şeyler olacağını düşünüyorlardı fakat yanlıştı. Onlar sadece gündeme gelmek istemişlerdi ve başardılar.

Daha birçok olaylar var fakat derine inmek istemedim daha fazlasını da araştırmadım bu örgütle ilgili bunların bilinmesinin yeterli olduğunu düşündüğüm için, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Murat Sevinç/Milliyet

yok 10-05-2012 14:36

bu sizin yazınız mı ?
milliyetten alınmış bir yazımı ???

Bahamra 10-05-2012 14:44

Alıntı:

yok Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5788)
bu sizin yazınız mı ?
milliyetten alınmış bir yazımı ???

Altına yazdım. Milliyet Murat Sevinç'in yazısı. Bu konuyu açtığınız çok iyi oldu. Anlamaya çalışıyordum. Açıklamalar ilgi çekici.

illuminati.org burada anlatılıyor.

yok 10-05-2012 14:54

burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum ben.... pek çok yazıda yada araştırmada inceleniyormuş yada anlatılıyormuş gibi gösterilip aralara özendirici unsurlarda ekleniyor..bu konuda dikkatli olunmalı diyorum..bu yazıyı kast etmedim genel bir uyarı yaptım...hata yapma olasılığının en yoğun olduğu anlar dikkatin dağıldığı anlardır...
aslında sistemli bir araştırma değildi ama başımın belası merak ...neyse benim uzun yıllardır incelemelerim -ki 20 yıla tekabül ediyor bu süre- meseleye illimunati diye değilde isyan etmiş iblisin düzenbazlıkları diye bakmanın çok daha yararlı hatta gerekli oldu yönünde...

elbette illuminati an itibarı ile en çok görülen kısmı..ama kabala ekseninde bir oluşum..yani tek başına bağımzsız müstakil bir çalışma değil..bütünün görünen parçası..

Bahamra 10-05-2012 16:10

Yerinde bir uyarı!
Kapitalizm yönetim sistemi zaten bir komplonun bütünü. Sermaye bir avuç insanın elinde.
Yahudizm ve siyonistlerin bir oyunu illuminati. Pkk , 12 Eylül darbesi de onların bir oyunu değilmi?
Nikola Tesla'nın birçok projesini çalıp öldürmediler mi?
Yüzyıllardır süregelen bir topluluk illuminati. Hayatımızın her döneminde var. Ve farkında olmadan hayatımıza girdiler zaten. Çizgi film karakterleriyle, film afişleriyle. Bazı markalarda gizlice tepegöz logosunu kullanıyorlar. Ve farkında olmayarak bilinçaltımıza giriyorlar.

Bu konuyla ilgili araştırmalar yapılmalı ve insanlar bilinçlendirilmeli, kanaatimce..
Bu arada bunu da atlamayayım dedim, Nikola Tesla nın çalışmaları İklim kontrolü ve yapay deprem silahları ile ilgiliydi. Bu da ilginç değilmi?

yok 10-05-2012 16:58

tesla bir kabalistti...

çalışmaları kabalistlerin bu günki çalışmalarını desteklemek oluşturmak güçlendirmek içindi...ve evet haarp ve diğer pek çok cihaz teslanın ürünüdür..
aslında tarih boyunca şimdiden geriye gidersek tüm teknolojik gelişmeler kabalistlerin ''iblis savaşı kazanacak ve yeryüzünde hakimiyeti kuracak'' çabasına hizmet etmek içindir..

kunhas 10-05-2012 18:05

Yazida Ra'nin gozunden bahdedilmis ama ben onu Horus'un gozu oldugunu biliyordum. Asagidaki yazi vikipediadan alinmistir.


Horus 'un gözü Antik Mısır tasvirlerinde ilâh Horus’un “Ay gözü”
de denilen sol gözüne verilen addır. Horus ’un gözünün Antik
Mısır geleneğinde başlıca iki anlamda kullanıldığı belirtilir:
Horus’un gözü, manevi anlamıyla, vicdanın gözünden hiçbir
şeyin kaçmayacağını, insanın iç âlemindeki her niyetini ve
yaşamdaki her davranışını gözden kaçırmayan bu
merhametsiz yargıcın keskin bakışını sembolize eder. Bu
vicdanın 24 saat kapanmadan açık kalan gözüdür. Bu
yüzden Güneş ve Ay, Horus’un gözleri olarak ifade edilir.
Çünkü Güneş ve Ay’ın her ikisi nöbetleşe, gece ve gündüz
insanın üzerinden eksik olmaz, Horus’un 24 saat açık kalan
gözleri gibi. (Bu nedenle Horus'un gözü güneşle temsil
edilen Ra'nın gözü olarak da ifade edilir.) Bu, vicdanın
karşıtı olan nefsaniyetin hiç işine gelmez; nefsaniyeti ve
kötülüğü temsil eden Seth de bu yüzden bu gözü çıkarmaya
çalışmıştır. Antik Mısır mitolojisine göre, Horus sonunda bu
gözünü babası Osiris’e vermiş ya da Osiris’in kullanımına
bırakmıştır.
Horus’un gözü, biçimsel anlamıyla, Tanrı’nın "bir"liğini
(tekliğini) matematiksel olarak gösteren bir semboldür. Bu
anlam şöyle açıklanır: Bir bütün ikiye bölündüğünde 1/2
elde edilir. Bu da ikiye bölündüğü takdirde 1/4 elde edilir.
İşleme bu şekilde hep ikiye bölme ile devam edilirse
sırasıyla, 1/8, 1/16, 1/32 ve 1/64 elde edilir. Bunların tümü
toplandığında ise 63/64 bulunur. Buradan şu sonuç çıkar:
Bir bütün, sürekli olarak ikiye bölünmeye devam edilirse,
toplam değerde, sonsuzluk hariç, hiçbir zaman bire, birliğe
ulaşılamaz; yalnızca Mutlak (Tanrı) bir’dir. Horus’un gözü
“glifler” denilen parçalardan oluşur ki, bu altı parça,
sırasıyla, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64’ü ifade eder.

yok 10-05-2012 18:16

:) hala güncel aslında horusun, ranın ve güncellenecek bütün iblislerin adlarının gözü.....
burada yeri gelmişken ben arkadaşlardan ( en azından benim açtığım başlıklarda ) kopyala yapıştır cevaplar yazmamasını rica ediyorum..cevap yazan arkadaşlar okudukları edindikleri bilgilerden elde ettikleri yorumu yazarlarsa daha verimli olur...ranın haya horusun gözü evet illuminatinin en çok kullandığı sembollerden biri ama benim vurgulamak istediğim bu tür çabaların ve organizasyonların amaçları...

Bahamra 10-05-2012 18:54

Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
İllimunati kartlarından biri ve Barack Obama!

---------------

---------------

Hanedan 10-05-2012 18:57

çok ilginç..

yok 10-05-2012 19:06

bu kartlardaki olayların teker teker gerçekleştiğini varsayarsak, sırada uzaylı saldırı olması gerekiyormuş...,

bir süre önce eepey araştırmıştım ama unuttum pek çoğunu..
elbette bu uzaylı saldırısı dedikleri olmayan uzaylılarla olmayacak...şu an bilinen ve gizlenen teknolojinin yardımıyla yapacaklarmış bunu...haarp da burda sadece iklim değişikleri yaratark değil,enerji boyutundaki varlıkların bedenlenmesine yardımcı olmak için kullanılacak...yine hologram teknolojisi ile sanrı oluşturmak..hatta cep telefonları sinyallerini kullanarak şartlı telkin yolu ile...yanii kapsamlı bir cin saldırısı ile...

bu şunada tekabül edebilir deccalin çıkması...belkide kendileri icad edecekler deccali.kendi elleriyle hayata geçirecekler....

Bahamra 10-05-2012 19:17

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Aynen!
99 depreminde siyah giyinmiş ziyaretçileri birçok kişi görmüştü. Kimi uzaylı dedi, kimi cin!

Bu resimde İllimunatinin şeytanla işbirliği çok açık anlatılıyor. ( şeytanın temsili sayısı 666)

yok 10-05-2012 19:35

deytaylara takılmamak lazım bu şeytanın savaşı en önemli kısmı bu....çok sayıda renkli göz alıcı oyuncular sokuyor devreye..sokacaktırda..BİLMEK VE HAZIRLIKLI OLMAK GEREKİR

ben burda maksadımı aşmadan bir kaç konuya değinmek istiyorum...
bu dikkat dağıtan renkli unsurlardan biride müslümanları güncel dünyadan koparıp tam bir izole dini hayatın içine sokmak.....

buda insanları iman ve ibadetten koparmak için hazırlanan senaryolar kadar işe yarıyor..
radikal dini grup ve oluşumlar...onların kışkırtılmaları kendi iç savaşlarını yapmaları
şeytan ordusuna büyük bir manevra alanı sağlıyor.

Bahamra 10-05-2012 19:41

Hiç farketmediğim bir durum! Yorumların devamını merak ettim :) Hatta düşününce apaçık belirtiler de yok değil.

yok 10-05-2012 19:49

bu çok hassa bir o kadar da riskli bir konu..dilim döndüğünce anlatayım..

amaç dikkat dağıtmak ve kendisi için hareket alanı oluşturmak şeytan açısından bakıyoruz....

ne yapıyor...kılık kıyafet kavgası,,mezhep kavgası,,tamamen ibadete dayalı bir yaşam şekli...teknolojiden araştırmaktan uzak.içinde yaşadığın dünyadan senin gafletin olabilecek kadar uzaklaşma üstelik bu uzaklaşma günaha girmemek amaçlı...

en basitinden suriye ile savaşa girdik bile...gözünüzü suriyeden ayırdığınızda göreceksiniz ki bu dönemde pek çok askeri siyasi kararlar alındı ve anlaşmalar yapıldı....

kısaca günaha girme diye bakma görme kapa gözünü .görmezsen gühana girmezsin...iyide gözün kapalı iken sen taşa yada çukura doğru ilerlediğini nasıl göreceksin ?

---------------

dünyada bilinen bir müslüman silah üreticisi var mı ??silah ve savunma sanayiinde müslümanların payı nedir üretim bantında ??


bütün radikal müslüman örgütler kimle savaşıyor ??

radikal müslüman örgütler savaşları neticesinde islam alemine ne kazandırmışlardır ???


iranı bunlardan ayrı bir başlık altında değerlendirmek gerek dip notunuda belirtiyorum..


Bahamra 10-05-2012 20:28

iranı bunlardan ayrı bir başlık altında değerlendirmek gerek dip notunuda belirtiyorum..

Sebep?

yok 10-05-2012 21:30

önce bu dipnottan önceki meseleleri bir irdeliyelim.....

çıkan sonuçlar neden ayrı bir başlık altında değerlendirilmesi gerektiğinin bir kısmını oluşturuyor.

Hanedan 10-05-2012 23:25

Alıntı:

yok Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5828)
bu çok hassa bir o kadar da riskli bir konu..dilim döndüğünce anlatayım..

amaç dikkat dağıtmak ve kendisi için hareket alanı oluşturmak şeytan açısından bakıyoruz....

ne yapıyor...kılık kıyafet kavgası,,mezhep kavgası,,tamamen ibadete dayalı bir yaşam şekli...teknolojiden araştırmaktan uzak.içinde yaşadığın dünyadan senin gafletin olabilecek kadar uzaklaşma üstelik bu uzaklaşma günaha girmemek amaçlı...

en basitinden suriye ile savaşa girdik bile...gözünüzü suriyeden ayırdığınızda göreceksiniz ki bu dönemde pek çok askeri siyasi kararlar alındı ve anlaşmalar yapıldı....

kısaca günaha girme diye bakma görme kapa gözünü .görmezsen gühana girmezsin...iyide gözün kapalı iken sen taşa yada çukura doğru ilerlediğini nasıl göreceksin ?

---------------

dünyada bilinen bir müslüman silah üreticisi var mı ??silah ve savunma sanayiinde müslümanların payı nedir üretim bantında ??


bütün radikal müslüman örgütler kimle savaşıyor ??

radikal müslüman örgütler savaşları neticesinde islam alemine ne kazandırmışlardır ???


iranı bunlardan ayrı bir başlık altında değerlendirmek gerek dip notunuda belirtiyorum..

cümlenizden alıntı yapıcam sevgili yok '' tamamen ibadete dayalı bir yaşam şekli...teknolojiden araştırmaktan uzak.içinde yaşadığın dünyadan senin gafletin olabilecek kadar uzaklaşma üstelik bu uzaklaşma günaha girmemek amaçlı...''
''kısaca günaha girme diye bakma görme kapa gözünü .görmezsen gühana girmezsin...iyide gözün kapalı iken sen taşa yada çukura doğru ilerlediğini nasıl göreceksin ?''
Sevgili yok ,) sizin çevrenizde teknolojiye ya da çok geçmişte kalan siyasetcilerin camilerimizi ahıra,birahaneye çevirdikleri yetmediği gibi ,dinimizi öcü gibi göstermeye yönelik çocukken milli eğitimin ders kitaplarında okuduğumuz uyduruk yok matba kafir işi dendi matbayı bile getiremedikli günlerinde mi kaldınız diye sorucam ama siz gayet modern,eğitimli,donanımlı bir müslümansınız.islam yobazlıktır geriliktir gibi düşünceleri yıllarca bizlere aşılayanların şu an nasıl kücücük bir azınlık kaldığını görmemek de çaba ister.Kur'an ı Kerim'de ilk gelen vahiy ''OKU'' dur.İlimle ilgili Ayet ve Hadisleri buraya yazmaya kalksam konu mecrasından kayar dünyanın 4 te 3 üne hükmetmiş bir neslin torunlarıyız hatta şeriat ile yönetildiğimiz dönemlerde dahi hangi ilmi burunları ile itmiş dedelerimiz ? Fatih Sultan Mehmet Şahi'leri döktürürken bunlar gavur işi mi demiş ,) ya da donanmalar kurulurken okyanusları Türk gölü yaparken ilim ve teknoloji gavur icadı mı denmiş .daha öteye gidelim islamiyet gelmeden önce insanlık mı varmış ,) insanlığı islamiyet ile öğrendi toplumlar sonra da önlenemez yükselişine türlü türlü kılıflar ,türlü türlü ajanlar ( din adamları ) soktular ki dinimiz öcü olsun ( hala da sokuyorlar ) önce bir bayan öğretmene vurun kahpeye diyordu sahte din adamları aramıza dış güçlerle sokulan güçlendirilen etrafına yüzleri binleri düşürenler de dış güçlerdi.peki şimdi yok mu hala buna çabalamıyorlar mı tabi ki günümüzde cahil insan kalmadı vurun kahpeye diye kimse fetva veremez verse de kimse dinlemez ne yapıcak peki öyle insanları profosör yapıcaksın ilahiyatlara yerleştireceksin medyayı peşine takıcaksın milyonlar peşinden gidicek sonra senin profosör başlayacak baltalamaya yalan yanlış fetvalarla insanları düşündürmeye çelişkiye düşürmeye ayrıştırmaya çalışıcak ama artık o dönem bile geçti onları bile bizler yemiyoruz.yapma yok müslüman teknolojide lider olucak ,müslüman çok güçlü olucak ,müslüman çok zengin olucak bunlarda bir sakınca yok rahat ol ,) müslüman demek yobaz demek değildir bunu kafamızdan silelim

yok 10-05-2012 23:40

bu iltifatları not alayım kendimi şımartmak için kullanabilirim...
şuna bir açıklık getirelim....
ben müslümanlık yobazlık demedim
müslümanın yobaz olmasını da istemiyorum ki bu en çok içimi acıtan şey..birinin kendi yetersizliği yüzünden bumu müslüman ? böylemi islam dendiğinde ciddi anlamda içim acıyor...
alıntı yaptığınız cümlem müslümanlara maksatlı telkin edilen bir görüş..empoze edilen art niyetli bir model...nasıl ifade edeyim müslümanlar böyle olsun yada böyledir demedim..ama bu şekilde kafayı tepihe seccadeye gömmekle şeytan ve iş birlikçilerine meydanı boş bırakmış oluyorlar onu anlatmaya çalıştım..

temennim de sizinle aynı yönde müslüman zengin lider ve güçlü olsun...

الدّجّال‎ 10-05-2012 23:51

Bunlari herkez idrak etmis durumda.Cözümü nedir diyecek olursaniz? Tek yol Islam.Fasizim Emperyalizim ve Fundamentalesme (Vehabilik) seytan isidir.Kuran ve Sünnete uygun yasayanlar kurtulacak.Bunu sadece Kuran degil Incilde söylüyordu ama zamanla Seytanin hedefi oldu ve papazlar tarafindan degistirildi.Deccal basarisiz olacak diye birsey söz konusu olamaz.Kurandan bir millim ayrilan deccaliyetin kurbani olur.Evliyanin olmadigi Alimin olmadigi bu devirde Ehli sünnet de yok olmak üzredir.Iluminati iblisin üst düzey komutanlari tarafindan yönetilmektedir.Deccaliyet Televizyon ve global medya sayesinde Odalariniza kadar girmistir.Isik hiziyla internet aglari ve cep telefonu sebekelerini dahil ele gecirmis hata bazi Tarikatlerin ve siyasi partilerin catisi altina kadar girip varligini sürdürmektedir.Bunlari konusmak zaman kaybi.Herkes kendini ve yakinlarini kurtarmaya baksin.Cocugunuzu yollayacaginiz okulu özenle secin.Televizyon ve radyodalagadan uzak durun.Yaklasik 15 Yila kadar deccaliyete hizmet amaciyla gelistirilen yeni bir Silah insanlar üzerinde etkili olacak.CERN denemelerinde ilk adimi atildi bile.Seytanin ordusu her gecen günle biraz daha güc kazanmaktadir.Dünya nüfusunun hemen hemen yüzde 80 ini Seytan tarafindan yönetilmektedir.Kommunistler bunun bilincinde.Kapitalistlerde neye hizmet etiklerini biliyor ama "Money and Power" sözkonusu olunca Ilahi maksatlar arka planda kaliyor,anlayana.Yok a tesekür ederim,kendi capinda bu konulari arastirip elde etmis oldugu enteresan bilgileri bir araya getirip burda toplamis.

yok 10-05-2012 23:53

neden belli bir sloganın yada hedef noktanın dışına çıp bakılamıyor olaylara..neden meselenin bütününe bakılamıyor...son mesajın yazılış amacı şeytanın kendine fırsat yaratmak için kurduğu tuzaklarla ilgili...bir uyarı..

müslümanlar hakkında bir tespit değilki...bu akşam haberlerde cemalnur sargut son kitabını tanıtırken bir örnek verdi..

elindeki kupanın sapını işaret ederek bana göre sağdadır size göre solda ikiside gerçektir diye....algı denen şey ve buna bağlı tüm tespitler subjektif....
buda kendime not idi :)

---------------

son mesajım hanedana idi...

---------------

bence bu silah için 15 yıla beklemeye gerek yok..o silah üretildi bile...

Bahamra 11-06-2012 20:45

Bilgilendirme esaslı güzel bir konuydu. İllimünatü ve şeytanın oyunları ile ilgili yorumlar aydınlatıcı. Bu konuyu gündeme getirip tartışmaya açıyorum. Konu ile ilgili görüşler benim ve sanıyorum birçok kişinin ilgi alanında.

Buyrunuz!


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:13.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0