Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Dua Kardeşliği (https://www.ruhani.net/dua-kardesligi/)
-   -   Ayetel Kürsi İle Kaybolan Eşyayı Bulmak (https://www.ruhani.net/dua-kardesligi/5559-ayetel-kursi-ile-kaybolan-esyayi-bulmak.html)

Aaro'sdamned 03-26-2014 04:25

Ayetel Kürsi İle Kaybolan Eşyayı Bulmak
 
Merhaba Sevgili Ruhani Üyeleri

Benim için değerli olan bir eşyamı bulamıyor hatırlayamıyordum daha sonra yakın bir arkadaşımın kendi yapmış olduğu şey aklıma geldi, niyet edip bir ayetel kursi okudum ve dua sonrasında kısa bir zaman diliminde aklıma Bi yer geldi ve oraya baktım ve bilekliğim oradaydı, tam bir ihlas ve Allaha olan güvenimiz ile her işimizi nasılda çözüp yardım ettiğini defalarca görmüş bulunuyor yada yaşıyoruz, sizlerle paylaşmak istedim, aklınızdan bunu çıkarmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum...

Hurani 03-26-2014 23:34

Aaro'cum sen kaybetigin esyani buluyorsun inaki bende okudugum zaman, esimin kaybettigi seylerin yerini buluyorum yada nerde kaybedecigini biliyorum. Ayetelkursu, surenin otesinde bir majik sanki........

Aaro'sdamned 03-27-2014 05:15

Sevgili Huranicim ilk defa yaptım bunu, çünkü arkadaşım söyledikten sonra ilk kez bir şeyimi kaybettim, ve mutlaka bunu her zaman kendim ve ya ihtiyacı olanlar için yapacağım, dediğin gibi ayetel kutsi cok gucludur tıpkı Fatiha ihlas gibi :)

FannieKnors 07-24-2019 18:29

Ayetel Kürsi İle Kaybolan Eşyayı Bulmak
 
birgün Hz. İsa yağmur duası yapacak. diyorki günahkar olanlar bir çekilsin , bir kere bile günah işlemeyen kalsın buyurmuş. tek bir kişi kalmış gözünün biri ağma.
-sen günah işlemedinmi demiş
kişi
- bir kere harama baktım sonra kendi gözümü kendim çıkardım demiş.
o zaman Hz. İsa çekiliyo sen dua et ben amin diyom diyor.
Rabbim dualarımızı o dualardan saysın.


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:14.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0