Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Doğal Taşlar (https://www.ruhani.net/dogal-taslar/)
-   -   Daha pozitif düşünmek için kullanılan taşlar (https://www.ruhani.net/dogal-taslar/2471-daha-pozitif-dusunmek-icin-kullanilan-taslar.html)

ARMİ 09-09-2012 02:06

Daha pozitif düşünmek için kullanılan taşlar
 
http://www.gizlihazine.com/i147_110i/akik.gifAkik


http://www.gizlihazine.com/images/list_style_green.pngCanlılık veren enerjisiyle, kendinizi sıkıntılı ve kötü hissettiğiniz anlarda olayların iyi yönünü de görmenizi sağlar. İnsanların olumsuzluklarından kolayca etkileniyorsaniz akik size iyi gelecektir.


http://www.gizlihazine.com/i147_110i/aytasi.gifAytaşı


http://www.gizlihazine.com/images/list_style_green.pngAşırı tepki verdiğiniz ve endişeli olduğunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diğer insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.



http://www.gizlihazine.com/i147_110i/pembekuvars.gifPembe Kuvars


http://www.gizlihazine.com/images/list_style_green.pngTüm sevgi duygularını güçlendirir. Kişinin kendine karşı duyduğu sevgi, ailesine karşı duyduğu sevgi, doğaya karşı duyduğu sevgi, romantik duygularla hissettiği sevgi...


http://www.gizlihazine.com/i147_110i/peridot.gifPeridot


http://www.gizlihazine.com/images/list_style_green.pngNeşe ve sevinç hissi verir. Böylece diğer insanlara da sevgiyle bakılmasını sağlar.



http://www.gizlihazine.com/i147_110i/topaz.gifTopaz (Imperial Topaz)


http://www.gizlihazine.com/images/list_style_green.pngTuruncu renkteki topazlar (Imperial Topaz); cesaret, neşe ve hoşnutluk duygularını kuvvetlendirir.





Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:36.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0