Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Dilekleri Gerçekleştirmek İçin (https://www.ruhani.net/dilekleri-gerceklestirmek-icin/)
-   -   Maddi Manevi Her Dilek İçin Hergün Okuyun (https://www.ruhani.net/dilekleri-gerceklestirmek-icin/4131-maddi-manevi-her-dilek-icin-hergun-okuyun.html)

zeinarda 03-30-2013 23:10

Maddi Manevi Her Dilek İçin Hergün Okuyun
 
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Ekteki dua maddi manevi sıkıntılarınız için,borçlarınızdan kurtulmak için,ayrı düşen sevgililer ve eşler için,hastalara şifa için,darda kalan çaresizler için çok etkilidir...

Belirli bir okuma zamanı yok,5 vakit namazın ardından okuyabileceğiniz gibi,gece yarısından sonra 2 rekat namaz kılarak da okuyabilirsiniz......

belirli bir okuma sayısı da yok....hergece 1 kez okunması bile yeterli,dileğinize ulaşana kadar okursunuz.....

BİLGE 04-01-2013 17:56

Eline emeğine sağlık ablacım güzel bir paylaşım olmuş.

NetGeaR 04-02-2013 23:40

Sevgili Zeinarda Ablamın vesilesi ile yukarıdaki ek' leri burada forum ailemizle paylaşıyorum.

Bu Büyük ve Faziletli Duayı, maddi manevi sıkıntılarınız için,borçlarınızdan kurtulmak için,ayrı düşen sevgililer ve eşler için,hastalara şifa için,darda kalan çaresizler için kısaca her türlü muradınız ve hacetiniz için okumayı vird edinmeniz şahsi tavsiyemdir kardeşlerim.
2 rekat Allah Rızası için Nafile namazınızın ardından bu duayı okuyup daha sonrasına yine şahsi tavsiyem 33 Suphanallah, 33 Elhamdülillah ve 33 Allahu Ekber ile tesbihatınızı tamamlamanız hayırlı olur inşallah.
Dua; İsmi-Azam , Vird-i Settar ve Şahmeran dualarını içermektedir. Hepimizin yararlanması, hacetlerimizin kabul olması dileklerimle Amin,Amin,Amin..


Euzübillahimineşşeytanirracim, Bimillahirrahmanirrahim

Ya Hayyü, Ya Kayyüm! Birahmetike Estagiysü,
“Süphane Rabbiyel aliyyil a’ lel vehhab, Süphane Rabbiyel aliyyil a’ lel vehhab, Süphane Rabbiyel aliyyil a’ lel vehhab.
“Estağfirullah Ya Rabbel arşıl aziym…Estağfirullah Ya Rabbel arşıl kerim… Estağfirullah Ya Rabbel alemiyn. Allahümme salli ala seyidina Muhammedin biadedi ilmike…Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammet

“ Ya Vedüd !, Ya Vedüd! Ya Vedüd Ya Ze’l arşi’l mecid! Ya Mübdi, Ya Mu’id ! Ya Fe’ alün lima yürid ! Es elüke bi nuri vechikellezi mele’ e erkane arşike ve es’ elüke bi kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesait külle şey’in. Lâ ilâhe illa ente. Ya Muğis, eğinsi ! Ya Muğis, eğinsi ! Ya muğis, eğinsi !

Bismillahirrahmanirrahim. “ Allahümme inni es’ elüke Ya Alimel Hafiye, Ve Ya Men is Semau Bi kudretihi Mebniye, Ve Ya Men il erdu Bi izzetihi Mudhıyye, Ve Ya men iş şemsü Vel Kameru binuri celalihi müşrike ve mudiyye ve ya men Havaicul hakli indehü makdıyye, Ya men Neca yusufe Min rıkk il Umudiyye, Yam men leyse lehu bevvabün Yunadi Ve la Sahibun Yağşa Ve la Vezirun Yu ti Ve la Gayruhu Rabbun Yud’ a Ve la yezdadu Ala Kesretil Havaici illa Keremen ve Cüden ve Sallalahü Ala Muhammedin ve Alihi ve Atini Süali İnneke Ala Külli Şey’in Kadir. “

Ya Hayyu Ya Kayyûm . Lâ ilâhe illa ente Ya Hannan, Ya Mennan, Ya Bedias Semavati Vel ardı Ya Sel Celali Vel İkram. Allahumme inni Es’ eluke Bienne Lekel Hamdu La İlahe İlla Entel Menannu Ya Hannan, Ya Mennan, Ya bedius Semavati Vel Ardi Ya Zel Celali Vel İkram. Ya Hayyu Ya Kayyûmu, La İlahe İlla Ente Süphaneke İnni Kuntu Minez Zalimin. Allahumme inni eseluke Bienni Eşhedu Enneke Entallahu La İlahe İlla Entl Ehadus Samedullezi Lem Yelid Ve Lem Yuled Ve Lem Yekun Lehu Kufufen Ehad. Elif Lam Mim . Allahu La İlahe İlla Huvel Hayul Kayyûm. Ve İlahikum İlahun Vahidun La İlahe İlla Huver Rahmanr Rahim. Ya zel celali ve ikram. Ya Erhamer Rahimine, Allahumme inni es’ eluke bienneke Entaliahu Lâ ilâhe illa entel Vahidul Ehadul Ferdus Samedullezi Lem Yelid Ve Lem Yuled Ve Lem Yekun Lehu Kufuven Ehad, Lâ ilâhe illahu, Vahdehu la şerike Lehu, Lehul Mülkü ve Lehül Hamdu ve Huve Ala Kulli Şey’in Kadir. Lâ ilâhe illallahu Ve la havle ve la kuvvete illa billahil alliyil aziym. Es’ eluke bizmikel eazzul ecellul Ekrem. Rabbi rabbi rabii Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi .! Lâ ilâhe illallahü Vehdehü La Şerike Leh, Lehül Mülkü ve Lehül Hamdü ve Huve Ala Kulli Şey’ in kadir. El Hamdu lillahi ve Suphanallahi vel hamdul lillahi ve lâ ilâhe illalahu Vallahu Ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil alliyil azim.
Ya bedi’assemavati vel erdı, ya zel celali vel ikram lâ ilâhe illa ente suphaneke inni küntü minezzalimin. Allahümme bismikel Azam ve Rıdvanikel Ekber.

Allahümme inni es’elüke bi enne lekel hamdü lâ ilâhe illa ente ya Hannan ya Mennan ya Zel Celali vel ikram, ya Zel celali vel ikram. Lâ ilâhe illallahü vallahü ekber, lâ ilâhe illallahü Vehdehü la şerike leh, Lehül mülkü Ve Lehül Hamdü ve Hüve Ala Külli şeyin Kadir. Lâ ilâhe illallahü Vela havle ve la kuvvete illa Billah.
Allahümme inni es’ elüke bi enni eşhedü enneke entellahü lailahe illa entel vahıdül ehadül ferdus ahadüs samadül lezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad.
Allah, Lâ ilâhe illalah, Zül Celali Vel İkram, El Hayyül Kayyüm, Er Rahmanür Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim. Allahu lâ ilâhe illa Hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, El Hanannül Mennaü Bedius Semavati Vel Ardi Zül Celali Vel İkram, Allah’u La İlahe İlla Hüvel Ahadüs Samedüllezi Lem Yelid Ve Lem Yüled Ve Lem Yekun Lehu Küfüven Ehad.
Allahümme inni edukellah ve edukerrahman ve edukelberrerahim ve eduke bi esmaikelhusna külleha ma alimetü minha ve ma lem alem entağfireli ve terhameni

Bismillahirrahmanirrahim.
Allahümme inni es’elüke bi enne lekel hamde lâ ilâhe illa ente ya Hannan ya Mennan ya Bedias Semavati Velardı Ya Zel Celalivel İkram. Amin. Amin. Amin..

Bismillahirrahmanirrahim.
Allâhümme yâ Cemiylü yâ Allah,
Yâ Kariybü yâ Allah,
Yâ Mücibi yâ Allah,
Yâ Habiybü yâ Allah,
Yâ Râfiu yâ Allah,
Yâ Ma’rûfü yâ Allah,
Yâ Azıymü yâ Allah,
Yâ Latiyfü yâ Allah,
Yâ Hannânü yâ Allah,
Yâ Mennânü yâ Allah,
Yâ Deyyânü ya Allah,
Yâ İmâmü yâ Allah,
Yâ Bürhânü yâ Allah,
Yâ Sültânü yâ Allah,
Yâ Sübhânü yâ Allah,
Yâ Müsteânü yâ Allah,
Yâ Muhsinü yâ Allah,
Yâ Rahmanü yâ Allah,
Yâ Rahıymü yâ Allah,
Yâ Kebiyrü yâ Allah,
Yâ Hamidü yâ Allah,
Yâ Müciybü yâ Allah,
Yâ Hakiymü yâ Allah,
Yâ Ğafuru yâ Allah,
Yâ Ğaffaru yâ Allah,
Yâ Mübdiü yâ Allah,
Yâ Müıydü yâ Allah,
Yâ Kâdiru yâ Allah,
Yâ Raûfu yâ Allah,
Yâ Şekûru yâ Allah,
Yâ Sabûru yâ Allah,
Yâ Basıyru yâ Allah,
Yâ Habiyru yâ Allah,
Yâ semiy’u yâ Allah,
Yâ Evvelü yâ Allah,
yâ Ahıru yâ Allah,
yâ Zâhiru yâ Allah,
yâ Bâtınü yâ Allah,
yâ Mâlikü yâ Allah,
yâ Kuddûsü yâ Allah,
yâ Subbûhu yâ Allah,
yâ Selâmü yâ Allah,
yâ Aziyzü yâ Allah,
yâ Mü’minü yâ Allah,
yâ Müheyminü yâ Allah,
Yâ Mütekkebbiru yâ Allah,
Yâ Hâliku yâ Allah,
Yâ Bâriü yâ Allah,
Yâ Nûru yâ Alllah,
Yâ Nâsıru yâ Allah,
Yâ Muhyi yâ Allah,
yâ Mümiytü yâ Allah,
Yâ Aliymü yâ Allah,
yâ Allâmü yâ Allah,
Yâ Hayyü yâ Allah,
yâ Kayyûmü yâ Allah
Yâ Müıynü yâ Allah,
Yâ Müzillü yâ Allah,
Yâ Kaviyyü yâ Allah,
Yâ Şehiydü yâ Allah,
Yâ Mutıy yâ Allah,
Yâ Vedüdü yâ Allah,
Yâ Hafızü yâ Allah,
Yâ Vekiylü yâ Allah,
Yâ Celiylü yâ Allah,
Yâ Zel celâli yâ Allah,
Yâ Zel cemali yâ Allah,
Yâ Zel kemâli yâ Allah,
Yâ Bâısel emvati yâ Allah,
Yâ Münzilel berekâti yâ Allah,
Yâ Müciybed deavati yâ Allah,
Yâ Allah Yâ Vehhâbü yâ Allah,
Yâ Müafettihal ebvâbi yâ Allah
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym. Bi Rahmetike ya erhamer rahımiyn Vel Hamdu lillahi rabbil alemiyn Ve sallellahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmeıyn.

Bismillahirrahmanirrahim
Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.
Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

Allahu lâ ilâhe illa Huvel Hayyul Kayyûm
Allahu lâ ilâhe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Semiul Alim
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Rahmanür Rahim
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Vahidul Ehad
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Raufur Rahim
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Zahirul Batınu
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Fetta’ul Alim
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Adir’ul Kahiru.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Rafiul Alim
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Rabbül arş’il Azim.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Melikul Kudüs
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Bais’ul Varis
Allahu lâ ilâhe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u lâ ilâhe illa Huvel Fadi’u Muhlisine Lehuddiyn
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.

“Estağfirullah min kulli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi lâ ilâhe illa hüvel hayyel kayyûme ve etubü ileyh”

Allahım, Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyûm ve azim olan Allah’ a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup ona sığınırım. Duayı kabul eden, istemeyi veren, murad edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren Rabbim. Ellerimizi boş çevirme inşallah. “
Süphanallahi ve bihamdihi, Süphanallahil aziym, Elhamdüllillahi Rabbil Alemin. Vesselatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
El Fatiha. Amin

zeinarda 04-03-2013 00:04

Allah razı olsun Netgear,eline emeğine sağlık.....

Çok güzel olmuş.....

NetGeaR 04-03-2013 00:07

Allah sendende razı olsun zeinarda.. Tüm Kardeşlerimizden de razı olsun..


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:50.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0