Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Büyüden Korunma (https://www.ruhani.net/buyuden-korunma/)
-   -   Batan ay ile kotulukleri batirin (https://www.ruhani.net/buyuden-korunma/5501-batan-ay-ile-kotulukleri-batirin.html)

Hurani 02-17-2014 22:52

Batan ay ile kotulukleri batirin
 
Evet Ruhani Sakinleri,
Belki cogunuz biliyorsunuzdur,yada duymussunuzdur, batan ay ile kotu buyulerin yapildigini, olumlerden olum secildigini, eslerin kalplerini batan ay gibi batirilip ayrildigini...
Ben sizlere bunun tam tersini yazicam ve hepinizin lutfen denemenizi rica edicem.
Bu aksamdan yada yarin aksamdan baslayarak yatmadan once pencerenin onune gecin pencereyi acin ve hayatinizdan neyin yok olamsini sizi sikintiya sokan kotu dusuncelerin, buyu yapildigini saniyorsaniz yapilan buyulerin, sansiniz kotu diyorsaniz kotu sansinizin yok olmasini batan aya bakaraktan butun kotuluklerin batmasini ve butun meleklerin etrafinizda birikip yapmis oldugunuz isteginize yardimci olamlarini isteyerekten dua edip ve meleklere minnatkarlliginizi soleyip taki tekrardan ayin yeniden dogumaya baslamasina kadar her gece devam ediniz.
Bu sizin sadece on dakikanizi alir. Lutfen yapiniz ve kalbinizi huzura kavusturunuz. unutmayalim, her karanligin ardinda isik vardir isigi hayatiniza doldurunuz.

zeinarda 02-18-2014 00:11

Çok güzel bir uygulama,ayın büyümeye başladığı dönemde de bunun tersinin yapıldığını biliyorum,ay büyürken de pencereden aya bakarak hayatınızda neyin ya da nelerin büyüyüp gelişmesini istiyorsanız onları dileyebiliyorsunuz.....

Eline sağlık Hurani.....

Hun 02-18-2014 02:11

Bu sizin sadece on dakikanizi alir. Lutfen yapiniz ve kalbinizi huzura kavusturunuz. unutmayalim, her karanligin ardinda isik vardir isigi hayatiniza doldurunuz.

Emegine saglik hurani

Aaro'sdamned 02-18-2014 05:00

Emeğine sağlık hurani, yararlı olacak bu :)


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:11.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0