Ruhani

Ruhani (https://www.ruhani.net/)
-   Ayırma Büyüsü (https://www.ruhani.net/ayirma-buyusu/)
-   -   Sevgililerin Ayrılmaları İçin Güçlü Büyü (https://www.ruhani.net/ayirma-buyusu/4221-sevgililerin-ayrilmalari-icin-guclu-buyu.html)

habibi 04-22-2013 15:02

Sevgililerin Ayrılmaları İçin Güçlü Büyü
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
İki sevgilinin birbirlerinden ayrılmaları için yapılan etkili uygulamaladır. Bu yönde başarı şansınız yüksektir. Tertip şöyledir:

“İki kimsenin arasını açmak, aralarına kin ve düşmanlık koymak için Münâfıkûn suresini temiz bir kağıt üzerine yaz. Bulundukları yerin gizli bir yerine koy.”
“Biraz beyaz balmumu al. Ondan iki insan şekli yap. Bunlardan her birinin üstüne, ayırmak istediğin kimselerden her birinin ismini ve annesinin ismini yaz. Sonra büyükçe bir kağıda Münâfıkûn suresini ve aşağıda yazılı duayı yaz. Sonra o kağıdın üzerine balmumundan yaptığın o iki insan şeklini sırt sırta olmak üzere koy. İki adet ufak dikiş iğnesini de bunların arasına koy. İğnenin uçları ve dipleri şekillere temas etsin. Fakat batmasın. Sonra o kağıdı itina ile şekillerin üzerine bükerek sar ve küçük bir paket haline getir. Bu paketi eski bir kabir içine göm. İsimleri yazılı kişiler bir daha buluşup ittifak edemezler. Aralarında düşmanlık devam eder. Dua şudur:


Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:58.

Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0