Ruhani  

Go Back   Ruhani > Evrensel Enerjiler > Astral Seyahat
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-13-2012, 18:42   #1 (permalink)

 
musemma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Jan 2012


Mesajlar: 486
Konular: 443

Karma Puanı: 7

Standart Astral Seyahat'in 4 Farklı Biçimde Açıklanması

Kendinizi havada hareketsiz duran bedeninize bakarken düşünün!
Ya da havaya bulutların arasında…
Gezegenler arasında yolculuk yaparken…
Çok uzaktaki bir yakınızın yanına birkaç saniyede gidebileceğinizi hayal edin…
En öğrenilemez bilgileri öğrenebileceğinizi düşünün…
Bütün bunlar mümkün mü?
Evet mümkün…
Astral Seyahat ile bütün bu saydıklarımı,hatta daha fazlasını yapabilirsiniz…

Astral Beden’in Fiziksel Beden’den ayrılıp, istenilen mekana gidebilmesine Astral Seyahat denir.Astral Seyahat esnasında mekanda bulunan her şey görülebilir,duyulabilir,5duyu ile kolay kolay algılanamayacak her şey seyahat esnasında algılanabilir.Astral Seyahat’te mesafe,mekan sorunu yoktur.Kıtalar arası yolculuk yapılabileceği gibi gezegenler arası yolculuk da yapılabilir.

Astral Seyahat,aslına bakıldığında astral bedenin seyahat etmesi anlamına gelmektedir.Astral Beden enerji bedenlerimizden bir tanesidir.Eterik bedenden sonra gelir.Kimi yerlerde Duygusal Beden diye de geçer.
Bazı görüşlere göre ise Astral Beden bizim ruhumuzdur.
İlk önce vücudumuzu oluşturan bedenlerden bahsedeyim:

Vücut bir fiziksel bedenden ve temel iki enerji katmanından oluşur.
İlk enerji katmanı fiziksel bedenden yayılan ısı içeren,biyomanyetik alan oluşturan biyoenerjimizdir.
Diğer katman ise 4ayrı katmandan daha doğrusu 4ayrı enerji bedenimiz diyebileceğimiz oluşumlardır:


1-Eterik Beden
2-Astral Beden
3-Zihinsel Beden
4-Ruhsal Beden

Konuyu işleyen kişiler her zaman böyle bir ayrım yapmayabilirler.Sadece Eterik ve Astral Beden olarak düşünenler var.Ya da sadece biyoenerjiden oluştuğunu düşünenler de...
Bu biraz da sizin kendi görüşünüze kalmış.
Şimdilik konuyla iligili olduğu için sadece Astral Beden’in ne olduğunu açıklayacağım.Diğer bedenleri başka bir konuda açıklamayı düşünüyorum.

Astral(Duygusal) Beden:
Duygusal bedenimizdir.
Duyguları,hisleri,kişinin karekterini etkiler.Yumurta şeklindedir ve kişinin etrafını 1-1,5 metre ileriye kadar sarar.Astral Bedeni görebilenler bu bedenin renginin durmadan değiştiğini farkedebilirler.Duyguya,düşünceye göre değişik renkler alır.

Bir çok psişik olaylarda etkili olan bedenimiz,Astral Beden’dir.Telekinezi’de de,Çiftbedenlenebilme(Duble)’de de ve tabi Astral Seyaht’te de Astral Beden etkilidir.
Tekinsizev vakalarında da Astral Beden etkilidir.
(Tekinesizev: Maddelerin kendi kendine hareket ettiği evlerdir.)
Her birini kendi konusunu açıkladığım zaman açıklayacağım,şimdi sadece Astral Seyahat’le olan ilişkisine bakalım:

Astral Seyahat 4şekilde açıklanabilir dedim.
1-Astral Bedenin ayrılması ile
2-Psi enerji ile(durugörü ve telepati olarak)
3-Astral Bedenin genişlemesi ile ya da Ruhsal Bedenimiz ile
4-Teleportasyon ile (paralel evrenler)

Hepsinde de sonuç aynı:

Bir mekanda olan olayı, geçmişte, şuanda yada gelecekte olduğunu görmek.
Sadece gerçekleşme şekilleri farklı.
Aslında uyanıkken, daha doğrusu basit bir alfa durumundayken bu amacı durugörü halinde gerçekleştirebiliriz. Ama daha derin bir uyku halindeyken seçenekler çoğalıyor.Ben bu olayların hepsine Astral Seyahat dedim. Yani derin uyku halindeyken bir yerde olan olayı görebilmeye Astral Seyahat dedim ama bir şartla; o olayın oradaymış gibi görülmesi gerekiyor.Yani olay gerçekleşirken,”vücut” olarak o mekanda bulunduğumuzu da görmemiz lazım.Aksi halde Astral Seyahat diyemeyiz.



Şimdi sırayla bu olayların nasıl gerçekleştiğini açıklayayım:


1-Astral Beden’in Ayrılması İle Gerçekleşen Astral Seyahat:



Enerji bedenlerimizin ikinci katmanı olanı Astral Bedenimizin fiziki bedenden ayrılmasıyla gerçekleşir.

Öncelikle şunu açıklayım; bilincimiz hangi bedenimizde ise, biz o mekanı görürüz.
Bilincimiz fiziksel bedenimizde,öyleyse fiziksel bedenimizin gittiği yerleri görürüz.
Eğer bilincimizi Astral Beden’e aktarırsak,o bedenin gittiği yeleri görürüz.

Muhtemelen Astral Beden’in tamamı ayrılmıyor.Tamamının ayrılacağını düşünmüyorum, sadece bir kısmı vücuttan ayrılıyor ama Astral Beden’in büyük bir çoğunluğunun ayrıldığı da olabiliyor.Bu ayrılan parçaya bilincimizi aktarırsak Astral Seyahat yapmış oluruz ve o enerjiyi düşüncemize göre hareket ettirebilir,istediğimiz mekana götürebiliriz.
Yani bilinçli bir enerji meydana getirmiş oluruz.Aslında hayalet vakalarının çoğu bu şekilde gerçekleşir,eğer enerji bilinçsiz ise “hayalet” hareketsiz bir şekilde önümüzde durur,bir süre sonra da kendiliğinden kaybolur...
Hayalet vakaları daha çok istem dışı Astral çıkışlar sonucu oluşur.Enerji bilinçsizdir,fiziki bedende de enerji eksilmesi olduğu için soğukluk hissedilir.
Astral Seyahat’e devam edeyim:
Artık siz tamamen bir ruhsal varlıksınız.
Bu enerji düşünce hızı ile hareket edecektir.
Düşünce hızınıza göre hareket edeceğine göre,Astral Seyahat’e çıkmadan önce düşünce kontrolünüzü geliştirmiş olmalısınız.Aksi halde istemediğiniz mekanlara gidebilirsiniz.

Astral Seyahat için birkaç dünyadan söz edebiliriz:
Rüyalar Alemi,Gerçek Dünyamız ve Paralel Evrenler...

Rüyalar Alemi,Astral Bedenimiz’in her gün gittiği dünyadır.Rüyaların gerçekleşmesine sebep olur.Rüyalar Alemi’nde hiçbir şey gerçek değildir.Kendi kafanızda oluşturduklarınızla karşı karşıya kalırsınız,yani orası sizin bilinçaltınızdır diyebiliriz,çünkü düşündüğünüz,aklınızdaki,bilin� �altınızdaki herşey orada gerçek bir anlam kazanır ve vücut bulur.

Gerçek Dünyamız,şuan içinde bulunduğumuz dünyadır.Bu,gerçek Astral Seyahat’tir.Rüyalar Alemi’nden Gerçek Dünya’ya geçiş de yapılabilir ama bu kişinin zihin gücüyle alakalıdır.Gerçek dünyada olan olaylar görülebilir,aynı zamanda diğer enerji formları da vardır.Dünyanın Astral yansımasıdır denilebilir.Düşünce ile bazı görüntüler oluşturulabilir,yani zihin kontrolünüz iyi değil ise,olmayan birşeyi varmış gibi görüp gereksiz korku oluşturulabilir.

İstenmeyen bir durumla karşılaşıldığında,bulunulan mekandan uzaklaşmak en iyisidir,ne de olsa düşünce hızıyla mekan değiştirebiliyorsunuz.Ama unutmayın,bunu yapabilmek için de zihin kontrolünüz iyi olmalı,yoksa telaşa kapılıp ani olarak fiziksel bedene dönmek isteyebilirsiniz ve bu ani dönüş iyi olmayabilir.
Sıçramalar,hep bu ani dönüşlerden dolayı gerçekleşmektedir.

Ruhsal varlıklarla karşılaşılabilir,ancak temasa geçilmemesi en uygunudur.Yine ortamdan ayrılmanız iyi olacaktır.Eğer kök çakranız iyi durumdaysa,zaten ruhsal varlıklarla karşılaşma ihtimaliniz de azalacaktır.
Kök çakra sizin fiziksel dünyanızı temsil eder.Bu dünyada işleriniz varsa,sizi fiziksel dünyaya bağlayan şeyler varsa,kök çakranız da zayıf düşmeyecektir.

Paralel Evrenler; gelecek,geçmiş ve şimdiyi yansıtır.Yani “zaman” içinde Astral Seyahat yapmanızı sağlar.Gelecekte olacak olaylar,yada geçmişte olmuş olayların görülmesi Paralel Evrenler’e yapılan seyahatler sonucu görülebilir.Paralel Evrenler’e gitmek için özel bir yöntem bulunmamaktadır.

Fazla derine inmeden Astral Beden’in ayrılması ile yapılan seyahat bu şekilde gerçekleşir diyebilirim.



2-Psi Enerji İle Gerçekleşen Astral Seyahat

Aslında “Astral Seyahat” ismine uygun bir açıklama olarak görünmeyecek ama Psi Enerji ile gerçekleşmesi de muhtemeldir...

Psi Enerji-diğer başlıkta açıkladığım gibi-DDA(duyular dışı algılama)’ların gerçekleşmesine yarayan bir enerjidir.
Uyku halindeyken beyin alfa-teta arasında bir durumdadır.Bu durum bir DDA gerçekleşmesi için en uygun zamandır.Zaten bu anlarda,rüya görmek yada hayal kurmak çok fazla olur.
İşte bu durumdayken,bilinçli hale gelinir ve Psi Enerji’nin getirdiği bilgiler algılanmaya başlanır.Eğer gelen görüntü içerisinde siz yoksanız,yani gördüğünüz mekanda kendiniz de bulunmuyorsanız buna sadece Uykuda Geleceği Görmek diyebiliriz.
“Rüyada Geleceği Görmek” demek istemedim çünkü ikisi aynı şey değil.
Ama kendinizi gördüğünüz görüntü içinde görmeseniz bile,o mekandaymış gibi hissediyorsanız buna Astral Seyahat diyebiliriz.

Astral Beden ile hiçbir alakası yokken,neden Astral Seyahat dediğimi sorarsanız şöyle derim:
Görüntüyü görürken,Astral Bedenimiz o mekanda olduğu için mi gördük,yoksa sadece DDA sonucu mu gördük bunu ayırt edemeyiz...
Çünkü ikisinde de mekan içinde olduğumuzu görüyoruz,ikisinde de görüntüler çok gerçekçi ve ikisinde de uykudayız...

Psi Enerji ile açıklanmasının bir faydası vardır:
Astral Seyahat yapanlar Fiziki Beden ile Astral Beden arasında bir bağ olan Gümüşi Kordon’dan bahseder ama ne var ki herkes bu kordonu görmez.Psi Enerji ile yapılan Astral Seyahat’te Gümüşi Kordon’dan bahsetmek zaten gereksiz.Bu da neden görülmediğine açıklık getirebilecek bir sebep oluyor.

Durugörü olarak gerçekleşen “görme” bilginin direk Psi Enerji’den gelmesiyle gerçekleşir.Bir de başkasının gözünden olayı görmek vardır:
Görüntüyü başkasıymış gibi görürüz,onun bakış açısından,adeta o kişinin içindeymişiz gibi görürüz.Bunu sağlayan da telepatik iletişimdir.Telepati’yi bilinçli yapmak zordur ama istemsiz bu şekilde gerçekleşebilir.



3-Astral Beden’in Genişlemesi ile Gerçekleşen Astral Seyahat

Astral Beden genişletilebilir,bu sayede Astral Beden’in kapsamı içindeki herşey duyulabilir yada görülebilir.Ya da tam tersine Astral Beden küçültülülerek,daha yoğun hale getirip Psişik Korunma amaçlı da kullanılabilir.

Bu olaya göre bazı kişiler Astral Beden’in uykudayken genişlediğini ve buna göre de ilk önce bulunulan mekanın,ondan sanra da daha geniş alanların görülebildiğini ileri sürüyorlar.Aslında gerçekçilik yönü var ve olabilir ancak Astral Seyahat böyle yapıldığında uzak mesafeleri görmek neredeyse imkansızlaşıyor.
Eğer Astral Seyahat’in böyle gerçekleştiğini düşünürsek,daha uzak yerlerin görülmesini ancak Ruhsal Beden ile açıklayabiliriz çünkü Ruhsal Beden en dıştaki bedenimizdir ve daha uzağa yayılabilir.
Her ne kadar olma ihtimali varsa da pek muhtemel bir olay değildir ve zaten çoğu kişi tarafından da kabul edilmez,hatta %90’ı böyle bir şeyi duymamıştır bile...
Bu Astral Seyahat şekli,Gümüşi Kordon’un olmamasının sebepleri arasında gösterilebilir.



4-Teleportasyon İle Gerçekleşen Astral Seyahat

Bu en düşük ihtimallisidir ve en zor olanıdır.
Teleportasyon Fiziksel Beden’in bir mekandan başka bir mekana ve farklı bir zaman dilinminde hareket etmesidir.Yani gelecekte geçmişe yada şimdiki zamanda bir mekana ışınlanmaktır.
Bunu bilinçli gerçekleştirebilen şuan kimse yoktur,varsa da bilinmiyor.
Benim denk geldiğim birisi var,ama o kişi de sadece zamana etki ediyordu ve maalesef bunu bilinçli yapamıyor.

Teleportasyon görüşü aslında yok,yani böyle bir şeyi-Teleportasyon ile Astral Seyahat’i- hiçbir yerde bulamazsınız çünkü imkansız denilebilecek kadar düşük bir ihtimal.


Olay şöyle gerçekleşir:
Uyku halindeyken bilinçaltında olan bir istek -çok kuvvetli bir istek- maddeye de etki ederek bütün bedeni bilinçli ya da bilinçsiz olarak başka zamanda başka bir mekana götürür.Buna ışınlanma diyebiliriz.O zaman ve mekanda olan olaylar bizzat yaşanılır,kişi bunu “çok gerçekçi bir rüya” olarak tanımlar,ancak bütün olaylar gerçektir.Kişi seyahat boyunca yine düşünce gücüyle hareket eder ancak bu düşünce gücü enerji bedenlerine etki etmekle kalmaz,fiziki bedeni de etkiler ve bütün bir vücut olarak seyahat yapılır.Seyahat yapılırken uzun sürebilir ancak; kişi seyahati bitirdiği zaman başladığı zamana geri döner.Yani yaşadığı süre 1gün olabilir ama yatak odasında yattığı yerde ortadan kaybolup geri gelmesi 1sn civarı sürer,hatta gidip gelme hiç farkedilmeyebilir de...

En düşün olasılıklı Astral Seyahat şekli de bu şekildedir.Bu olaya Astral Seyahat deme sebebim de yine aynı:
Uykudayken gerçekleşmesi,kişi kendini gördüğü mekanda bulması,çok gerçekçi olması ve bu olayın Teleportasyon mu yoksa Astral Seyahat mi olup olmadığını ayırt edememesi...
Tabi özünde Teleportasyondur ama gerçekleştiği zaman ve mekan bakımından Astral Seyahat demek daha uygun.

Astral Seyahati temel olarak anlatmaya çalıştım.
Umarım faydalı bilgiler verebilmişimdir ve olaylara farklı seçeneklerle bakmanızı sağlayabilmişimdir...

Hexagram

Alıntı: Gnoxis e-Dergisi - Hexagram
musemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
seyahati, zihin, zihin seyahati


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gizli ilimler gizli ilim
Tüm Zamanlar GMT +4.5 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:54.


Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Ruhani.Net Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Ruhani.Net hakkında yapılacak tüm Hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Ruhani.Net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır. her yürlü sorunlar için email ; ruhaninet@gmail.com
sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner