Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2012, 00:44   #1 (permalink)
musemma

 
musemma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Üyelik tarihi: Jan 2012


Mesajlar: 486
Konular: 443

Karma Puanı: 7

Standart Karanlık Teknikler - Nekrokinezi

Birazdan okuyacağınız bilgiler tehlikelidir.
Nekrokinezi psişik bir tesir ile öldürme gücüdür.Bunu yapmanın farklı yolları vardır ama hepsi de çok büyük bir psişik güç gerektirir.Bir cismi yerinden oynatmak nekrokineziye göre çok basittir.

-Basit canlıları öldürmek daha kolaydır.Bir karıncayı diğerlerine göre kolayca öldürebilirsiniz ama bir insanı öldürmek için yıllarca çalışma yapabilirsiniz.
-Nekrokinezi çeşitli sebeblerden dolayı çok tehlikelidir bu yüzden sadece özel durumlarda savunma amaçlı kullanın.
-Çalışmalara telekinezide ustalaşrak ve diğer dallarda yükselerek başlayabilirsiniz.Direk nekrokinezi çalışmaya başlamayın.Nekrokinezi tüm pşisik fenomenler arasında en zor olanıdır.Büyük bir pşisik güç gerektirir.

Çalışmalar:
Bir canlıyı öldürmek için uygulanan yollar değişebilir.Örneğin biz eğer bir süre oksijensiz kalırsak ölürüz veya beynimizde bazı bağlantılar koparsa ölürüz, yada kalbimiz durursa ölürüz ve pek çok neden sayılabilir.Nekrokinezi bu zayıflıklara odaklanır.Beyin gücümüzle herhangi bir yaşamsal faaliyeti önleyerek canlının ölümüne yol açabiliriz.

Hayal edebileceğiniz gibi bunu yapmak oldukça zordur bu yüzden vucüdun çalışması hakkında bilgili olmanız gerekmektedir.Örneğin eğer kalp durduracaksanız onun nasıl çalıştığını bilmeniz gerekir.

Telekinezide tüm düşünce gücünüzü cismi oynatmak için odaklarız.Burada da yöntem aynı.Tüm gücünüzü hayati bir faaliyeti durdurmaya adayın.Eğer işe yarasa kurban önce sararmaya başlar hasta görünür; sonra da ölür.

Bunu bilmek oldukça tehlikelidir.Bu yüzden sadece kendi güvenliğiniz için kullanın.Bu bilgi silah gibidir.Kötü amaçlar için kullanılabilir.

Nekrokinezinin bir diğer yanı:
Bazı insanlar nekrokinezinin ölü insanları hareket ettirmek için kullanıldığını tartışıyor.Böyle bir yön de vardır.Ama bunu yapmak çok zordur.Tüm düşünce gücünüzü ölü insanın belirli bir kasına odaklayın.Bir cismi hareket ettirmek kolaydır çünkü ortada tek bir yön vardır.Ama insanın binlerce kası, kemiği vardır.Tüm bunları belirli bir koordinasyon içinde hareket ettirmek herkesin harcı değildir.İmkansız olmasa bile çok sık yapılabilecek birşey olmadığı kesindir.


















__________________

la ilahe ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
musemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla